بله این قیمتا مال مخابرات کل ایرانننقل قول:
Printable View
بله این قیمتا مال مخابرات کل ایرانننقل قول:
یعنی هیچ کس مثل امروز و دیشب من نموده نشه :n29:
دیشب شارژم تموم شد، زنگ زدم 2020 میگم یکم شارژ کن، کارت به کارت کنم، میگه: نمیشه، باید از خودپرداز بریزی :n27:
امروز ظهر شارژ کردم، ایندفعه 2020 تا 1ساعت پیش قطع بوده :n24: به چیز رفتم ناجور :n27:
8گیگ تو 10روز :n09: مصرف شد، تازه دانلود هم نکردم... ولی 4نفر با اینترنت کار میکنن :n09:
منم امروز شارژم تموم شد سیترا 80مگ بهم هدیه دادنقل قول:
اگه خواستی 512 نامحدود بگیر 54000تومن مفت:n19:
سروش پیشگامان همون بدر رایانه؟:n13:
:| 512 پارس آنلاین که ارزونتره نامحدودش...نقل قول:
بدررایان همون پیشگامانه؟ :n02:نقل قول:
نمیدونم والا :n02:
دوستان آسیاتک ترکید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس پایین مال روز اولش بود :|
من شاید رفتم بدر رایان به نظر میاد سرعتش خوب باشه وقتی که نامحدودا رو دو برابر سرعت اسمی میبنده حتما شبانش هم عالیهنقل قول:
تایید شده که همه ی سرویساش شبانه داره؟ نرید مثل من بتون بگه فقط سرویس های L3 (گرون) شبانه دارن :n24:نقل قول:
شیراز
والا پشتیبانیش که بندر امامه زنگ میزنم میگه شبانه داره ولی اهواز که زنگ زدم اول گفت شبانه داره سرعتش هم کم نمیشه ولی وقتی فهمید از مخابراتم گفت شبانه نداریم فقط وایرلسمون شبانه داره حالا راست گفته یا دروغ نمیدونم:n24:نقل قول:
من که دزایران رفتم، گفت فقط L3، بقیه سرویسهاش هم اصلا ارزش نگاه کردن نداشت... قیمت نامحدود داشت، مفت مفت... ولی روشون خط کشیده بود، 512 رو میداد 20تومن، 1مگ رو38 تومن :n24: ولی خوب دیگه کنسل شدن...نقل قول:
دلم تنگ شده بود براتون :n02:
یه 100 صفحه از اینجا رو خوندم خلاصه اش شد :
من سروشم 10 تا خط دارم 50 نفری ازش استفاده می کنیم!
من فرشادم خطم رو pcm می کنن!
من علی : .......تو مخابرات:n02:
منم که موندم بی اینترنت ایرانسل که مشکل داره همراه اولم 24 ساعت 1000 زیاده الان با این تلفن هوشمندا اومدم! دیال آپ خودمون:n10:
راستی سروش گفتی کی رفته گاج؟:n08:
یه روز اینترنت قطع بود، 2 تا از پروژه هام حدود 40% پیشرفت داشتن :n02: یکیشون تموم شد، اون یکی هم 90% تموم شده :n27:نقل قول:
dog این یور Soul :n09: دو خط داریم، مخابرات هنوز اون یکی رو از رانژه درنیاورده... مسئول اینترنت خونه شدم من :n29: DSL لینکش میپره، "سروش چی کردی بش؟" :n04:
یکی از بچه ها رفته گاج :n09: یحتمل علی بوده :n02: این چیزایی هم که اینجا می نویسه، ترکش هستن :n02:
یعنی تو الان منتظر منی تا خطم رو رانژه کنن نتیجه شو ببینی؟ :n13:
نمیدونم این نت مخابرات چیه که مثل یه بختک افتاده به عوالم و ولم نمیکنه!:n14:
سروش تو هم مثل منی منم تا یکم نت قطع میشه همه دادشون بلند میشه هی که بهشون بگم بابا این از مخابراته فکر میکنن من دستکاریش کردم اخه چند بار وقتی کسی میومد خونمون برا صرفه جویی نتو قطع میکردم چون میبستن به دانلود منم نتم محدود به خاطر همین نسبت بهم بدبین شدن!:n29:
چه عرض کنم!نقل قول:
من شرایطم رو گفتم قبلا! الان مشکل اصلیم بی پولیه! 50 تومن دارم برای سه ماه که قبلا 42 می دادم 256 می گرفتم نامحدود!
بنابراین فعلا باید تا سر برج صبر پیشه کنم:n02:
قربونت صبا رو هم بهم بگو!
پینگ هم می گیره دیال آپ : دی
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=512ms TTL=45
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=638ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=635ms TTL=49
خوبه برای تو بختک پیدا میشه :n02: برای من بخت و بختک و ... هیچی نیست :n09:نقل قول:
خوشبختانه فامیلهای ما اکثرشون نت دارن... از این خبرا نیست... من بیشتر برای گیت وی خوب قطع و وصل میکنم، مثلا داداشم 10 تا تب PTC باز کرده همه هم حساس به IP، عوض میکنم، همه Log Out میشن :n19:
محمد صدای دایل آپ رو یه جوری ضبط کن، برام بفرست بذارم رینگتون گوشیم :n02:نقل قول:
چی صبا رو بگم؟ وقتی وصل شد؟ یا تعرفه نامحدود؟ :n13:
متاسفانه فامیلای ما اکثرشون وایمکس مبین نت وایرانسل دارن از 256 هم اونورتر نمیرن خودت که بهتر میدونی سرعت وایمکس چجوریه با موبایل هم که هیچی نمیشه باهاشون دانلود کنی اینقدر کنده وقتی میان شانسشون هم بیفته رو گیت وی 89 منم سرعتم 1مگ کمتر نمیشه با موبایل هم فول سرعت میده میرن واتس اپ و فیس و ... سریع شارژ میخوره مخصوصا فیس لامصب اینقدر شارژ میخوره که حد نداره:n15:نقل قول:
این سرویس های تجاری 5 مگ و 10 مگ رو چند وقته اضافه کردن؟ کسی تا حالا گرفته؟
حیف که نویز خطم بالاست:n03:
زنگ زدم فن آوا واسه ثبت نام گفتم از خوزستان تماس میگیرم ، گفتش باید با نمایندگی خوزستان تماس بگیری ! ما ثبت نامت نمیکنیم !! . این نمایندگی خوزستانشون هم قیمتاش خیلی گرون تر از خود فن اواست و قیمتاش زمین تا اسمون فرق داره. حالا نمیدونم واقعا به همه میگن با نمایندگی تماس بگیرید یا فقط به من اینجوری گفت
سلام دوستان الان میخواستم از اکسین دو مگابیت نامحدود شارژ کنم گفتن که ماهیانه 160 تومن در صورتی که ضحی کیش همون سرویس رو میده 148 تومان..........حالا این وسط 22 تومن میره توجیب کی خدا میدونه به نظر من نمایندگی اکسین داره علاوه بر سودی که مخابرات بابت فروش میگیره درصدی هم به طور غیر قانونی برداشت میکنه
به به اقای بیلوکس !نقل قول:
کلا مخابرات خوزستان هر کی به هرکیه !
الان مخابرات تهران قیمت هاش همون قبلیاست ....
اخه اومدن 2 مگ 77تومنی رو 2 برابر کردن قیمتشو ! بدون افزایش کیفیت ...
به سیاوش سلام برسون :)
Sent from my HTC One max using Tapatalk
اقا یه سوال داشتم
الان که این نا محدود ها امدند
تا کی هستند یعنی تا یکم تیر میمونند که ما شارژ کنیم؟
10مگ به سیترا اضافه شد
10مگ یک ماهه با 8گیگ:n09:3ماهه با 9گیگ:n09:چقدر زیاد 9گیگ برا 1سال هم زیاده:n19::n09:
سامی حالا چیکار کنیم پارس که بیشترا ناراضین و شبا با 2مگ سرعتشون90 کیلوبایته به نظرت لقمان برا شبانه خوب نیست؟
من دیگه شنبه میخوام تخلیه کنم باید مشخص بشه که کجا برم
لقمان ریسکش بالاست و قیمتاش به صرفه نیست. به نظرم پارس گذینه بهتریهنقل قول:
10 مگ شبانه داره یا نه ؟نقل قول:
لقمان منظورت فقط قیمتشه؟ یعنی سرعتش خوبه؟ قیمتش هم که خوبه مثلا 2مگش با 1گیگ 17000تومن درمیاد از ساعت 1تا7 هم رایگان داره اگه 2مگ 250کیلوبایت شبا بده که عالیه یعنی 2مگش 250 کیلوبایت نمیده؟نقل قول:
های وب هم سرویس 1مگ میگن روزا سرعتش 450-500 شباهم 280-300 و هفته ای 1-2 شبش هم سرعت شبانه میشه 500کیلوبایت
نه استانداردهنقل قول:
من مجوز دادم بهشون قبلا و 1 مگ هم شارژ کردم.این تجاری ها به ما تعلق میگیره؟
زنگ زدم پارس گفت ثبت نام نمیکنیم ممکنه 1-2ماه طول بکشه!
برا چی ثبت نام نمیکنن؟اینا که قبلا میگفتن بیاید 1ماه رایگان بدون هزینه نصب فقط امتحان کنید پس الان چشونه؟!!!!
دوباره زنگ زدم بدر بهش گفتم adslتون شبانه داره گفت آره داره از ساعت 2تا7 بعد بهش گفتم پورت خالی دارید میخوام از مخابرات تخلیه کنم گفت حواسم نبود دانلود شبانه نداریم معلوم نیست جریان چیه!!!!!!:n15:
میترسم ثبت نام کنم شبانه نداشته باشه
صبح با مسئول فروش ضحی حرف زدم گفتم این چه فیلمیه سر کاربرا در میارن !! روزی یک بار تعرفه هاتونو تغییر میدید ، کاربرا بین زمین و آسمون موندن که بمونن یا برن ؟؟ گفت ما از اول هم قصد حذف نامحدود رو نداشتیم و سعی کردیم کاربرها رو نگه داریم تا تکلیف روشن بشه !! گفت حذف نمی کنیم دیگه ولی از قیمت های جدید که اطلاع دارید ؟:n08:ولی مشکوک میزنه ، چرا نمیشه بیشتر از یک ماه نامحدود تمدید کرد خدا میدونه !!!؟؟ :n15:کلا شبانه پر زد رفت فکر کنم واسه همیشه :n28: اگه این رئیس کوفتیش عوض بشه خوبه ... :rolleye: به قول فرشاد اینقدر دیگه دارن خربکاری می کنن همین روزاست که تنظیم مقررارت درشو تخته کنه :n09::n19:
دقیقا بعد از اینکه رئیس مخابرات خوزستان عوض شد نامحدودا و شبانه حذف شدن اینا همش برنامه های رئیس جدید مخابرات خوزستانهنقل قول:
پس بگو . اینو تا حالا لو نداده بودی...!! :n24: بابا قبلی حلال زاده بود این یکی معلوم نیست بچه ی نه نه بابای خودش هست یا نه که این طوری با کاربرها میکنه. انگار داره از جیبش خرج می کنه مر..ک:n15:نقل قول:
رئیسشون اسمش آرماته
امروز قبض تلفن ( تهران) اومده بود زده بود اینرنت 10 مگ 96 گیگ با مودم وایرلس ( ای دی اس ال به وایرلس) رایگان. فردا میزنگم مخابرات تهران ببینم تعرفه ها چه طوره. و این کار مخابرات خوزسهان قانونیه یا نه البته بعید میدونم اپراتور ها چیزی بدونن!
فرشاد پیام خصوصی نگاه کن!
ای بابا اینا چرا اینکار میکنن ماه پیش نامحدودمو حذف کردن دیشب هم نگاه کردم دانلود شبانه هم ورداشتن :n04: وقتشه کوچ کنیم یه جای دیگه
از وقتی روحانی اومده یه روز خوش نداشتیم با این اینترنت. معنی ارزونی و رفاه حال مردم رو هم فهمیدیم.
نقل قول:محتوای مخفی: تکبِیـــــــــــــــــــر!
الان از اونایی که بش رای دادن بپرسی چرا رای دادی، این که Poo کرده تو همه چی، توجیه هم میکنن :n24:
از کجا باید فهمید خط تخلیه شده یا نه؟ با فرض اینکه نمیدونی پسورد خط قبلی رو :n27:
اگه تخلیه شده باشه دیگه لینک مودمت روشن نمیشه ولی باید تایید تهایی بشه که اون رو همون شرکتی که میخوای ازش بگیری استعلام میکنه همون موقع بت میگهنقل قول:
با یه حساب ساده مشخصه وقتی هیچ ابزار کنترلی روی ISPها ندارند چطور می خوان روی قیمت و کیفیت نظارت داشته باشن همونطور که وقتی اطلاعات اماری درست و دقیقی از افراد جامعه ندارند گنده حرف میزنن و می خوان ثروتمندها رو از یارانه گرفتن حذف کند ولی هنوز نتونستن هیچ غلتی بکنن .نقل قول:
البته باعرض مغذرت، بیشعور و نفهم واقعی کسایی هستند که حرف های این هارو باور می کنند و موقع انتخابات جوگیر میشن و کسی که عددی نبود رو رییس جمهور کردن . ازماست که برماست