اقا شرمنده من خیلی گیج شدم می خواستم بدونم که با LT3 میشه که مثل قبل از اینکه این فایل dae.bin تغییر بکنه به راحتی همه بازی ها رو انجام داد ?نقل قول:
(منظورم اینه که دیسک بازی رو بذاریم و ازش لذت ببریم)
اقا شرمنده من خیلی گیج شدم می خواستم بدونم که با LT3 میشه که مثل قبل از اینکه این فایل dae.bin تغییر بکنه به راحتی همه بازی ها رو انجام داد ?نقل قول:
(منظورم اینه که دیسک بازی رو بذاریم و ازش لذت ببریم)
بله.با همونlt+2هم میشهنقل قول:
این درسته که اگه آپدیت جدیدرو بریزیم هیچ مشکلی واسه ال تی 2 پیش نمیاد
یعنی میشه بازی هارو اجرا کرد؟
همینارو ها نه با پچ کردن:40::11:
میشه اجرا کرد ولی اینکه تو اجرا به مشکل بخوری هم هست.نقل قول:
به خدا اگه الکی آبدیت کنید خودتون اذیت میشید.
میشه اجرا کرد اما باید کش رو پاک کنین...
دوستان اگه مشکلی پیش نیاد فردا دارم میرم یه واحد XBOX360 + کینکت بخرم :31:... معمولا این دستگاه ها رو چون خیلی وقته وارد کردن ممکنه که نیاز به آپدیت داشته باشه؟؟ ... من اگر نخوام آپدیت کنم توی بازی ها میره هم کینکت هم بازی ها معمولی؟؟ کلا در مورد آپدیت یکم واسم توضیح بدید نمی خوام همین اول کاری کپی بپره ...
راستی واسه لایو پینگ از چه IP بگیرم ببنم خوبه یا نه ؟؟ روی چند باشه خوبه ؟؟؟
مرسی ....
خوب ببین وقتی میخری بگوlt+3داشته باشه.نقل قول:
با آخرین داشبرد.هر چی بازی هم میخری بگو واشهlt+3پچ شده باشه
خوب با آمریکا بگیری خوبه.پینگ ات زیر250باشه عالیه.
راستی یه چیزی یادم اومدlt+3برای اسلیم نیومده:دی
پس لگه بخری چند وقت دیگه مجبوری آبدیت کنی.در اینصورت اگه بازیlt+2بگیری یعد از اوندمlt+3اگه بریزی باید نسخه پچ شدشونو دوباره بخری(البته بازی هایxgd3وap2.5)
قدیما میگفتن یه دستگاه XBOX360 شما میگی یه واحد:31:نقل قول:
مهم نیست کنسول رو کی وارد کرده باشن،مهم اینه که شما از فروشنده بپرسی چه فریموری روش نصبه و داشبوردش چه ورژنیه.اگه LT+2 و داشبورد 13599 روش باشه که عالیه.شما اگر قبل از انجام هر گونه آپدیت چه از طریق بازی های جدید و چه از طریق محیط لایو پرس و جو کنی و مطمئن بشی، هیچ وقت کپی خور دستگاهت نمیپره.دستگاه رو به شرطی از طرف بگیر که یه بازی برات اجرا کنه.ترجیحاً بازی های جدید.کلاً خودت فعلاً بیخیال آپدیت شو اول کنسول رو بخر بعد یواش یواش دستت میاد که چه موقع، چه چیزی رو آپدیت کنی.
پینگ اینترنت ایران افتضاحه از هر آی پی هم چک کنی خیلی توفیر نمیکنه.معمولاً آمریکا و کانادا رو پیشنهاد میدن.پینگ هر چقدر کمتر نتیجه بهتر داره.
آخه این دوستمون میخواد بره لایو!!!نقل قول:
اونموقغ باید بره دنبالlt+3که جریانشو بالا گفتم
تو سوالش ننوشته بود که میخواد بره لایو!:23:نقل قول:
فقط پینگ رو پرسیده بود!!
بعدشم برای اسلیم که lt+3 نیومده اگه میخواد بره لایو باید صبر کنه.فعلاً نخره.
راستی ساجد پچ بازی های XGD3 همه شون اومده؟