آره . باید کرک اون ورژن پچ رو هم دانلود کنی که باز هم نمی تونی آنلاین بازی کنی . چون شماره سریال ازت می خواد که باید پول بدی و شماره سریال اورجینالش رو از کونامی بخری :دینقل قول:
Printable View
آره . باید کرک اون ورژن پچ رو هم دانلود کنی که باز هم نمی تونی آنلاین بازی کنی . چون شماره سریال ازت می خواد که باید پول بدی و شماره سریال اورجینالش رو از کونامی بخری :دینقل قول:
ممنون.ولی کرک رو از کجا پیدا کنم؟نقل قول:
نقل قول:
بفرما دوست عزیز البته رو ویندوز xp بیشتر جواب میده :31:
[HTML] http://up.--------.com/Files1/9f939113e63e49b5885d.zip
[/HTML]
ببخشید یه مشکل دیگه که من دارم این هست که موقعیت زیاد به دست میارم.
اما کاکا و بنزما تو محوطه جریمه حتی موقعی که کسی جلوشون نیست توپ رو به تیرک یا بیرون میزنن.
به نظرتون باید چی کار کنم؟
دوست عزیز من نتونستم ازش استفاده کنم میشه یه راهنمایی بکنی؟نقل قول:
با تشکر فراوان
سلام مجددنقل قول:
رابطه ي اصلي داره با پنالتي زدن.چه طور جهت رو براي پنالتي تنظيم ميكني همينطور هم بايد براي زمان تك به تك تنظيم كني.جهت هاي كه كار برد دارن جهت بالا و پايين هست.بيشتر براي پشت 18 استفاده ميشه ولي وقتي توي محوطه جريمه هستي مايل هارو نگه دار.اول هم بايد جهت بدي بعد شوت بزني.سعي كن توي تك به تك ها بيشتر از R2 استفاده كني تا بغل پا و تكنيكي ضربه بزنه
يك پست هم دادم كه روش هاي تك به تك رو توضيح دادم
موفق باشي:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم زدم واسه يه رقابت ديگه...حالا هركي زود تر 11 نفرش رو بياره:20::31:
بالاترشو ميخوام:21:
اينم بيشترين امتياز...:20::31:
اينم خرج تيم ماست ديگه ماشاا... زياد ميخورن:20::31:
چه حوصله ای داری 60فصل رفتی بازی کردی(اگه فتوشاپ نباشه):دی
من بیشترین تعداد بازی رو ساکر قبلی با اوساسونا رفتم که 5فصل بودش
با اونايي كه ميگن فوتوشاپ هست حاضرم شرط ببندم و بعدش فايل مسترليگمو بهشون بدم:27::21:
عمري من پير اين بازي شدم از اون زماني كه پلي وان اومد تا الان...
به قول يكي از دوستام كونامي ميتونه رو من واسه مسابقات شرط ببنده:31:
توي بازي واقعي ام تاثير داره آخه اين سرطان:5:
موفق باشين:11:
نقل قول:
خیلی راحته که اول از طریق browse پوشه بازی رو انتخاب میکنی بعد یکی از شماره سریالهای موجود تو لیست رو انتخاب میکنی بعد هم گزینه آخری attach serial number رو میزنی
دوستان چند سوال:
اول اینکه این بازیکنای جوونی که از امید ها میان کپی بازیکن های سابق هستند و به همون اسم چطوری میان؟ باید اون بازیکن بازنشت شه تا بیان توی Youth team؟
توی خرید فروش اونایی که Chance of deal is almost zero میزنه رو عمرا نمیشه خرید دیگه؟
من عاشق فابرگاسم هرچی آفر دادم بیاد بارسا نیومده :دی
نکته ی آخر اینکه توی PES مربی ها رو نباید آپگرید کرد؟ خودشون آپ میشن؟
من تا 2009 فیفا بازی می کردم حالا یه چند وقتیه pes میزنم.
یه نکته جالب اینه که شما مربیا رو ارتقاع ندادی . چرا ؟نقل قول:
میتونه علتش عدم تغییر مربی باشه ، یا اینکه همچین چیزی تو این بازی پیاده نشده که گیمر بتونه حقوق مربی رو افزایش بده شایدم دوستمون مربی 1,000,000 انتخاب کرده و تا سال 60 حقوقش به ماکزیمم رسیده ...نقل قول:
الام level 4 دارن اين قيمت هستن خرجشوننقل قول:
فكر نكنم بشه آپگريد بشن....شما اطلاع دارين؟:20:
الان سال 2073 هستم
آره تغيير ندادم.الان كه اول فصل هستم تغيير دادم و گزاشتم مرحله 5 كه خرجشون 5000000 شدهنقل قول:
كلاب و باز نشسته ها هم افزايش دادم ببينم چي ميشه از الان به بعد:31:
خوب اين هم از پيشرفت دروازبان من:20::31:
الان كه 109 هست...
اميدوارم 110 برسه كه ركوردش دست خودم باشه:21::27:
این سوالای من رو کسی جواب نیمده؟ :41:نقل قول:
سلام
درجواب سوالات بگم كه بازيكنايي كه بازنشسته ميشن به همون اسم اگه عضو تيم خودت باشن توي Youth team ميان.اگه عضو باشگات نيستن بايد سرچ كنيشون.هر بازيكني هم كه باز نشسته ميشه بين دو تا 3 فصل نيست بعدش مياد اونجا
ميشه خريد توي شرايطي آف بده كه زمان قراردادش با تيمش يك سالمونده يا سال آخرش هست.بيشتر هم سعي كن زماني كه سنشون كمتر از 24 هست خريد كني چون راحت تر و سريع تر هستش.
چرا اول فصل ميتوني آپگريد كني فقط هم 5 تا سطح دارن همه مربياي تيمت چه بدنساز چه دكتر چه مسئول خريدت و چه مربيت
البته پول بيشتري هم ميخوان :31:
من فيفا نميدونم چرا باهام سازگار نيست دكمه هاش با دستام نميچرخه:41:
موفق باشي:11:
ببينم كسي نميدونه چطور ميشه اين بازيرو از تاپ پلير به سوپر استار واسه هميشه تبديل كرد...:20:
اقای علی سنتوری این جمعه هم اعلام شده که جام هست؟ این جمعه برگزار می شه؟
اینم برنامه تبدیل بازی به سوپر استار:(فکر کنم برای اجراش باید برنامه جاوا نصب باشه)نقل قول:
کد:http://up.--------.com/Files1/a5cfca96c6394a8b8ac7.rar
خودش هفته پیش گفت هست.نقل قول:
من گوشیم رو ریست کردم همه شماره هاش پریده تا شب شمارش رو از یکی از دوستام میگیرم و ازش می پرسم.
چرا این جا فیل **تره ؟؟:41:
http://forum.p30world.net/showthread.php?t=356396
اطلاعات عمومی
ماکزیمم Overall در PES 2010 عدد 109 هست.
مینیمم نمره 3.5 و ماکزیمم نمره 8.5 هست.
یه راهنمائی
من یکی از اون پچ های کلی رو دانلود کردم که حدود 500 مگ هست کسی میدونه چی میخواد؟چه جوری باید نصب بشه؟من الان از پچ krauser که عالیه استفاده میکنم اما این پچ رو از pesedit.com دانلود کردم اینم لینکش:
لطفا راهنمائی کنیدکد:http://pesedit.com/forums/showthread.php?6-PESEdit-com-2010-Patch-Version-3-4-03-06-10&p=26899&viewfull=1#post26899
سلام . پچ 1.3 خود کونامی رو میخواد و همچنین کیت سرورت رو اگر ورژن قدیمی هست پاک کن . البته من که پچ جام جهانی رو نصب کردم خودش کیت سرور جدید جایگزین کرد .
[QUOTE=ali_santori;5215196]اینم برنامه تبدیل بازی به سوپر استار:(فکر کنم برای اجراش باید برنامه جاوا نصب باشه)
مرسی .... ولی من نتونستم دانلود کنم ... :41:کد:http://up.--------.com/Files1/a5cfca96c6394a8b8ac7.rar
میشه یه جای دیگه هم آپلود کنین ... :20:
اینم یه جای دیگه:نقل قول:
مرسی .... ولی من نتونستم دانلود کنم ... :41:
میشه یه جای دیگه هم آپلود کنین ... :20:
کد:http://www.4shared.com/file/OgqpeXgm/PES_2010_Superstar.html
کد:http://rapidshare.com/files/409590308/PES_2010_Superstar.rar
کد:http://www.2shared.com/file/wluHYQPS/PES_2010_Superstar.html
کد:http://www.mediafire.com/?84w8qje458z8g6c
سلامنقل قول:
رتينگ 10 هم من توي يك گيم داشتم كه كاكا 5 تا گل زد يعني هر 5 تا شوتش توي گل رفت
ولي Overall رو مطمئني چون يكم جا داره اون نمودار پيشرفتش حالا من روي اين بازيكن فشار ميارم ببينم ميرسه يا نه:31:
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
توي بازي معمولي نه اونو نميخوامنقل قول:
ميخوام مستر ليگ رو سوپراستار كنم...براي اون سراغ نداري؟:20::11:
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
بخشيد بايد با .com بري/خوب شد گفتي درستش كردم:20::11:نقل قول:
(hadishi) جان
بهش زنگ زدم گفت این هفته خیلی شلوغ میشه بیاین.
آدرسی رو که دادم فهمیدین؟
مرسی دوست عزیز که خبر دادی اره اون ادرسی دارم که گفتی من از اون طرف میرم ادرس دقیق تر ساده تر سراغ نداشتی:31: ساعت 8/30 هست دیگه اره؟ من ماشین بگیرم این ادرس رو بهش بدم هنگ می کنهنقل قول:
یعنی کیت سرور رو پاک نکنم؟پچ کونامی رو دارم نصب کنم کافیه؟حله؟هیچی نمیخواد دیگه؟نقل قول:
مرسی
راستی اخرین dlc رو که اسم تیم های المان رو درست کنه کسی نداره.
خوب در مورد عمل كرد دكمه ها اضافه كنم كه امروز يادم اومد وقتي ضربه ايستگاهي به نفع حريف باشه با نگه داشتن L2 و دادن فلش بالا و پايين ميتونيد به تعداد ديوار دفاعي اضافه كنيد و كم كنيد.البته تعداد محدود و از يك ميزان تعريف شده هوش مصنوعي كمتر نميشه كرد.
موفق باشيد:11:
دوستان میشه لینک بهترین پچی که برای جام جهانی اومده برام بزارید ؟
توی یک بازی با یک بازیکن مدافع آخر 20 تا گل بزن و 20 تا پاس گل بده نمره ات نهایتا میشه 8.5نقل قول:
لطفا اطلاعات غلط یا چیز هایی که ممکنه توی خواب دیدین اونها رو به اسم واقعیت سمبل نکنید. گفتم که ماکزیمم نمره 8.5 هست.نمره 9 یا 9.5 یا 10 توی PES وجود نداره! کمترینش هم 3 یا 3.5 هست. ولی ماکزیمم 8.5 هست. البته من از شما که اینقدر زیاد بازی می کنید PES رو انتظار نداشتم که بگید با زدن 5 تا گل تونستید 10 بگیرید. لطفا از گفتن حرف ها غیر موثق توی فروم بپرهیزید. موفق باشید.
آهان پ.خ هم زده بودید من جواب دادم ولی انگار نرفت به دلیل مشکل دیتا همین جا می گم به پست 9000 این تاپیک مراجعه کنید
در این پست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5045911&postcount=3358
دوستان میتونن پچی بدن که ترکیب تیما + لباس + فیس بازیکنا رو آپدیت کنه؟
البته موردای دوم و سوم خیلی مهم نیست ولی اولیه خیلی مهمه پیشاپیش دکمه تشکر رو میفشارم!
آقا مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییی ... :40:نقل قول:
اطلاعات غلط نيست.مگه تست كردي شما؟بروي توي يك بازي دوستانه امتحان كن:5:نقل قول:
حتي توي 2008 هم همينطور شد با آدر يانو بهت ثابت ميكنم آرمين جان:20:البته بازي دوستانه بود
اونجا 11 به 2 آرژانتين رو بردم...
راستي دروازبان از 109 بيشتر نرفت اينو قبول كردم چون به 30 سالگي رسيدو داره افت ميكنه:41:ولي به نهايتش رسوندم اين خوشحالم كرد عكساشو آپلود ميكنم
نقل قول:
این برنامه PES2010_OPTION.bin دقیقا کجا هستش که لودش کنیم بازی بشه سوپراستار؟
اینو اجرا کنیم دیگه توی گیم پلن قبل بازی نمیتونیم بریم؟
نقل قول:
همونجایی که بازی سیو میشه.
قبل از اجرای برنامه باید option رو از قبل تنظیم کنی ولی تو گیم پلن میشه رفت.
سلام دوستان جدیدترین پچ این بازی رو میخواستم که تمام لیگ ها و کشورها رو درست کنه فقط پچ جام جهانی نباشه پچ کلی رو میخوام ممونم!
خوب اينم اثبات حرفم پيشنهاد ميكنم شما هم امتحان كني... :20:نقل قول:
اينم سرانجام دروازبانم:20:
ولي فكر كنم اگه سرعتش و شتابش به 97 ميرسيد و شوت پاورش هم 99 و Tenacity هم به 98 شايد 110 ميرفت
برام يه سوال هست آرمين جان از كجا اطلاع داري كه ماسيمم اين overall Rating 109 و Rating in game 8.5 هست؟؟؟!!!
اين هم خرج بيشتر و امتياز بيشتر توي فوتباليست اورپا:20:
هنوز منتظرم بيشترشو از بچه ها ببينم:21::27:
منظور این جهل کردنت رو نمی دونم ... پس الان برام ثابت شد بقیه عکسات هم مثل این فتوشاپه... شما چه عجب عکس رو با لینک فول نذاشتی؟ Rotate کردن عدد 6 و تبدیلش به 9 کار فوق العاده ساده ای هست. نمی دونم هدفت از این کار چیه.
پرسیدی از کجا به اطلاعات مربوط به ماکزیمم و مینیمم ها دسترسی دارم ... خوب جوابش ساده هست من به دیتا بیس بازی دسترسی دارم توی اون می تونی به کلیه اطلاعات این چنینی دسترسی داشته باشی واسه همین تلاشت برای کار با فتوشاپ و تبدیل عدد شش به نه کار بیهوده ای بود برای اینکه ثابت کنی 8.5 ماکزیمم Rate نیست.