نه بابا نشده!نقل قول:
Printable View
نه بابا نشده!نقل قول:
رایتل که شبانه نداره شبانه ایرانسل حذف نشده ولی انقدر سرعت پایین هست که زیاد فرقی با حذف شدن نداره کل سرویس دهنده ها و شهر ها شبانه سرعت افتضاح حالا همه میخوان تخلیه کنن از جای دیگه بگیرن کل کشور خرابه حالا کل ایران میخوان برن جای دیگه!!!نقل قول:
حرفم رو پس میگیرم الان از ایرانسل رفتم به اسیاتک سرعتم بهتره با سرعت بالای دویست دانلود می کنم از ایرانسل خیلی بهترننقل قول:
خط 2M محدود دارم از ایرانسل ، یه 2 هفته ای هی قعط میشد و باید مورد رو Reboot میکردم تا درست بشه ... بعد یه یک هفته ای درست شده بود حالا بازم 3 روزه که شبا ساعت حدودا 2:15 قطع میشه :n28: و تا مودم رو Reboot نکنم درست نمیشه
تو لاگ مودم و داشتم نگاه میکردم یه اررور داده بود Neighbour table overflow که هی تکرار میشد ، کسی میدونه این چیه ؟
میخوام برم نامحدود بگیرم 2M ، وضعیت این سرویس چطوره الان؟ محدودیت دانلودش چه قدره؟ البته باید یه 15 روزیم صبر کنم تا این سرویسم تموم بشده :n28:
بیاین با همدیگه دعا کنین تا این مخابرات بودجه بگیره بیاد برا ما کابل بکشه :n08:
از MaxNet خط 4M داشتم روزی 8 تا 10 G دانلود میکردم با تورنت :n03: قدرشو ندوستم ، حالا دارم افسوسشو میخورم :n28::n30:
دوستان کمک 2 هفته هست دیگه هیچ سایتی حتی براحتی باز نمیشه و من کنار شغل خودم نویسندگی برای 3 سایت انجام می دادم ولی الان دیگه روزی نمیشه بالای 5 پست ارسال کرد چون برای هر پست 45 تا 1.5 ساعت زمان می بره بخاطر سرعت پایین و حتی بدتر دیال آپ اینم 512 شد ....... تو رو خدا جایی معرفی کنید سریع خط تلفن و اینترنت روی خط فیبر نوری بدهند ......... ماهی 500 هزار تومان را دارم از دست می دهم .
با این سرعت های افتضاح ................... وایمکس توف تو روحت :n21:
آسیاتک و مخابرات میگن که میدن ! واسه منم همینطور شده باید فکر adsl باشم دردسر فیبر نوری رو دارمنقل قول:
مودم نت گر هم پشتیبانی می کنه ؟؟؟ که مودم جدید نخرم ؟؟؟ اگه هر شرکتی قبول کنه خوبه میرم دنبال رفع خرابی تلفن شکایت تا درستش کنند و از لعنتی راحت بشم ...............:n21:نقل قول:
سلام دوستان
من adsl تو خونه دارم و می خواهم یک اینترنت همراه داشته باشم
نظرتون در مورد مودم همراه وایمکس ایرانسل چی هست؟
به نظرتون اصلا خوبه وایمکس ایرانسل بگیرم؟اگر جوابتون خیر هست پس برای نت همراه تو این اوضاع چی خوب هست؟
بعد آیا به راحتی سرعت 128 به بالا به من کاربر خانگی می دهند یا باید حتما مدارک برد؟
خیر اصلن فکر ایرانسل نباش اینقدر داغون شده همه دارن ازش میرن ! مبین نت رو نمیدونم تو تایپک خودشون بپرس. بالاتر از 128 بهت نمیدن باید نامه داشته باشینقل قول:
مبین نت داشتم متاسفانه به دردم نخوردنقل قول:
کسی هست بگه با این شرایط نت همراه چی خوب هست؟
سلام،خسته نباشید، من وقتی میخوام وارد پنل کنترل مودم شم آی پی رو ک وارد میکنم بعد از زدن ادمین به عنوان یوزر و پسورد، ارور میده login fail:-2... اگه میشه راهنمایی کنید
ببین کیبوردت رو فارسی یا حروف بزرگ نیست؟!نقل قول:
دوستان 4 گیگ بنده تمام شده فقط 100 مگابایت دارم و 1 هفته تا پایان دوره مانده اگر 1 گیگ 30 روزه بگیرم افزایشی چطوره ؟
30 روز باید باش بسازم یا وقتی تمام شد می تونم شارژ دوره ای کنم ...........
نه. اگر بگیری درسته 30 روزه ولی تا پایان دوره میتونی ازش استفاده کنی! بعدش باید ماهایانه رو پرداخت کنینقل قول:
کار دیگه هم پیدا کردم نویسندگی ماهی 600 هزار ولی این نت سرعتش صفر شده نمی تونه جایی رو باز کنه چه کنم ................
همین طور پیام و تلفن دارم از مشتری ها الان همه می پرن ..................:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها واسه شما هم اینطوره؟! از 93 به بد ماهانه دو روز کم کرده از سرویس
دوستان سرعت باز شدن سایت در 1 مگابایت ماننده 512 هست ؟ مثل دیال آپ ؟
وایمکس مبین نت یا ایرانسل در تهران ( انتهای میرداماد ) ؟
دوستان من می دونم اگه وایمکس رو بزاریم کنار ADSL حرفی برای گفتن نداره ولی وقتی چاره ای نیست دیگر کاریش نمیشود کرد،
لطفا دوستان تهرانی که یه راهنمایی بکنند و بفرمایند در نهایت کدام سرعت بهتر و پایدار تری در کل شبانه روز ارائه میدهد.
موارد مصرف : وب گردی + تماس تصویری.
لعنت به ایرانسل با این سرویس افتضاح . سرعت دانلود 10 کیلوبایت اونم توی روز!
کجا هستید شما ؟نقل قول:
خوزستان هستم!نقل قول:
دوستان برای مدت یک هفته میخوام وایمکس بگیرم اگه دوستان راهنمایی چیزی دارن ممنون میشم بگن بیشتر هم برای مکالمه صوتی از طریق وایبر و سایر برنامه های میخوام ازش استفاده کنم ناحیه هم تو نقشه نگاه کردم زرد ولی بازم شک دارم چون نقشه خیلی ناقص هست ممنون میشم دوستان مشاوره بدن
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه برای اینکه مطمئن بشم منطقه ما آنتن میده جایی هست زنگ بزنم بیان چک کنن؟یا کار دیگه ای میشه کرد؟خودشون حتما باید بیان نصب کنن؟
هر روز بدتر از دیروز!!!! واقعا افتضاح شده
ایرنسل نخرید خیلی افتضاح شده تازه منطقه ما خلوت انتن 100% ولی شبانه با سرعت 2 مگ 50 هست شبی 1 گیگ بیشتر دانلود نمیشه همه شرکت ها سرعت بالای 2 مگ دارن میدن ایرانسل هیچی بدترم شده نامحدود هم که گرون و محدودیت حجمی هم براش گذاشتند اینکه کلید ساز نیست قفل سازه گرانی بیشتر پست رفت بیشتر بیکاری بشتر قفل بیشتر!!!
بچه ها شماها هم نوسان سرعتت دارین؟! واسه من از 0 میره 8 و20 وهی بالا پایین میشه . واسه یه دانلود 4 مگ باید 15 دقیقه بمونم
سلام من 5 سال با صبانت بودم سرعت 2 مگابایت و بدلایل افت سرعت 3 ماه هست وایمکس 512 گرفتم و بخاطر قطع و وصلی و سرعت شبیه دیال آپ قصد خرید adsl با سرعت 1 مگابایت به بالا را دارم شرکتی سراغ دارید که بدون مجوز بهم سرعت بالا بدهد و چون نویسندگی برای سایت ها انجام میدهم نیاز به سرعت بالا دارم و فارغ التحصیل شده ام و نامه دانشجویی هم ندارم ............. نیاز به سرعت دانلود ندارم و تنها نیاز به سرعت بالا برای لود شدن سریع سایت ها دارم . کسی آشنا داره توی نمایندگی ها ...
دوستان 5 سال اینترنت از صبانت داشتم و خطمون خراب شد و نویز دار و اومدم وایمکس و این 2 ماه داغون شدم و جالبی اینجاست 2 ماه پیش درخواست جمع آوری داده بودم و دیشب گفتم برم دنبال adsl دوبره رفتم دیدم ناحیه کاربری فعال زده و جمع آوری نشده و تماس گرفتم پشتیبانی گفت جمع هنوز نکردیم و دل زدم به دریا واسه 2 مگابایت 20 هزار تومان ریختم به حساب و فعال شد ولی متآسفانه 2 روز پیش وایمکسم رو هم 29100 واسه 512 شارژ کردم چه کنم ؟؟؟
ناراحت نیستم چون هفته ای 150 تا 250 هزار تومان از نویسندگی در آمد دارم در اینترنت ............................. دوستان از ماه دیگه ایرانسل رو شارژ نکنم موردی پیش نمیاد ؟؟؟ خط نویز داره ولی بهتر وایمکس هست ..........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی باشه از وایمکس بهتره . ماشالا در آمد :-D . فک نکنم مشکل پیش بیادنقل قول:
نه بابا خودم توی یک شرکت صنعتی کار مینم ........ شانسی یک آگهی دیدم کهنویسنده می خواست و چون خودم سایت داشتم رفتم باش کار کردم و هفته ای 75 هزار میداد و بعد دیدم بزار آگهی بزارم و دیدم بالای 10 سایت پیشنهاد داد و الان گلچین کردم با 2 تا کار می کنم .......نقل قول:
و امروزم یکی دیگه باش به توافق رسیدم و هر 100 مطلب 300 هزار اگه روزی 100 مطلب بزاری 300 تومان و یکی دیگه هر مطلب 500 تومان و یکی دیگه هر مطلب 200 و سقف ارسال نداره ............................ ماهی 1 به بالا میشه کار کنی روزی بالای 7 ساعت .............
با سلام ببخشید من خیلی وقته از بسته gprs استفاده میکنم حالا به نظرتون وایمکس خوبه بگیرم یک ساله میخام همه جا و همه شهر ها آنتن میده هم محل کار هم خونه میتونم استفاده کنم ؟
تعرفه هاش چقدره ؟مودم رایگانم میده سرعت 256 یا 512 با ترافیک 3 گیگ برام کافیه
یه سوال دیگه اینکه مودمی که دارن میشه اینترنتو به صورت وای فای شر میکنه ؟چجوری باید استفاده کرد؟
ممنون میشم کمک کنید و راهنمایی بفرمایید
نقل قول:
سلام
توی شهر هایی که پوشش داشته باشه که به راحتی میتونید استفاده کنید
تعرفه هاش هم توی سایت هست میتونید مراجعه کنید و مشاهده کنید
سلام
من5 ماه هست وایمکس ایرانسل دارم (به دلیل خراب بودن خط تلفن مجبور بودم)
برای کسایی که دارن تحقیق میکنن که بگیرن یا نه:
سرعت دانلود انصافا خوب هست و با توجه به سرعتتون منطقی هست
شب و روز هم تقریبا سرعت ثابت هست.
پینگ افتضاح ، اگر برای بازی انلاین میخواین سراغش نیاین
قیمت بسیار گران :n26:
هر گیگ 8 هزار و خورده ای اخه؟ :n04: + مالیاتی که هر دفعه شارژ میکنین کم میشه!!!!
در کل اگر مصرف عادی دارین و محدودی مالی ندارین وایمکس ایرانسل خوبه
من چون مصرفم روز و شب بالاست هزینم میشه ماهی 80-90
برای همین دارم کوچ میکنم به نا محدود مخابرات :n01:
سرعت واسه تو ثابته در کل روز؟! کجا زندگی میکنی!!؟ واسه من که فقط تا 12 ظهر ثابته بقیش بین 1تا 23 کیلو بایت نوسان داره . اونم سه ماهه شبانه چی؟!نقل قول:
بله تقریبا ثابت هست.نقل قول:
سرعت واسه تو ثابته در کل روز؟! کجا زندگی میکنی!!؟ واسه من که فقط تا 12 ظهر ثابته بقیش بین 1تا 23 کیلو بایت نوسان داره . اونم سه ماهه شبانه چی؟!
تهرانپارس هستم
یادم یک ماه پیش به طور کامل توی پیام خصوصی که دادید پاسخ دادم ................نقل قول:
نقل قول:
کل پهنای کشور شده فقط تهران تمام استان ها نامحدود برداشتن شبانه و روزانه سرعت خراب بعد از این ور کل پهنای باند مال تهرونی هاست انقدر دانلود میکنن که ماهی یک هارد یک ترا باید بخرن 10% دانلود نگاه نمیکنن فقط اعتیاد دانلود همینه دیگه کشور مارو با آفریقای ها مقایسه میکنن تو یک ردیفیم
آره . تو خوزستان کلا سرعت داغونه چه روز باشه چه شب . شبا که کلا سرعت 4 کیلو بایته باید چند نفر شکایت کنیم تا پهنای باند اضاف کنننقل قول:
متاسفانه کاربر های ایرانسل بیشتر تهرونی هستند اونجا مشکلی نداره چندتا شهر دیگه داره که کاربرها خیلی کم هستند یک سال هست من زیر 10 تا کاربر اینجا ندیدم توی اینترنت نه رییس جمهور قدرتی داره نه وزیرش تاحالا هر حرفی زدن مثل باد هوا بوده توی فیلترینگ مثل سنجاقی بودن که میخواد گاوصندوقی رو باز کنه دیدید که سایت های اجتماعی موبایل رو فیلتر کردن هر چی حرف زدن باد هوا بود خود رییس جمهور وعده 90 روزه رو داد با افتخار میگه تورم کنترل شد کم شد ولی خودتون میبینید و میخرید تمام کالاهای اساسی گرون شد ماشین گرون شد بعد رییس جمهور گفت مکدر هستند که گران شده فرداش ایران خودرو فروش فروی زد با قیمت جدید پس این ها هیچ کار هستند مکدر بشن هر حرفی بزنن فرقی نداره خودشونم از همه بدترن بفرما اینم شکایتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش اینه که پهنای باند از تهران تقسیم میشه.نقل قول:
یعنی چی دقیق توضیح بفرمایید حرف من اینه چرا تو کل کشور فقط مخابرات تهرونی ها نامحدود دارن و اصلا افت سرعت ندارن بقیه کشور ایرانی نیستند بعد از تهران به مخابرات شهر های دیگه تقسیم میشه یعنی تهرانی ها استفاده میکنند بعد ته مانده اینترنت به بقیه کشور میرسه ایرانسل که انقدر مشترک هاش کم هستند چرا اینکار میکنه اونم اول تهرونی ها استفاده میکنند به ته مونده اینترنت به ما میبخشند کی میرسه اینترنت گوگل ظهور کنه ما از تهران اینترنت نگیریم چه پایتختی این تهران از وقتی تهران پایتخت شده کشور کوچکتر کوچکتر شده و فقط پست رفت کرده یک نقطه عظمت شکوه تهران پایتخت نداشته در کل تاریخ شنقل قول: