کی گفته 12 مگ خوبه شبانش؟:n02:
بخدا اینقد میگیرن که 1 ماهه ته میکشه سرعت
اصلا سمت 12 نیاین
ستاد تبلیغاتی شده اینجا:n24::39:
Printable View
کی گفته 12 مگ خوبه شبانش؟:n02:
بخدا اینقد میگیرن که 1 ماهه ته میکشه سرعت
اصلا سمت 12 نیاین
ستاد تبلیغاتی شده اینجا:n24::39:
بنده سرویس 6 مگ گرفتم یه هفته اول سرعت شبانم نزدیک به 2 مگ بود ولی الا رسیده به 20 کیلو نهایتا 30 تا
چرا اینطوریه ؟ مشکل از کجاست ؟
نقل قول:
تو روزانه بهت 1.35 مگ سرعت میدن ولی شبانه اصلا معلوم نیست و خودشون هم میگن شبانه سرعت مشخصی نداره مثل تخم مرغ شانسیه تازه اونایی هم که سرعت شبانشون خوبه بعد از یک مدت افت سرعت پیدا میکنن تازه هر سرویس جدیدی اولش سرعت شبانه اش خوبه بعدش افتضاح میشه و محدودش میکنن یک زمانی منظورم 4 سال پیش هستش با 128 کیلوبایت صبانت 220 کیلوبیت میگرفتم ولی بعد از یک مدت بد شد سرعتش بعد 2 مگ گرفتم با شبانه 400 تا و بعدش 220 تا و حالا هم 6 مگ بد شده سرعتش و همه دارن میرن 12 مگ اونم بعد از یک مدتی خراب میشه کلا بهت بگم که اینترنت ایران هیچوقت پایدار نخواهد ماند مگر اینکه هیچی ولش کن نگم بهتره:n24:
پاسخ پشتیبانی: شلوغی منطقه بالارفتن نویز و هزار تا بهونه ای دیگهنقل قول:
واقعیت : محدود ت کردن دوست من، زنگ بزن شکایت کن از پشتیبانی شما حداقل 256 باید داشته باشی
جواب نگرفتی سامانه 195 شکایت کن
ولی همچنان امیدوار نباش
اگه بیشتر از یک هفته روی 20 فیکس بود مطمئن باش درست شدنی نیست معمولی خرابی ها حداکثر یک هفته طول میکشه
نه دوست من سرعت روزانه رو هیچوقت محدود نمیکنند چون به نفعشون نیست اونا تازه اگر بتونن سرعتو از 1.3 به 3.3 مگ هم میرسونن که شما تند تند گیگ تموم کنی بیایی بخری ازشون.ولی سرعت شبانه رو چرا یا محدود کردند یا در حال محدود کردنشن یا اگر محدود نشده محدود خواهند کرد(توانایی عجیبی در صرف فعل محدود میکنم دارند :n02:)نقل قول:
دوستان من زدم پشتیبانی صبا میگم خطم فلانه و الان چندتا بچه ها تاییدش کردن راحت 12 میگیری.بعد میگه مخابراتتون ضعیفه بهتون پیشنهاد میدم نگیرید و...میگه اونجا به زور 128 کیلوبایت هم داره جواب میده
اینم خط من
اطلاعاتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمش هست دوست من net speed monitor و میتونی از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنی.نقل قول:
اینم دیگه ته خط پهنای باند 14مگ و سرعت 12 مگ یا به عبارتی 1.35 مگ به قول بخش فنی نهایت سرعتی که میتونم روی خطم داشته باشم چون snr margin میاد زیر 10 و لینک وصل نمیشه متاسفانه سیم کشی مخابرات تا منازل افتضاحه سیم کشی داخل منزل نقش خیلی کوچکی در نویز داره وگرنه الان تمام اروپا از 14 مگ بیشتر نباید میگرفت:n03: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله شما خطت عالیه و راحت 12مگ رو میگیری اما اون بابا هم راست میگه.در بعضی از مراکز مخابراتی از یک پهنای باندی توانایی بیشتر دادن رو ندارند.اما جای امیدواری هست که پهنای باندتون در آینده تامین بشه.خدا رو شکر کنید که خطتتون جواب میده وگرنه هیچ وقت امید نداشتید که درست بشه.نقل قول:
دوست من شما که پهنای باندت فوق عالیه و روی 14 سینک شده حداکثر سرعت دانلودت به صورت تئوری میتونه 1.8 مگ باشه که با توجه به اینکه در عمل همیشه 200 تا 300 کیلوبایتی کمتر از تئوری هستش من فکر کنم نهایتا با سرعت 1.5 یا 1.6 مگ دانلود کنی .همین الان از سافت گذر یک دانلود بکن و نتیجشو اعلام کن.چون اون سایت بالاترین سرعت ممکنه رو بهت میده.مثل همین پی سی ورلد خودمون.نقل قول:
باید بهشون پیله کنی من خودم چندین و چند بار پیله کردم تا تونستم از 6 مگ به نهایت کشش خط یعنی 14 مگ برسمنقل قول:
خیلی عجیبه من الان با 10 مگ آسیاتک سرعت دانلود روزانه ام 1.2 هستش بعد شما چطوری 1.3 هستی.به راحتی باید 1.6 رو داشته باشی.کیفیت خطم هم از شما بدتره :n13:نقل قول:
نمیدونم الان شبانه 10 مگ آسیاتک شما چطوریه؟نقل قول:
خوب دوستان من و دوست عزیزم wang که دیروز 12 مگش راه افتاده بود دیشب از 2 نیمه شب تا مطلع الفجر و جیک جیک گنجشکان صبحگاهی با هم از طریق فضای مجازی :n02: در حال تست سرعت شبانه 12 مگ بودیم.اینو بگم با پیله های شدید من پشتیبانی خطم رو روی 10 مگ گذاشته چون کیفیت خطم دیگه در حال انفجار از افتضاحی هستش الان که روی 10 مگ اومدم و snr شده 6 دسی بل ولی جالب اینجاست که در این 24 ساعت حتی یکبار هم دیسکانکتی نداشتم.بگذریم ما با یک خط 10 مگ پر نویز یکطرف و wang هم با یک 12 مگ باحال طرف دیگه شروع کردیم در ساعات یکسانی از لینکهای یکسانی تست سرعت گرفتن.اول تک لینک دانلود میکردیم که در نهایت تعجب سرعت دانلود من بیشتر بود :n04: بعد به این نتیجه رسیدیم که چند لینک چند لینک با هم دانلود کنیم اونوقت من با 5 تا لینک مختلف(سرور داخلی و خارجی و لینک مستقیم و غیرمستقیم)سرعت دانلودم در مجموع شد 1.1 مگ و دوستمون wang با 17 لینک مختلف به این سرعت دانلود رسید بازم فک من آویزون بود :n04:.باور کنید دوست داشتم برد کامل با 12 مگ باشه چون بالاخره شده خونمون رو ببرم بچسبونم به اتاق mdf مخابرات اینکار رو میکنم و 12 مگ رو میگیرم :n02:.در هر صورت من و wang به این نتیجه اخلاقی رسیدیم که واقعا خواب شبانه لازمه :n02:(چون سر صبح سرم داشت گیج میخورد)و در مرحله بعد فقط با گذاشتن چند لینک همزمان زیر داتلود شما میتونی در 5 ساعت شبانه رایگان اون 20 گیگ دانلودی که دوستان میگن رو انجام بدی نه اینکه تک لینک تک لینک دانلود کنی بری سراغ لینک دانلود بعدی.این همه زحمت کشیدیم و رمز کار رو بهتون گفتیم(که خیلیاتون میدونستین :n02:)گروهی بزنید دکمه تشکر رو دیگه.
خوب من واسه همین دنبال صبانت بودم دیگه وگرنه سرعت روزانه ام 6 ماه هستش که مگابایتی شده :n02: چون شبانه آسیاتک تعریفی نداره.شبانه رو روی 2 مگ بستند و همیشه سرعتم فیکس 256 از تمامی سرورها اعم از داخلی و خارجی هستش(منظورم سرعت شبانه) اما خوبی ای که آسیاتک داره از روز اول مرد و مردونه گفت آقا شما که 10 مگ میگیری روزانه بهت 1.2 مگ سرعت میدیم و شبانتم روی 2 مگ میبندیم و 256 کیلوبایت بهت سرعت میدیم و تو این 6 ماه خداییش سر سوزنی سرعتش تغییر نکرده.نقل قول:
......................... ادیت شد ...................
سلام دوستان خواستم ببینم شبانه صبانت چطوره مثلا الان شما که دارید روزا با سرعت 1مگابایت و خورده ای دانلود میکنید شبا سرعتتون چند میشه؟
این البته هیچ ربطی به تعداد زیاد لینک نداره بلکه مجموع کانکشن هاست که سرعت نهایی رو تعیین می کنه الان دانلود منیجر جدیدترین ورژنش نهایتا 32 کانکشن اجازه می ده دانلود داشته باشید و نه بیشتر و البته درست هم هست چون استفاده جهانی داره و اگر خیلی بیشتر بشه فاجعه رخ می ده (توی حالت خاصی) حالا جاش نیست بخوایم صحبت کنیم در این مورد ولی من خودم برنامه نویس کامپیوتر هستم و یک نسخه خیلی ابتدایی یک دانلود منیجر رو طراحی کردم که با 150 کانکشن دانلود می کنه(حتی بیشتر) :n10: دیشب با این دانلود منیجر خودم یک لینک رو تست کردم از سرور خارج از ایران که اجازه این تعداد کانکشن رو می داد و با سرعت 1.39 دانلود کرد پس نه باگه نه چیز دیگه :n02:یک مساله شبکه ای خیلی ساده هست.ولی دانلود منیجر به دلیل معماری بسیار خوبی که داره (به جز data corruption ها که گاهی پیش میاد و به خاطر اینترنت بد ماست) واقعا این برنامه من فعلا امکان جایگزین کردن دانلود منیجر رو نداره حالا انشالا اگر وقت آزاد بیشتری گیر آوردم با یکی از دوستان قراره کاملا امکانات جدید اضافه کنیم بهش (مثل اتوماتیک دیسکانکت مودم , خط و ...) و شاید هم بدیمش بیرون :n09:نقل قول:
داداش با تشکر از شب زنده داری شما،دقیقا چند تا لینک همزمان بزاریم بهتره؟ اون عدد مبارک رو بگو :n20:نقل قول:
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
منم منتظرم:n06::n06::n06:
دوست گلم اون عدد ظاهرا متفاوته و ثابت نیست.من دیشب با 5 لینک همزمان به سرعت شبانه 1.1 مگ رسیدم.دوستم wang با 17 لینک همزمان به این سرعت رسید.نقل قول:
اگر حداکثر 5 صفحه گذشته رو مطالعه بفرمایید با توضیحات فراوان جوابتون رو پیدا میکنید و تازه کلی چیز دیگه هم دستگیرتون میشه :n16:نقل قول:
دوستان خواهشا اینجوری هم دیگه تبلیغ نکنید! :n24: یکم از بدیاش بگید ! الان همه میریزن صبا
صبانت خیلی بده :n02:
تا همه نریختن صبانت و مثل پارس نشده بریم ثبت نام :n07:
من که صفحه پیش تجربه دیشب خودم و دوستم wang رو گفتم.همچین سرعت شبانه 12 مگ با 10 مگ یا حتی 8 مگ به نظرم زیاد تفاوت نمیکنه.اون پست طولانی تجربه دیشب من و wang رو بخونند دوستان و زیاد دیگه روی 12 مگ اصرار نکنند.البته عالیست بازم خداییش :n02::n10:.ولیکن در عمل چیز دیگه ای میبینی :n13:نقل قول:
فعلا صبانت تو قم شرایط مطلوبی نداره و هر کدوم از نمایندگی ها یه حرفی میزنن..حتی اونی هم که میگه ارایه میدیم, میگه سرعت رو تضمین نمیکنه که حتما 12مگ باشه(با اینکه میگه پهنای باند رو اضافه کردن!)نقل قول:
حالا اگر خواستی یه 1ماهه ازشون جهت تست بگیر و سرعت ببین چنده....
طبق قانون و ضریب شیرینگ 1 به 8 سرعت حداقل 190-200 رو بده تو شب/ اما نمایندگی باز میگه شب چون همه هجوم میارن از این هم امکانش هست پایینتر بیاد:n23:(یعنی ته دل ادمو خالی میکنن!!!)نقل قول:
منظور من شبانه بود! وگرنه هیچ isp یی عقلشو از دست نداده که سرعت روزانه رو محدود بکنه....نقل قول:
ولی جدی 47 دادم واس 17 تا لینک :n27:
خب 8 مگ هم که فرقی نداره !
طبق تجربه دوستان
خریت کردم :19:
پستم کاملا جدی بود
:n18:نقل قول:
روزانه تا 350 میرفت اولا مشهد مرکز انقلاب
حالا خیلی وقته از 180 بالاتر نمی ره
و قربون شبانه هم برم حداکثر 45
:n21:
جناب and-roid2 ببخشید من منظورتون رو اشتباه متوجه شدم.اما چرا بعضیاشون تو روز هم دارن پهنای باند کم میارن و در بعضی ساعات فیتیله سرعتو میکشن پایین.شما در طول ساعات غیر رایگان که یکسره به نت وصل نیستی متوجه بشی.البته بعضیاشون نه همه.ولی در کل حرف شما کاملا صحیح است.نقل قول:
منظور من شبانه بود! وگرنه هیچ isp یی عقلشو از دست نداده که سرعت روزانه رو محدود بکنه....
سلام دوستان
سوالی داشتم کسی صبا نت در مشهد مرکز مخابراتی استقلال دارد یا خیر ؟ ازش راضیه؟ و ایا شبانه رایگان دارد؟ چطوریه؟
کسی جواب منو نمی ده؟
یکی جواب منو لطفا بده .
من زنگ زدم میگم سرعت شبانم روی 20 - 30- 5 - کیلوبایت تا 60 کیلوبایت بالاپایین میشه خیلی بده . میگه خطتوئن نویز داره. میگم چرا روزها سرعتم بالاست اینجوری اینقدر کم نمیشه . سرعتم 2 مگ
روزها تقریبا 220
شبانه مزخرف
مگه میشه نویز فقط برای شب ها باشه؟
دوست من شکایت کن 195نقل قول:
باید دو مگ روز و شب 250 بهت بده والسلام
پشتیبانی هم دروغ میگه
بله ممکن نویز بالا و پایین و بشه اما فیکس بودن روی یک عدد اکثرا از محدود سازیه
امشب تست میذارم از شبانه...
این روزانه اش:
سرعت دانلود از سرورهای داخلی 500 تا 490 هست و از سرور خارجی تا حدود 300-400 هست... سرویس 2مگ دارم، خطم رو 4مگ بسته شده.
الان 6 ساله صبا دارم .3/4 ساله ماه رمضون شبانه سرعتش تخیلی میشه احتمالا" با رویت ماه شوال به وضعیت قبلیت برمیگردی :n01:نقل قول:
سروش تازه رفتی صبا نتنقل قول:
اهوازی درسته
پینگ چطوره
امشب حتما تست کن سرعت دان
من دزفولم ولی زیر نظر اهوازه.نقل قول:
پینگ خوبه تقریبا... اینم چنتا IP متفاوت داره... بعضیاشون پینگشون فرق میکنه.
آی ویل ترای...:n01:
بعضیاشون بنابر سیاست شرکت و شلوغی پهنای باند ممکنه سرعت متفاوتی بدن.نقل قول:
مثلا من الان که از های وب دارم توسط اکانتینگ سرعت سروس های مختلف رو محدود کرده. مثلا 128 های وب حداکثر 1.5 مگ سرعت داره. و اگر هم خط رو 10مگ ببندن باز هم همون 1.5 مگ رو میده.ولی شرکتی مثل پارس در روز برای تمام سرویس هاش بنابر پهنای باند مرکز سرعت تمام سرویس ها رو تا 9مگ باز میزاره و توسط اکانتینگ سرعت رو محدود نمیکنه.
خوب تست گرفتم از سرعت شبانه، هم بدون استفاده از سرویس، هم با استفاده... اول بگم که پیج باز کردن تو شبانه افتضاحه سرعتش... افت خیلی شدیدی داره.
مشخصات سرویس: اینترنت 1ماهه، 2مگ، 5گیگ در ماه، پهنای باند دانلود 4096 و پهنای باند آپلود 512 کیلوبایت.
خوب این تست ها:
سرعت دانلود با حدود 100 کانکشن (7 دانلود فعال با 16 کانکشن) هم سرور داخلی و هم خارجی، بدون استفاده از اکانت شبانه.
محتوای مخفی: عکس بزرگ
سرعت دانلود همان فایلها با استفاده از سرویس شبانه:
وضعیت پینگ در شب، با استفاده و بدون استفاده از سرویس شبانه:
جناب soroosh_cz میشه بالاخره بگی جمع سرعت شبانت چند شد و جمع سرعت روزانه ات چند.تو این عکسا من دقیق متوجه نمیشم.