نميشه كچل نشيم؟
Printable View
نميشه كچل نشيم؟
اي پاسپورت ببين دارم ميلرزم تو دي
سپاسد ميدون ونكه و تا سال بعد نميگيره
با 5 ماه بسيج تو فرارگاه خاتم قربها پذيرش دارن فعلا فقط قرب كربلا داره تو شهرك غرب كه ميفرسته كرمانشاه
هست ولي 100در 100 نيستنقل قول:
توی شهر خود شهرهاي اطراف
من ۸مهر فرستادم دفترچه احتمال داره مازاد شم
کل رفقا ارشد رفتن غیرانتفاعی ما گفتیم بریم سرباز7 به نظرتون کی ضرر میکنه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
به انجمنهای P30world خوش اومدین .
لطفا قبل از هرچیز ابتدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید.
+
از ارسال پست های پشت سر هم پرهیز کنید .
ممنون /
ممنونسعی میکنم
سلام دوستان
محل آموزشي يك دي 91 مشخص شده ميتونيد از پليس +10 سوال كنيد.
من 01 افتادم
ميشه دوستاني كه بودن كمي درموردش توضيح بدن؟
دوستان خواهشا صفحات قبل رو بخونید ، فکر کنم تو این تاپیک بیشترین چیزی که در موردش صحبت شده مرکز آموزش 01 هست !
01 وقتی توش پیتزا فروشی داشته باشه پلی استیشن هم بتونی بازی کنی دیگه توضیحی نمیخواد ..
سلام پليس +10 گفت سيستم مشكل داره شنبه بيانقل قول:
خوش بحالت از الان به فكر نماز صبح باش
دوستانی که ماه دی و بهمن آموزشی رفتید، یادتونه که ساعت بیدارباش و خاموشی چه ساعتیه؟
مثلا در ماه دی
در ارومیه اذان صبح حدود ساعت 6 صبحه
در اراک اذان صبح حدود ساعت 5:50 صبحه
در تهران اذان صبح حدود ساعت 5:40 صبحه
در این شهرها هم که مثال زدم بین ساعت 5 تا 6 عصر هوا تاریک میشه و 6 به بعد دیگه کاملا تاریکه
چقدر ساعت بیدارباش و خاموشی تغییر پیدا میکنه؟
مي شه زمان پايان خدمت رو به فرض اضاف نخوردن و... حساب كرد ؟ مثلا من كه 1 دي بايد برم خدمتم تقريبا كي تموم مي شه ؟
الان متولدين كى بايد دفترچه بفرستن ؟ بهمن 72 يى ها كى بايد بفرستن يا ميفرستادن ؟
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
تاریخ اعزام رو +21 ماه کنید تاریخ دقیق ترخیصتون رو متوجه میشید یا وقتی وارد یگان شدید بعد از چند ماه خدمت خلاصه پرونده بگیرید. همه چیز توش نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
متولدین 72 تا 31 شهریور وقت داشتن دفترچه پست کنن اگر هم که در دانشگاه ثبت نام کردن (مهر 91) نیازی به پست دفترچه ندارن.کد:الان متولدين كى بايد دفترچه بفرستن ؟ بهمن 72 يى ها كى بايد بفرستن يا ميفرستادن ؟
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
.................................................. .................................................. .....................................
شرايط معافيت كفالت تنها مراقب و سرپرست پدر گروه ناجا- از شرايط اصلي رسيدگي به درخواست معافيت كفالت، رسيدن به سن مشموليت ،نداشتن غيبت و تنها پسر بالاي 18 سال و سالم خانواده بودن مي باشد. به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا ، اين سازمان طي اطلاعيه اي اعلام داشت : از شرايط اصلي رسيدگي به درخواست معافيت هاي كفالت ازجمله كفالت پدر بالاي 65سال تمام ، يگانه فرزند ذكور سالم بالاي 18 سال خانواده بودن ، رسيدن به سن مشموليت (18 سال تمام) و نداشتن غيبت مي باشد .
لازم به ذكر است، مهاجرت ، ازدواج و يا در حبس بودن برادر يا برادران مشمول نيز مانع بهره مندي از اين معافيت براي مشمول متقاضي خواهد بود.
در اين اطلاعيه آمده است، برادر بيمار در صورتيكه بيماري وي در شوراي پزشكي وظيفه عمومي تاييد شود مانعي براي معافيت كفالت نخواهد بود.
اين اطلاعيه مي افزايد: پدربيمار كمتر از 65 سال نيز بايد به تشخيص شوراي پزشكي وظيفه عمومي نيازمند به مراقبت تشخيص داده شود.
اين اطلاعيه در خصوص معافيت موقت كفالت پدر نيازمند مراقب مي افزايد، پدر بالاي 65 سال سن و يا نيازمند مراقبت (كمتر از 65 سال) كه داراي دو فرزند ذكور بالاي 18 سال سالم مي باشد ، به شرط آنكه يكي از فرزندان ذكور وي در خارج از شهرستان محل سكونت پدر به تحصيل اشتغال داشته باشد پسر ديگر او مي تواند تا پايان سنوات تحصيلي برادر خود از معافيت موقت كفالت پدر نيازمند مراقب استفاده نمايد.
سلام.من واسه امریه بهم گفتن که برگه اعزام به خدمت رو برای اسفند تا 15 آذر واسشون ببرم.میخواستم بپرسم من اگه یکشنبه یا شنبه درخواستم رو تو پلیس +10 ثبت کنم.احتمال داره بیفتم اسفند یا اینکه دی میفتم؟
یاد اونرازایی که هنوز نرفته بودم آموزشی..... وقتی برگ سبزم اومد تا پای سکته پیش رفتم ... چون باورم نمیشد به این زودی بخوام برم خدمت (( حساب کن برج بعدی که دفترچه پست کردم تاریخ اعزامم بود!! ))نقل قول:
هر کس رو میدیدم میپرسیدم بیدار باش ساعت چنده؟ حتی باورش هم برام سخت بود که بخوام ساعت 4.30 از خواب بیدار شم!!!
به طور معمول بیدار باش ساعت 4.30 صبح هست حالاشاید اذان صبح رو ساعت 7 بگن ملاک اینه که شما زبرو زرنگ بشی :دی در شرایطی خاص بیدار باش به ساعت 3.30 هم میرسه !!! مثل ماه رمضون
در کل زیاد فکر آموزشی نباش... بعد از آموزشی هنوز 19 ماه بایدخدمت کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش کی پرسیدی؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
محل آموزشي يك دي 91 مشخص شده ميتونيد از پليس +10 سوال كنيد.
من 01 افتادم
ميشه دوستاني كه بودن كمي درموردش توضيح بدن؟
من دیروز پلیس +10 بودم گفت نیومده
اگه اومده باشه ، همه مشخص شده یا مال بعضی ها دیرتر میاد؟
نقل قول:
منم امروز زنگ زدم ،گفتن 1/10 اصلا نیومده
ولی تو یه فروم دیگه هم چندتا از بچه ها محل خدمتشون امروز مشخص شد
قضیه چیه؟
فردا میرم پلیس +10 انشالله که مال ما رو هم بدن.نقل قول:
بابا بعضی ها مریضن خودشون نمیدن.نقل قول:
من هفته قبل رفتم میگه 10 روز مونده، گفتم زن مومن 15 روز ونده میاد خونه و...
گفت پس 20 روز مونده یه سر بزن. :sq_19:
سلام دوستان
تک پسری که پدرش زیر 65 ساله ولی بیکاره و به علت دیسک کمر هم نمیتونه کارگری بکنه، حقوق و منبع درآمد نداره و ملک و املاک هم نداره و پسرش نان آور خانوادس معاف میشه؟؟
معافیت کفالت رو چطوری میدن یعنی میان تحقیق بکنن که پدر من کار و درآمد نداره و من میرم سر کار؟؟ چجوریاس؟؟
با تشکر از دوستان عزیزی که قبلا من رو در این تاپیک راهنمایی کردند.
مراحلی که گفته بودید رو رفتم انجام دادم .
بعد از 10 روز یه نامه از نظام وظیفه برام اومده تاریخ اعزام رو زده 1/12 ولی جاش رو مشخص نکرده.نامه اون جداگانه میاد؟
سلام دوستان
من 5ماه خدمت در مراغه هستم
به خاطر مخترع بودنم از جهاد خود کفایی تهران نامه واسه انتقالی اومده
الان نامه انتقالیم نوشته گروه 402 جنگال شهید سرتیپ رضا ولیخانی
خیلی استرس دارم به نظرتون چه طور جایی هستش؟
کسی اطلاعاتی داره بهم خبر بده
جنگال همون جنگ الکترونیک هست ، اکثر رسته های مخابرات و الکترونیک اونجا خدمت میکنن
قبلا یکی تو همین تاپیک در موردش توضیح داده بود ، سرچ کنید
اره میدونمنقل قول:
چیز خاصی نتونستم پیدا کنم
میخوام بدونم جای خوبی هستش یا نه؟ چون می خوام یه کار پاره وقت پیدا کنم
dg1 عزیز
کجا خدمت کردی؟
سلام مگه چه طور؟نقل قول:
اموزشی : یگان تکاور مرودشت ( گردان ضربت)
یگان خدمتی : پلیس فرودگاه شیراز
sent from my open source device
بله اون جداگانه میاد، راستی شما چه روزی مدارکتتون رو تو پلیس +10 ثبت کردین؟نقل قول:
تشکر.نقل قول:
25 آبان.
آقا میگم سرچ کنید سرچ نمیکنید دیگه !!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید
سلام دوستان
اعزامی 1/10 پادگان خاتمی یزد کسی هست؟؟؟؟؟؟؟:46:
يك بار ديكه درود و سلام به همه دوستان
كم كم تاريخ اعزام من همه داره به سمتم ميدوه...
اول دي ماه عازمم ، مدركم هم فوق ديبلم هست و هنوز هم بركه سفيدم به دستم نرسيده...
من با كوشيم هرشب به صفحه ي ارشيوي اين فروم ميرفتم و شبي يك صفحه رو ميخوندم و واقعا الان احساس ميكنم تاحالا ده بار رفتم خدمت.نصيحت ها واقعا دوستانه يا بهتر بكم برادرانه بوده و خداييش هيج موقع همجين إحساسي رو بين كسايي كه حداقل هم رو يك بار هم نديدن و حتا نميشناسن نديده بودم...
به هر حال من به وسيله يكي از دوستان دنبال كرفتن بذيرش سباه بودم كه اين بنده خدا كه ادم درستي هم هست ، فرمانده بادكان بهش كفته بوده ما فقط ديبلم و زيرديبلم بذيرش ميكنيم و هنوز هم اين بنده خدا دنباله كاره ماست...
ديكه الان احساس خاصي ندارم فقط حالم از اين كرفته شد كه تازه داشتم بداهه نوازي كيتار رو ياد ميكرفتم كه با اين اوصاف و اكر شهر ديكه اي بيفتم بايد قيدش رو بزنم تازه اكه الان بايان خدمت داشتم راحت ميتونستم تو عسلويه ماهي ١ تومن كار كنم و به يه زخمي بزنم...
چون آدمك زنجير بر دست و پايم
از پنجه ي تقدير من كي رهايم...؟
به سلامتینقل قول:
پسر عمه من اونجا بود خیلی جای خوبیه خدا قسمت باقیه هم بکنه .
اتفاقا من به زود بیدار شدن مدتهاست عادت دارم. اما بحث اینجاست که وقتی مثلا اذان 6 صبحه، ما چرا باید 4 صبح بیدار بشیم؟نقل قول:
توی این مدت کار دیگه ای باید بکنیم؟
من العان رفتم برگه سفيد گرفتم اموزشي افتادم شهداي كرمانشاه
چه جور جاييه
بله فقط خوندن نماز نیست که !نقل قول:
توی این مدت کار دیگه ای باید بکنیم؟
بیدار شدید باید تخت تون رو کامل مرتب و آنکادر کنید
نظافت شخصی تون رو انجام بدید ، لباس و پوتین تون رو برای صبحگاه و تمرین آماده کنید ، صبحانه بخورید و ...
01 تهران :sq_24:
با رفیقم افتادم اونجا :sq_8:
دوستان موبایل چی کار کنم شنیدم نزدیک 02 یه دکه روزنامه فروشی هفته ای هزار میگرفته نگه میداشته از 01 کسی خبر نداره ؟؟
دوستان كسي از جوادالائمه پاسداران خبر داره
همون 01 هست يا 02
خلاصه بدبخت شدم يا خوبه؟؟
دوست عزیز شما یه نگاه بنداز ببین چراغ بقل اسم اشخاصی که اینجا پاسخ میدن خاموشه الان توی سایت نیستننقل قول:
منم مثل شمام باید صبر کنی تا اومدن جواب میدن دیگه داداشم :sq_8:
بالاخره ما هم کد خوردیم
نیروی انتظامی-شهید ادیبی مرزن اباد
اگه اشتباه نکنم مرزبانیه،قسمت ما هم شد که بریم سر مرز 2 سال عمرمونو تلف کنیم
خدا بخیر بگذرونه