یکی از دوستان که سرویس 1 مگ داره میشه یه تست با speedtest.net بزاره (سرور ایران )
Printable View
یکی از دوستان که سرویس 1 مگ داره میشه یه تست با speedtest.net بزاره (سرور ایران )
دیشب سرعت دانلود من نصف شده بود! الان هم سرعت دانلود نوسان دارد و خیلی افت میکند!
الان 2 شبه اینترنتم شبها قطع میشه ، تو روز قطعی ندارم ،
- - - Updated - - -
الان 2 شبه اینترنتم شبها قطع میشه ، تو روز قطعی ندارم ،
سلام دوستان من تازه میخوام بیام های وب قبلا پارس آنلاین بودم چندتا سوال داشتم
سرویس 128 سرعت دانلودش تقریبا چقدره؟
آیا وسط دوره امکان تغییر سرویس هست؟مثلا 128 دارم از حجمم مونده ارتقا بدم 512
با تلگرام مشکل خاصی که ندارید؟
ممنون
اینم تست 1mb های وب ساعت 8.30 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
اینم تست 1mb های وب ساعت 8.30 صبح
http://www.speedtest.net/result/4805505819.png
سلام خدمت کاربران محترم.
اگر من تو پنلم چندتا کد تخفیف داشته باشم بعد به فرض یکی وارد پنلم شه و اون کدها رو ببره امکان پیگیری هست و بفهمم کی کدها رو بدون اجازم استفاده کرده؟
منظورم همون کدهایی هست که حجم مید-ه مثل فشفشه هستن مثلا 4 گیگ 4 روزه میده
سپاس
ممنون بابت تستی که قرار دادیننقل قول:
اگه امکانش هست یک تست از سرورهای اروپایی قرار بدین
در ضمن اگه سرویستون شبانه داره سرعت از لینک خارج و داخل در تایم رایگان رو چند لیمیت میشه ؟
ممنون
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
های وب ربات تلگرام را ایجاد کرده
باهاش میشه اعتبار ... را دید و پشتیبانی انلاین گرفت
کد ها فقط وقتی توی پنل نمایش داده میشود که از همان اینترنت به شبکه متصل و وارد پنل شوید.نقل قول:
های وب پهنای باندش فشار کم داره :n08:مثله اب منطقه ما شده روزا خوبه شبا افتضاحه :n19: ب امید اینکه روزی سرویس های 4G , 5 G بیاد از دست سیم تلفن راحت شیم
دوستان های وب برای سرویس 8 مگ شبانه رایگان نداره؟
چون تو سایتش در مقایل بازه رایگان خط کشیده!
- - - Updated - - -
دوستان های وب برای سرویس 8 مگ شبانه رایگان نداره؟
چون تو سایتش در مقایل بازه رایگان خط کشیده!
ندارهنقل قول:
فقط تا 1 مگ شبانه داره
سرعت 1 هم شبا حدود 250
سلاپ دوستان من سرویس 8 گیگ 256 دارم و 8 گیگ از حجمم مونده اگه از بخش پنل تمدید سرویس 256 سه گیگ رو شارژ کنم حجم باقی موندم اضافه میشه یا میسوزه؟
دوستان الان سرویس 8 مگ رو روی چند میبندن؟ آخه تو سایت زده حداقل سرعت 2MB. یعنی خط رو روی 20 مگ میبندن؟
من اگه اینترنتی ثبت نام کنم زود تر وصل میشه یا به صورت تلفنی از طریق نماینده فروش شهر خودم ؟ ( در ضمن کارت دانشجویی هم ندارم سرویس 1 مگ هم میخوام بگیرم )
راستی بدون ارسال مدارک نمیشه سرویس گرفت ؟
سلامنقل قول:
همون 8 مگ رو میبندن و سرعت دانلود حدود 800 و خورده ای
سلام...نقل قول:
من اینترنتی ثبت نام کردم همون لحظه که مشخصات رو ثبت میکنی یه پیامک یوزر و پسورد میاد واست وارد پنل های وب میشی قبل از انتخاب سرویس مورد نظر کپی کارت ملی صاحب اشتراک اینترنت رو آپلود میکنی بعد هر سرویسی که نیاز داری رو انتخاب کن همه سرویس ها از 128 تا 8 مگ بدون محدودیت آزاد هستن .... کپی دانشجویی و کپی قبض تلفن نیاز نداره..... بعد از دقیقا 72 ساعت خط رانژه شد واسه من ... همون لحظه که خط رانژه شد یوزر و پسوردی که پیامک شده واست رو وارد تنظیمان مودم میکنی منظورم همون کانفیگ میکنی. .. بعد از کانفیگ مودم 5 دقیقه بعد نت وصل میشه...
حتما باید کپی کارت ملی رو موقع ثبت نام قبل از انتخاب سرویس آپلود کنی بدون کپی کارت ملی نت رو وصل نمکنن
ممنوننقل قول:
من الان ثبت نام کردم
اسکن کارت ملی رو هم براشون اپلود کردم
منتظرم خطم از رانژه اسیا تک در بیاد ، بعد اینجا سرویس انتخاب کنم و پرداخت کنم
مشکلی نیست دیگه ؟
دوستان با گوشی عکس بگیرم از کارت ملی سیستم گیر میده ؟؟؟
این اسکنر لعنتی خرابه حسش نیست برم بیرون اسکن کنم
اگه خوانا و با کیفیت باشه قبول میکنن...نقل قول:
از اسکن خوانا تره خیلی کیفیت عکس خوبهنقل قول:
رزولوشن عکس رو چند باشه ؟!
دروود بر رفقا
منم تقریبا 4 ساعتی میشه نتم از های وب وصل شده
واقعا راضی نیستم پینگ مضخرف به کنار اینقدر لاست داد دیگه رسما اعصابم داغون شد
ی عکس از وضعیت الانش میزارم که مثلا خیلی ردیف شده !!!!!!!!!!!!!!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من دو سه روز صبر میکنم اگر اینطوری باشه تخلیه میکنم هنوز راه نیافتاده باید تخلیش کنیم
به دوستانی که قصد تهیه دارند به شدت توصیه میکنم طرحهای بلند مدت نگیرن
کوتاه مدت بگیرین اگر تونستین تحمل کنید تمدید کنید شاید برای شما بهتر باشه
شما کجا تشریف داری؟نقل قول:
ببینید اگه اعداد خونده بشه و واضح باشه کافیهنقل قول:
رزولوشن خاصی نزده ولی دیگه از 800 در 600 کوچیکتر نباشه
خوهشنقل قول:
نه مشکلی نداره بهترین کار رو میکنی{ فقط تا جایی که من یادمه همون لحظه که ثبت نام میکنی یوزر و پسورد رو به گوشی پیامک میکنن تو سایت میزنه این یوزر و پسورد اگه تا 3 روز استفاده نشه از کار میفته و دوباره باید یوزر و پسورد جدید بگیرید نمیدونم هنوز اینجوریه یا نه}
اسکنر احتیاج نداره منم با گوشی عکس گرفتم هیچ مشکلی نداره فقط کیفیت دوربین موبایل واضح باشه کافیه ..عکس هم باید زیر 700 کیلوبایت حجم داشته باشهنقل قول:
من دو سال پیش یه پیش ثبت نام کرده بودم همینجوری :n02: - حالا چند روز پیش زدم یوزر پسورد یادم رفته تو sms برام فرستاد ، الان با همونا وارد سایت میشم مشکلی ندارهنقل قول:
سلام دوستان، میخوام آسیاتک را جم کنم! hiweb سرعت دانلود رایگانش از خارج چطوره؟ چه ساعاتی رایگان میده؟ کدام سرویس با صرفست و خوبه برای دانلود 2 گیگ از خارج رایگان هر شب؟ قم هستم
طرفه های وب نیا داغونهنقل قول:
- - - Updated - - -
طرفه های وب نیا داغونهنقل قول:
صبح سرعت عالی و پینگ 180-190 بدون تابم اوت هر چی میره رو به ظهر و شب داغون میشه شب اوج تایم اوت و سرعت کم
خاک تو سرت های وب :n21:
من قم هستم دوست عزیزنقل قول:
دوست عزیز در مورد شبانه اطلاعی ندارم ولی من خودم 8 مگ دانلودم حدود 600 تا 900 متغیرهنقل قول:
در مورد پینگ و تایم اوت هم میتونید به پست قبلی بنده مراجعه کنید
من خودم تازه امدم های وب (چند ساعت پیش وصل شد) ولی زیاد راضی نیستم البته برای قضاوت زوده ولی تجربه چند ساعتم زیاد جالب نبوده مخصوصا از لحاظ پینگ
تماس بگیرید پشتیبانی در مورد پکت لاست تا راهنمایی بشید و اگر مشکل فنی از مرکز باشه رفع بشه.نقل قول:
در مورد پینگ هم همینطور ، اگر پینگ پایین برای بازی مدنظر است راهنمایی میشید.
- - - Updated - - -
تماس بگیرید پشتیبانی در مورد پکت لاست تا راهنمایی بشید و اگر مشکل فنی از مرکز باشه رفع بشه.نقل قول:
در مورد پینگ هم همینطور ، اگر پینگ پایین برای بازی مدنظر است راهنمایی میشید.
سلام دوستان من الان هم از مخابرات هم از پارس انلاین سرویس دارم برای بازی پارس خوبه ولی متاسفانه دانلود شبانه رایگان نداره و ماشالا ایکس باکس وان هم که هر بازیش اپدیتاش حداق 5 گیگ هستش الان شما از های وب راضی هستید؟
سرویساش برای بازی خوبه؟
سرعت چند میده ؟ الان پارس حتی 128 هم بگیری خطت رو روی 16 میبنده
دانلود رایگان شبانه داره؟
شما کدوم سرویسش رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون
معمولا سرعت دانلودتون در بازه-ی رایگان چند کیلوبایت در ثانیه-ست ؟؟نقل قول:
قبلاً شبی حدود دو گیگ میگرفتم ولی دیشب دانلود شبانه صفر بوده یعنی از ساعت 2 تا 7 صبح هیچی نگرفته با اینکه لینک از سرورهای پرسرعت گذاشته بودم! iهای وب اگر میحواهی بیایی فقط برای فشفشه در ساعتهای غیررایگان بیا! روی سایتهای رایگان شبانهاش زیاد حساب نکننقل قول:
مگه بازه رایگان سرویس 128 از ۲ صبح تا ۵ صبح نیست ؟؟:n13:نقل قول:
چرا هست ولی چون 4 گیگ دانلود داشتم این محدوده را در دانلود منیجر تعیین کرده بودم تا کل فایل دانلود بشه اما صبح دیدم هیچ فایلی نگرفته!نقل قول:
منم عصری سرویس رو انتخاب کردم و پرداخت کردم باید ببینم کی وصل میشه
--------------------
شانس من چه موقعی هم خطم تخلیه شد پنج شنبه عصر ! ثبت نامی هم که کردم تا صبح شنبه بی فایدس ! تازه شاید از شنبه بعد3 روز وصل بشه :n03:
این روزها سرعت خیلی افتضاح شده. توی دانلود با IDM خوبه. ولی توی پیج باز کردن و فیلم آنلاین نگاه کردن اصلا جواب نمیده. به های وب که میگیم میگه سرعت شما 1 مگه و ضریب 1 به 8 هم هست. یعنی همینی که داری میگیری از سرتم زیاده. البته اینو همه خدمات دهنده ها میگن. ولی سرعت اونا فعلا خوبه. شاتل و پارس آنلاین که دارن 10 مگ به بالا ارائه میدن به همه. اگه به خاطر همین فشفشه نبود همون ماه اول تخلیه میکردم. تا قبل عید امسال سرعت دانلود شبانه و روزانه تغییری نداشت ولی بعد از اون شبا سرعت شد 250 و باز هم بهونه های هایوب شروع شد. باز خوبه جریمه نداره و شبی 2.5 گیگ دانلودم رو دارم. ولی نامردی میکنن.
دوستان میخوام بسته اذرخش رو بگیرم ولی مودمش رو نیاز ندارم نمیشه بدون مودم گرفتش؟
اصلا مارک و مدل مودم چی هست؟ اگه مدلش خوب باشه حداقل میشه فروختش
سلام مودم هاشون مارک هواوی با کدهایزیر هستن:نقل قول:
HG521 وایرلس
MT882a کابلی