عزیز من همون اولش گفتم پارس یه مدته قاطی کرده خودت به حرفم گوش ندادی فردای همون روز رفتی تلفنی با پارس قرارداد امضا کردی؟؟؟؟میبینی که تست های من اغلب بالاست البته همه تست هام به خاطر خرمگسه...نقل قول:
Printable View
عزیز من همون اولش گفتم پارس یه مدته قاطی کرده خودت به حرفم گوش ندادی فردای همون روز رفتی تلفنی با پارس قرارداد امضا کردی؟؟؟؟میبینی که تست های من اغلب بالاست البته همه تست هام به خاطر خرمگسه...نقل قول:
سلام دوستان من هم همین الان یک اسپید تست گرفتم دوباره البته سرویس من سه ماهه 128 محدود هست
(رو 2 مگ بازه:20:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من الان سرویس 1 مگ دارم کمتر از 10 روز به اتمام قراردادم مونده و حجم باقی مونده هم 300 مگابایته میخواستم امروز سرویس 512 با حجم 30 گیگ بصورت آنلاین بگیرم گفتم قبل از اقدام از دوستان بپرسم که سرعت دانلودم مثه الان که صبحا 220 و بعد از ظهرها روی 150 میچرخه میمونه یا پایین تر میاد؟
زنگ زدم. گفتن میتونید بیاین که سرویستون رو به سرویس قبلی یعنی 128 3 گیگ 3ماهه برگردونیم. ما به التفاوت رو هم حساب میکنیم که پرداخت کنید.
خدا رو شکر که حداقل 1 ماه مجبور نیستم با سرعت پایین تر از دیال اپ بسازم.
نترس رو همون سرعت میمونه. من خودم 256 دارم سرعتم از 170 تا پایین نمیادنقل قول:
من الان 2روز از این سرویسم مونده یعنی بعد از 2روز سرویس جدیدم که تمدید کردم اضافه میشه ؟؟ 2روز رد نشه و اضافه نکنن و پورتمم ببندن ؟ :31:نقل قول:
من امروز زنگ زدم نمایندگی پارس تو اصفهان گفت سرویس های نامحدود تو اصفهان هم ارائه میشه :46:
اره يه خرده سرم شلوغ شده:13:نقل قول:
با هزار بدبختي 2 هفته از اين خراب شده دل كندم و رفتم مسافرت.
من تو روز تست كردم بالاي 60 نميره شبا بين ساعت 8 تا 12 ميره روي 30-40 و از اون به بعد ميره روي 15 تا 30 خلاصه خيلي افت كرده.
ديسي و تايم اوت كه ديگه بماند:2:
اره منم 16 گيگ رو دستم مونده ولي با اين سرعت پيزوري عمرا بتونم تموم كنم.نقل قول:
داش امين خوبي..؟؟؟:31:نقل قول:
ميبينم كه داري تخت گاز ميري:31:
اگه تمديد كرده باشي به محض اينكه سرويس الانت تموم بشه ميره روي سرويس جديد.نقل قول:
زنگ زدم میگه که سرویس های نامحدود رو شما میتونی همین الان بخری از طریق فیش بانکی و یا اقدام حضوری
بعد بهش میگن خوب شاهکار خلقت باید تو پنل بزارید که من بگیرم یا نه :|
سلام دوستان
بخداااا الان طرح اینترنت دبی رو دیدم حال کردم به مولا ، اونوقت ما هم اینترنت داریم . میان اینترنت مثلا 256 نامحدود میدن ، جاییکه باید حداقل سرعت 16 داشته باشیم حداکثر سرعت 2 داریم . :2: خجالت نمیکشن این سرعت رو بین 10 نفر هم تقسیم میکنن . :2:
جایی که 256 رو به من 12 هزار تومن اسما میفروشه حداقل انتظار دارم همیشه سرعت نجومیه 16 رو هم داشته باشم :2: نه اینکه سرعت 2 . به مولا به اینکار دزدی نگن چی باید بگن :2:
چند روز پیش رفتم سرویس 256 نامحدود بجای سرویس 1 مگ محدود قبلیم که شبی 4 گیگ دانلود داشتم گرفتم . -- بماند حالا چرا عوض کردم چون از دانلود دیگه خسته شده بودم :31: -- تو این چند روز سرعت ما از 15 در بهترین حالت بالا نرفت که نرفت یه سایت به زور باز میشد . دوباره رفتم بعد از کلی فحش و ... این بار سرویس 512 محدود سه ماهه گرفتم . باز این سرویس های محدود سگش شرف داره ، روزانه همون سرعت قبلی یعنی 220 رو دارم شبا هم 3 گیگ میشه دانلود کرد .
خواهشا دوستان از سرویس های نا محدود شفاف سازی شده :2: خریداری نکنن. مرسی
دیشب تا 5 صبح بیدار بودمنقل قول:
چندین بار قطعی داشتم
و جالب اینه که با وی پی ان دانلود میکردم
هر وقت دی سی میشد وی پی ان هم قطع میشد در نتیجه دانلود هم قطع میشد
و باید هر لحظه وصلش میکردم تا دانلود کنم
امروز هم که ساعت 1230 قطع بود
زنگ زدم پشتیبانی
کسی برنداشت وصل کردند تهران
میگه اشکال از مخابراته
میگم چطور دوست همسایه من از یک شرکت دیگه بدون مشکل استفاده میکنه ولی ما مشکل داریم ؟
میگه مخابرات با پارس مشکل داره چنین چیزی
بعد در مورد پینگ پرسیدم
گفت پارس از بازی انلاین ساپورت نمیکنه (مملکته داریم ؟)
و میگه پینگ 300 تا 550 عادیه نمیدونم :41: یا :31: ؟
خب میگم مال من 600 به بالا هست
میگه بعد از اوکی شدن اینترنت زنگ بزن بررسی کنیم
طبق معمول نگاه کرد گفت نویز خطم نیز بالاست ...
سلام داداشه گلم.خیلی جات اینجا خالی بود رفیق :40:نقل قول:
بابا ما رو اینجا تنها نذار،یه مشت ... ریختن اینجا هی در نبودت تست سرعت در پیتشون رو میذارن :31: :27:
امین داداش تو از این نا محدودا میگیری یا نه؟ :20:
سلام
منم همون روزای اول برای سرویس نامحدود زنگ زدم و طرف بهم گفت که اصلا" برای شرکت بصرفه نیست که یکی نامحدود بگیره و ماهی 30 الی 40 گیگ دانلود کنه و بعد گفت از قیمتهایی که دادیم مشخصه که سرعت ها چجوری هستن یجورایی راستش رو گفت .
اگه اولشم می بینید که سرعت خوبه به خاطر خلوت بودن خطهاست و کم کم با درخواست کاربران برای گرفتن سرویس نامحدود اونم کم میشه .معلوم نیست آخرو عاقبت این اینترنت تو ایران چی میشه هرکی یه چیزی میگه :41:
مخلصيم:11:نقل قول:
اقا بزار انقد تست بگيرن جونشون درآد:31:
اين سرويس هاي نامحدود جديد از قيمتش مشخصه 2 زار نميارزه.
من زياد خونه نيستم و مصرف ندارم از دوره ي بعدي 3 ماهه 2 گيگ ميبندم.
من که فعلا با 512 حال میکنم
چون میدونم مخابرات خوزستان تر زده نمیرم سمت نامحدود
اینجا خوزستانه
خر تو خره
از وقتی که مخابرات استان خوزستان داره ADSL میده قانون گذاشته که هرکس بخواد ISP عوض کنه 2 ماه باید انتظار بکشه
حالا اگه بخوای بری مخابرات 3 سوته که سهله 1 سوته برات وصل میکنن
خیلی نامردن
خیلی بی پد...هستن
[QUOTE]از وقتی که مخابرات استان خوزستان داره ADSL میده قانون گذاشته که هرکس بخواد ISP عوض کنه 2 ماه باید انتظار بکشه[/
QUOTE]
اووووووو
این باید در کتاب گینس ثبت بشه
[QUOTE=golmohammadi;6502764]نامردن دیگهنقل قول:
از وقتی که مخابرات استان خوزستان داره ADSL میده قانون گذاشته که هرکس بخواد ISP عوض کنه 2 ماه باید انتظار بکشه[/
QUOTE]
اووووووو
این باید در کتاب گینس ثبت بشه
معلوم نیست چرا این قانون فقط برای استان خوزستانه
اصلا این دیگه چه قانون مزخرفیه که وضع کردن
خاک بر سرشون :2:
اولن وايرلس نه وايمكسنقل قول:
سيستم وايرلس كلن با وايمكس فرق ميكنه وتنها شباهتشون بيسيم بودنشونه
مگر شما ازش سرويس داريد كه ميگيد مفت نمي ارزه؟؟!!
شما بيا برو حقتونو اين دزداي ناكس بخورن و سنگتو به در هر خونه ميزني جواب نگيري...
اخه من نميدونم دوستان نامحدود هم كه اومد اخرش چي شد؟؟هنوزم داريم حرص ميخوريم كه چرا اين دزدا حقمون رو ميخورن
اينا همشون دستشون تو يه كاسه هست
تو رو خدا يه كاري كنيد كه به...خوردن بيفتن بس كه حقمون رو ميخورن
داداش اینجا تاپیک adsl پارس هست هی نیا بگو وایمکس وایمکسنقل قول:
من وایمکس ایرانسل داشتم به لعنت یزید نمیارزید و اشغال بود سرعتش و کندیش
برو یه تاپیک وایمکس بزن هی بگو سرعتم بالاست و حال کن اما این تاپیک موضوعش چیز دیگست عزیز
عزیزم واقعا شورشو در اوری !! شاید یه چیزی این وسط به شما میرسه که در به در تو هر تاپیکی تبلیغ وایمکس مبین نت میکنی ؟؟! والا خود اینهام اینقدر که شما داری براشون تبلیغ میکنی برای خودشون تبلیغ نمی کنن ! اگر ادم این شرکت هم نیستی با اسپم کردنت فقط سابقه خودتو خراب میکنی عزیز و همه میگن به اینا وصلی !! ماشالله تو هر تاپیک 10 بار speedtest گذاشتی انگار صبح تا شب کارتون شده تبلیغ برای اینا !نقل قول:
اولن وايرلس نه وايمكس
سيستم وايرلس كلن با وايمكس فرق ميكنه وتنها شباهتشون بيسيم بودنشونه
مگر شما ازش سرويس داريد كه ميگيد مفت نمي ارزه؟؟!!
شما بيا برو حقتونو اين دزداي ناكس بخورن و سنگتو به در هر خونه ميزني جواب نگيري...
اخه من نميدونم دوستان نامحدود هم كه اومد اخرش چي شد؟؟هنوزم داريم حرص ميخوريم كه چرا اين دزدا حقمون رو ميخورن
اينا همشون دستشون تو يه كاسه هست
تو رو خدا يه كاري كنيد كه به...خوردن بيفتن بس كه حقمون رو ميخورن
میخوای تبلیغ کنی برو تو تاپیک خودش .. چرا بقیه تاپیکها رو به هم میریزی !
امروز رفتم 128 نامحدود گرفتم (کاش نمی گرفتم :41: ) یه چی در حد فاجعه است قبلا با 128 محدود با 120 دانلود می کردم الان به 7
هم نمی رسه سرعت :2:
دوباره فردا می رم بر می گردونم سرویس قبلی صد رحمت به دیال آپ
128 نامحدود (کرج)
دومآ اخی فی الله : سپاه صحابه حداقل توی این تاپیک طرفدار نداره و حتی در تاپیک مخابرات هم نداشت تا جاییکه ایمن الظواهری آخرین حلقه مفقوده بود که برحمت ایزدی پیوست فلذا حق جله و علا رزق شما رو جای دیگر حواله کرده و اشتپ اومدی برادر.نقل قول:
[QUOTE=pouria_br;6502811]پس با این حساب اهواز جدا از ایران هستنقل قول:
چون قوانینش این چنین میگه
دوست عزیز اینهمه ای اس پی عوض میکنیم فکر میکنی مرض داریم ؟نقل قول:
الان 2 خط دارم که هردو رانژه هستند
اگه وایمکس بهتر میبود همین الان میخریدم
تست کاربران تو کلوپش میگه چه گندی زده
با فرض یک نفر سرعتش خوب باشه فکر کردی همه میگیره ؟
این پارس سگ افلاین هم یهویی تصمیم گرفتم هیچوقت نمیگرفتم ازش
حرومشون باشه
دیشب کلی قطعی داشت
و امروز هم چند بار دی سی شدم و اف بود
چند روزیه کلا قطعه
اخه کسی نیست بگه توی این چند روز میشد سیمکشی یک شهر را عوض کرد معلوم نیست چیکار میخورند
تازه مخابرات چطور اشکال داره که بقیه شرکتها درست کار میکنند و فقط این پارس لعنتی خرابه ؟
سیستمهای خودشون ایرادد اره میندازند گردن مخابرات ....
کسانی که نامحدود دارن یه طور شکایت کنن البته این مملکت بی صاحب اگر صاحب داشت که الان 128 واقعی هم اینطور نبود
این سازمان مقررات رادیویی که شده معاونت مدارس هر 3 ماه یه بار یه صحبت میکنه بعد تعطیل میشه اینا از قصد 128 رو اینقدر پایین میبندن که حجمی استفاده کنین "
یه چیز جالب
بالاخره بعد از مدتی رکورد پینگ زدم :
وقتی سرعت اپلود در این حد باشه معلومه دیگه بازی انلاین و وبگردی و ... تعطیل میشه
جدا این سرعت اپلود خیلی جکه . حداقل سرعت اپلود برای اون دانلود باید 256 باشه ولی اپلود دیال اپی عملا تمام ارزش او سرعت دانلود رو خنثی میکنه ! واقعا هیچیشون رو حساب کتاب نیست حتی تعریف سرعتشون هم به درد عمشون میخوره !
اما من درجا 256نامحدود میگیرم والله زورم میاد واسه 1گیگ ترافیک 5000تومن بدم.پارس آفلاین به دزی حجم ترافیک مشهور شده وهست حداقل نامحدود دیگه خیالت راحته پارس افلاین نمیتونه حجم دزدی کنه.خوزستان از خر تو خره هم گذشته چون ببخشید ببخشید بی صاحابه،صاحاب نداره دادش.دوستانی که جدیدا نامحدود گرفتن و سرعتشون در حد دایال آپ نیست بدونن و مطمئن باشن خود پارس آنلاین از سر عمد سرعتشون کم کرده تا اینا دوباره برن سرویس محدود بگیرن اینجاست که سازمان تنظیم ومقررات باید وارد عمل بشه و باشدت با پارس افلاین برخورد کنه.دوستان حتما از پارس آفلاین شکایت کنید نگید پیگیری نمیشه بالاخره حتی نتیجه هم نده اما شما تلاشتونو کردید .تو متن شکایت اینم بگید که شرکت از همون اول به ما گفته بود این سرویسا سرعتشون پایینه . :11:نقل قول:
مثل اینکه داره بهتر میشه
یکی اسفنج دود کنه
CRA-512 512 نامحدد کسی نگرفته ببینه سرعتش چطوره؟ فکر کنم 512 سرعتش 16 باشه با این حساب !!
دقیقا همه همین رو میگننقل قول:
پارس عمدا سرعت رو بسته اقا بخدا سرعت رو بسته و نوسان نداره اصلا و در بالاترین حد ممکن خودش هست
ولی باز میان میگن هم گروهی های شما دارن مصرف میکنن اونم چی با سرعت زیر 10 دانلود هم میکنن :18:
یارو موقع خرید به من گفت این ها سرعتشون تقسیم میشه
من میفتم دنبالش تا حال یارو رو بگیرم
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
سرعت رو قفل کردن روی 10 واسه مننقل قول:
256 رو روی 7
128 رو روی 4
باید شکایت کنیم تا درستش کنن
من یه مدت از اینترنت GPRS ایرانسل استفاده می کردم.نقل قول:
اوایل خوب بود ، ولی بعد که کاربراش زیاد شدن ، کیفیت سرویسهاش رو آورد پایین.
همون موقع ها ، شارژ 10 هزار تومنی GPRS ام رو بالا کشیدن، جوابم رو هم ندادم. منم بی خیالش شدم و ADSL گرفتم. :19::19::19::19::19:
بقیه سرویسهای اینترنت ایرانسل و مبین نت هم مثل همونه. :2:
اینم از وضعیت مزخرف پارس : سرویس نامحدود دادن ، سرعت محدودها رو کم کردن (سرعت شبانه ام واقعی شده) ! :2:
تا وقتی که مسئولین :3::4: با اینترنت مخالف باشن و اراده برای بهبودش نداشته باشن ، این دزدها و دزدی ها وجود داره. :37:
در واقع ، همشون سر و ته یه کرباسن !
کسی نبود جواب ما رو بده ؟نقل قول:
دوستان پارس انلاین یکم صبور باشید. چون همه شرکت ها الان این قانون رو نصف و نیمه اجرا میکنن
شاتل که قیمت هاش خیلی بالاست
فمنم تنهایی جایی که تو دنیا قیمت اینترنت فرق میکنه ایرانه
کسی هست رکورد منو بزنه؟:دی
مرکز مخابرات ما باغستان کرج واقعا افتضاح ترین مرکز تو نیمکره شرقیه:دی
بازی ک میکنم پینگم از 150 تا 900 بالا پائین میشه:((
هیچ شرکتی سرویس خوبی نمیده اینجا
موندم چیکار کنم:((
دوست عزیز همتون حق دارید هر نظری میدید و من نظرتون رو محترم میشمارم..:11:نقل قول:
ولی بالاخره هر سرویسی دهنده مال خودش یه سری نقاظ ضعف و قوت داره یا نه؟؟؟
توجه کنید هر شرکتی مال خودش یه سری کاربر راضی و ناراضی داره بالاخره...
من خداوکیلی از موقعی که سرویس وایمکس{مبین نت} گرفتم از دانلود شبانش زیاد راضی نبودم و 1مگش شبا تا 50 60 بیشتر نمیرفت...اما بعد حدودا 1ماه مشکلش حل شد...
باور کنید من نه از شرکتی دفاع میکنم و نه از شرکتی هستم برای تبلیغ...
انصافا اگر خودتون یه سرویس دهنده ای بهتون زیاد حال بده و ازش حسابی راضی باشید نمی ایید ازش تعریف کنید برای دیگران؟؟!!و ازش تست سرعت و از این جور مسایل بزارید؟!
بخدا قسم اگر من راضی نبودم نمیرفتم که یک اشتراک دیگه از وایمکس تهیه کنم...
من الان هم یک اشتراک 512 و هم یک اشتراک 1مگ از وایمکس دارم..
و انصافا تا الان برام خیلی خوب کار کرده
درسته بعضی ها میگن من از فلان شرکت راضی نیستم ولی به این جا ختم نمیشه که اون شرکت بد باشه!!همین پارس انلابن بنظرتون همه کاربراش ازش راضین؟؟
در جواب باید بگویم نه
اونم بالاخره مال خودش یه سری کاربر ناراضی داره
من فقط خواستم به عنوان یه دوست به اونایی که میخوان نامحدود بگیرن کمک بکنم که بجای اینکه90 تومن پول بدن یه سرویس مزخرف بگیرن بجاش 80 تومن بده یه سرویس نامحدود 1مگ از ایرانسل بگیرن که انقد نگران سرعت نباشن
که لااقل پولشون رو بیخودی دور نریزن
این حرفو بزنم:
اگه چیزی گفتم که باعث ناراحتی دوستان شد از همشون به نوه ی خودم معذرت میخوام:11:
و در اخر بگم:
اگر میگید وایمکس بده بیایید با هم یه صحبتی بکنیم تا بدذهنیتون برطرف شه...:11:
لطفاً یک نفر بگه هر یک از عناوین موجود در DSL Line Status که در زیر نوشتم باید چه مقدار باشند .
1. SNR margin Upstream
2. Line Attenuation Upstream
3. SNR margin Downstream
4. Line Attenuation Downstream
SNR (نسبت سیگنال به نویز) :
با تقسیم مقدار سیگنال بر مقدار نویز به دست میاد و شما نیاز به SNR بالا برای اتصال پایدار دارید به طور کلی مقدار بالا تر نسبت سیگنال به نویز باعث اشتباهات کمتر میشه
6bB. یا پایینتر = بده و قطعی مکرر رو می تونه به دنبال داشته باشه
7dB-10dB. = بد نیست اما خوب هم نیست
11dB-20dB. = خوبه و میتونه همراه با مشکلات کم و یا بدون قطعی باشه
20dB-28dB. = عالی
29dB. یا بالاتر= خیلی عالی
Line Attenuation
از دست دادن سیگنال در طول فاصله هست که فقط به فاصله وابسته نیست و به جنس کابل هم بستگی داره و اینکه این کابل به چند قسمت و در انتها به چند خروجی وصل شده
20bB. , و پایینتر = خیلی عالی
20dB-30dB. = عالی
30dB-40dB. = خیلی خوب
40dB-50dB. = خوب
50dB-60dB. = ضعیف هست و شما رو با مشکل ار تباط رو برو میکنه
60dB. و بالاتر = بد هست و شما رو با مشکل در ارتباط روبرو میکنه
بیخودی شلوغش نکن رکورد دسته خودمه!نقل قول:
عشق است اینترنت پرسرعت جمهوری اسلامی
دانلود محدود شده به 77.7 کیلوبیت در ثانیه
عشق است اجرای قانون
:2:
پارس هرقدر که حجم داریم به همون اندازه حجم دیسی میکنه
سوال: در صورت PPPoE بودن مودم این دیسی ها روی دانلودهای شبانه تاثیر داره؟ (مخصوصا روی لینک هایی که قابلیت RESUME نداره)
بله با هر دی سی ایپی عوض میشه...نقل قول:
[QUOTE=feizol65;6503968]من یه مدت از اینترنت GPRS ایرانسل استفاده می کردم.
اوایل خوب بود ، ولی بعد که کاربراش زیاد شدن ، کیفیت سرویسهاش رو آورد پایین.
همون موقع ها ، شارژ 10 هزار تومنی GPRS ام رو بالا کشیدن، جوابم رو هم ندادم. منم بی خیالش شدم و ADSL گرفتم. :19::19::19::19::19:
بقیه سرویسهای اینترنت ایرانسل و مبین نت هم مثل همونه. :2:
اینم از وضعیت مزخرف پارس : سرویس نامحدود دادن ، سرعت محدودها رو کم کردن (سرعت شبانه ام واقعی شده) ! :2:
تا وقتی که مسئولین :3::4: با اینترنت مخالف باشن و اراده برای بهبودش نداشته باشن ، این دزدها و دزدی ها وجود داره. :37:
در واقع ، همشون سر و ته یه کرباسن !
کسی نبود جواب ما رو بده ؟[/QUOTE]
خدمات میده. خط منم فیبر نوریه، ای دی اس ال از پارس آفلاین گرفتم البته من اهواز هستم :11: