ریجستری گوشی رو انتقال میده از گوشی میتونه استفاده کنه!نقل قول:
که اگه دزد کار بلد باشه رجیستری رو انتقال نمیده imei گوشی نوکیا ساده رو رایت میکنه و دور میزنه
Printable View
ریجستری گوشی رو انتقال میده از گوشی میتونه استفاده کنه!نقل قول:
که اگه دزد کار بلد باشه رجیستری رو انتقال نمیده imei گوشی نوکیا ساده رو رایت میکنه و دور میزنه
سلام
چند روزه به شدت پکت لاست دارم
روی تجمیع هم خیلی خیلی بیشتر میشه
برای بقیه هم این اتفاق افتاده یا فقط من اینطوری هست؟
واسه من تجمیع یا بدون تجمیع این مشکل رو داره!نقل قول:
مشکل از شبکه انتقال مخابراته!
سلام دوبارهنقل قول:
الان دوروزه برا این شماره ۸۹۶۲ پیام فرستادم،فقط نوشته بزودی ارسال میشه،نه زنگی نه چیزی فقط همینو فرستادو رفت،قضیشو شما میدونید؟
این خدمات ارتباطیا تعویض مجانی انجام میدن یا پولیه؟
نقل قول:
سلام
پیشخوان های دولت بری اونایی ک پیشخوان همراه اول هم دارن
درخواست تعویض بدی
همونجا بت سیمکارت جدید میدن و یک تا دو ساعت دیگ سیمکارت جدیدت فعال میشه
اون اس ام اس میدی تا بدن پست باز برگرده بره و ... طول میکشه
هزینه هم فک نکنم بالای 5 هزار تومن بشه
ینی انقدر هرکی هرکیه؟نقل قول:
در هر حال امروز دزد محترم دستگیر شد و ما هم شناساییش کردیم و دیگه بقیه ش رو والا نمیدونم چی بشه.
با خطی که در گوشی هست. شناسه های گوشی رو به خط دیگه ای انتقال میده با کد همتا.نقل قول:
به سلامتی!!! چقدر سریع! کجا گوشیتون رو دزدیدن؟نقل قول:
منم همینطورنقل قول:
دیشب داشتم پابجی بازی میکردم، پینگم ۱۰۰-۱۲۰ بود اما هر چند وقت یه بار، لگ شدید میشد
در مورد تجمیع
ایا CAT 6 با ۹ یا ۱۲ فرقی داره (تو ایران)؟ تفاوت اینا چیه؟
خب بالاخره اون خط به نام کیه؟نقل قول:
یعنی همتا بررسی نمیکنه که صاحب گوشی این انتقال رو انجام داده باشه؟
مرسی، محل سرقت زیاد مهم نیست ولی دزد عزیز ما محل کارشون توی منطقه 6 بوده ظاهرا به طور تخصصی.نقل قول:
سلام مدل مودم و انتنن هم میگفتی! این پکت لاست و کلا کیفیت پینگ به انتن بستگی داره مخصوصا اگر فاصله تا دکل خیلی زیاده انتن دستساز درست کنی بهتر جواب میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
از 3 روز پیش برای من مشکل به وجود اومده بود
حتی همینجا رو هم باید 2-3 بار رفرش میکردم تا باز بشه
مودم هم B525 هست
اینم تست
محتوای مخفی: ping
خداروشکر ک گوشیتون پیدا شدنقل قول:
بله
کاربلد باید فقط باشه
ک اکثرا هم نیستن
فعلا هنوز خیلی جاها cat 3 هست هنوز یعنی 4G معمولینقل قول:
ولی اکثریت جاهای ایران هم cat 6 هست
الان هم دارن به سمت cat9 حرکت میکنند
نه تنها تو ایران بلکه جهان تو سرعت دانلود تاثیر بسیاری داره! تصویر زیر بهتون نشون میده کاربرد CA چی هست
CAT 3 تک کریر هست
CAT 6 دو کریر هست
CAT 9 سه کریر هست
و بالاتر و مایمو و حتی 256Q ک باعث افزایش پهنای باند میشه!
مرسی، البته والا گوشی ما هنوز تکلیفش مشخص نیست ولی خب دزد همون بود که گرفته بودنش دیگه.نقل قول:
یه دفه هم در مورد یه نکته ی فنی این قضیه با 110 ضحبت کردم گفت یارو که یه دزدی ساده بوده دیگه.:n09:
برادر من اگه اینا کار بلد بودن فکرشون رو مینداختن توی راه دیگه ای و به نقع همه بود، مملکت ما حالا حالا ها کار داره تا مردم سر عقل بیان و خرافات رو کنار بذارن.
والا الان هرکی بخواد کار راه بندازه فکرشم دارن یا سرمایه خوب میخواد یا .... ک طرف از خیرش میگذره و براه دزدیو خلاف کشیده میشهنقل قول:
من یکی از رفقا ی گوشی دزدی خرید از ی دزد برد
سریالشو سوزوند
کار خاصی هم نداره سامسونگ ها یه باکسی به اسم Z3X دارن
سریال ی گوشی نوکیا ساده IMEI شو وارد میکنه دستگاه رو گوشی سامسونگ اون IMEI رو قبول میکنه حتی ریجستری گوشی های قاچاقم اینطوری دور میزنن ی سریا تو تهران
کافیه فقط سرچ کنی
باکسش هم حدود ۱ تومن قیمت داشت
تا الان کسی سراغشو نگرفته و داره با گوشی دزدی کار میکنه
کاری هم به خوب یا نکته های دیگش از کاری ک کرده هم ندارم
یکی از همین بچه های گروه هم گوشیش گرون قیمت بود بردن دیگ نتونست اصلا پیداش کنه!
مراقبت بهترین کاره! شما خوش شانس بودید به گوشیتون رسیدید
با بخش اول صحبتتون که کاملا موافقم.نقل قول:
آره من کلا تو زندگی با اینکه بلا زیاد سرم اومد ولی از جهاتی کم هم خوش شانس نبودم، البته تا جایی که شده هم بی مزد و منت کمک کردم به همه، هرچند اعتقادی هم ندارم که فرضا این خوش شانسی نتیجه ی اوناست.
همون جوری هم که آخر سر اشاره کردید مراقبت بهترین کاره، چه خوشمون بیاد و چه نیاد داریم توی یه جنگل زندگی میکنیم.
این همه خط فعال و به اسم افراد دیگه :n09:نقل قول:
نه چطور بکنن. شما همین الان کد همتا رو بگیر و به هر خطی دوست داری انتقال مالکیت بده و سریع کد فعال سازی میره برای اون خط.
آخه وقتی من رفتم کلانتری اعلام سرقت کردم و بعدش انتقال داده شده به یه خط دیگه، این انتقال که نمیتونه کار خودم باشه، حالا اون کسی که مالک جدید شده، دونسته یا ندونسته، مسئول شناخته میشه قانونا.نقل قول:
نمیدونم شاید هم من در جریان دقیق مسائل فنی ش نیستم.
کسی میدونه این مودمهای 4G ثابت که همراه اول تو سایت زده چیه و جایی برا فروش هست تو سایت زده ناموجود، سرعتشون خوبه کسی از دوستان داره ؟.. من برای دم دستی استفاده از نت شبانه یه مودم ارزون میخوام چه کنم ؟ گوشی رو نمیخوام هات اسپات کنم مرسی
سلامنقل قول:
دقیقا کدوم مدل مد نظرتون هست
بصورت کلی باید هواوی باشه و شرکت مودمی ک ارایه میکنه زیاد چیز جالبی ازش در نمیاد بهتره
یه مودم با قابلیت cat 6 بخرید ک انتن اکسترنال ساپورت کنه تا از نهایت سرعت لذت ببرید
فول اچ دی جان خیلی گرون شده اون چیزی که شما میگید .. تو لینک زیر همراه اول داشت تا چند وقت پیش مدل نمیدونم لن هم داشت زده 370 مودم 4جی ثابت تی پی لینک آرچر 200 رو دیجی زده 1500 تا 1600 چه خبره آخه :n34:
سلام
مقدار مصرف نت نامحدود شبانه رو از چه طریقی میشه چک کرد؟ راهی هست؟
تو همراه من فقط بسته روزانه رو می زنه.
از این نظر پرسیدم که جای شلوغ بوده یا زور گیری....نقل قول:
در کل زور گیری زیاده به نظرتون؟
با این وضع یعنی مثلا گوشی من CAT 12 هست هیچ فایده ای نداره؟نقل قول:
ایا cat 4 و 3 یکیه؟
جایی بود که از نظر شلوغی معمولی بود، بعنی رفت و آمد بود ولی شلوغ هم نبود، زورگیری نبود، من دستم بود یهو دیدم یکی کنارم ظاهر شد و یه لحظه تمرکز کرد و قاپید و در رفت، منم دنبالش دویدم ولی راستش نه آنچنان، چون فکر کردم برسم بهشون و درگیری ای هم بشه باز احتمال اینکه من ضرر کنم بیشتره، همون هشت حرفی کافیش بود به نظرم.:n02:نقل قول:
در مورد سوالتون هم نمیدونم راستش، ولی این کسایی که من دیدم همه رو به قول همون آقای پلیس یه دزدی معمولی بوده.:n09:
توی مترو، اتوبوس و در حال مکالمه، حالات سرقتی بودن که من این روزا دیدم، یه خورده خودتون رو بذارید جای یه دزد میبینید که خیلی بیشتر هم میتونه باشه آمار دزدی بالقوه، دیگه مملکتی که توش توالت فرنگی کالای لوکس محسوب بشه (میشه؟!) نمیشه بیشتر از این بهش امید داشت.
در کل دزدی، همه جورش، خیلی زیاد شده و بهتره تا جایی که میشه احتیاط کرد و مغرور به خود و بی خیال نبود... .
نقل قول:
اصلا شما برای این مودم انتن نگرفتین؟ حداقل انتن نداری ببین دکل همراه اول کدام سمت منزل شما قرار دارد مودم هم باید بهمان سمت قرار بدین
سایتهایی هم هستن که بشما محل دقیق دکلی که به ان متصل میشوید روی نقشه نشان میدهند اینرو گوگل کن پیدا میکنی
خیر بستگی به مدل توالت فرنگی دارد که در ذهن و تصورات شماستنقل قول:
شما از کجا میدونی که آنتن نداره؟نقل قول:
اتفاقا طبقه 4 ساختمون هم هستیم و دید مستقیم هم به دکل دارم
4-5 روز بود مشکل به وجود اومد بود ولی از دیشب خوشبختانه رفع شده
فعلا که کریر سوم ایرانسل راه اندازی شدهنقل قول:
cat 9 تا بخواد بشه و سراسری شه کلی زمان میبره زمانش خیلیه با توجه ب گرونی ها و تحریم ها ... صرف نداره برای شرکت ها شرکت ها الان دارن از حجم شدید دزدی میکنن دیگه چ برسه به اینکه بخواد پهنای باند بخره و دمو تشکیلاتشو ارتقا بده
که بصورت CA 3A 7A 7A هست برای ایرانسل
تجمیع باند 3 و ۷ و ۷ بصورت تجمیع ۶۰ مگاهرتزی
که فعلا تجمیع نمیشه و همون بصورت 3a 7a با پهنای 40 مگاهرتزی هست!
که عملا الانش بصورت کامل شما رو همراه اول cat 6 رو ندارید چون ۵ مگاهرتز باز جا داره و مثل ایرانسل40 مگاهرتزی نیست
تقریبا هر ۵ مگاهرتز میشه حدود ۲۰ مگابیت تو بهترین شرایط
و در اخر خیر
از لحاظ سرعت و از نظر فنی یکی نیست تفاوت دارن
سلام دوستان
سرعت نامحدود شبانه 1 تا 11 - 30روز روی چند مگه گذاشتن ؟
سلام بستگی به شهر دارهنقل قول:
سرعت باز هست
ولی قطعی وصلی و سویچ به تیریجی داره بعضی اوقا اگه شهرتون شلوغ باشه!
مثلا من امشب از 1 تا الان حدود 80 گیگ دانلود کردم
اگر محدود بودید ایمل بدید به 9990 مشکلتون رو مثل من حل میکنن
تایم اوت های بالا سویچ های پشت سر هم به تی ریجی و پینگ بالا این ها محدودیت هاییست ک همراه در نظر گرفته
فقط ایمیل بدید درست میشه
ممنون از پاسخگویی عزیزنقل قول:
یه سواله دیگه مصرف منصفانه 450 گیگ در صورتی که از سایت های منتخب داخلی دانلود کنم ، 900 گیگ حساب میشه ؟
سلام نوشته شدهنقل قول:
ولی من حدود 1.5 ترا دانلود از سایت های داخلی کردم
به مشکلی بر نخوردم
تو سرعت فقط محدودتون امکان داره بکنند
درود.دوستان اگر اینترنت از طریق باشگاه فیروزه ای داشته باشیم بعد طرح نامحدود شبانه دو تا هفت رو بگیریم.موقع استفاده از طرحه شبانه اون اینترنت اولی مصرف نمیشه؟
سلام
من یک سال پیش بسته یک ساله همراه اول گرفتم.
از ساعت 2 تا 7 هم ترافیک رایگان بود.
الان بسته قبلی تموم شده میخواهم همون بسته را بگیرم این طرح برداشته شده دیگه تو اون ساعت رایگان نیست؟
همراهاول چرا اینطوری شده؟
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
همراه اول به مناسبت ماه مبارک رمضان، بسته اینترنت سحر تا افطار با ویژگیهای جذاب ارائه میکند.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، همزمان با فرارسیدن ایام ماه مبارک رمضان، همراه اول بسته ویژهای را برای تمامی مشترکان دائمی و اعتباری در نظر گرفته که در طول این ایام میتوانند از آن بهرهمند شوند.
بر این اساس تمامی مشترکان اپراتور اول ارتباطی میتوانند تا 15 خردادماه «بسته اینترنت سحر تا افطار» با حجم 7گیگابایت با قیمت 7هزار تومان و با مدت اعتبار 7روز را خریداری کنند.
این بسته در بازه زمانی افطار تا سحر ( 4بامداد تا 8شب) قابلیت استفاده دارد. همچنین این بسته شامل هدیه ترافیک نامحدود رایگان برای استفاده از اپلیکیشن آموزش جامع قرآن است.
تمامی مشترکان می توانند با شماره گیری کددستوری #671*100* نسبت به فعالسازی این بسته اقدام کنند و با شماره گیری #10*100* از وضعیت بسته خود مطلع شوند.
علاقه مندان می توانند برای دانلود اپلیکیشن آموزش جامع قرآن به نشانی haamim.ir/page/app-jaame مراجعه کنند.
گفتنی است امکان فعالسازی هم زمان این بسته با تمامی بسته های اینترنت وجود دارد.
i t r e s a n . c o m
از ساعت 3 تا 7 بود نه دیگه نیست خیلی وقته تمام شده شبانه داره الان قیمت هم ید نیستنقل قول:
:n08::n08::n08:نقل قول:
یکی از مزخرف ترین طرح هایی بوده که اعلام شده!!!
ممنون از اطلاع رسانی!
ایرانسل هم که چیزی نذاشت
رایتل هم که هر سال میزاشت، امسال هیچی