سلام
با یک میلیون و سیصد هزار تومن
از لپ تاپای دل و سونی چه مدلی برای کاربر معمولی بهتره؟
tnx
سلام
با یک میلیون و سیصد هزار تومن
از لپ تاپای دل و سونی چه مدلی برای کاربر معمولی بهتره؟
tnx
Dell studio 1555نقل قول:
Sony vaio fw 590 CTO
Sony vaio fw 590 GBB
, به نظر خودتون کدوم بهتره؟و fw چینی و آمریکایی از نظر کیفیت متفاوتند؟نقل قول:
دوستان کسی راجع به نوت بوک های giga نظری نداره؟؟؟؟؟؟:8:
نقل قول:
نوت بوک های گیگا فروش بسیار پایینی دارند و خریدشون تحت هیچ شرایطی توجیح پذیر نیست ، حتی دیگر شرکتی کثل آواژنگ هم میدونه تبلیغ این نوت بوک های غیر منظقیست.
اصلا توصیه نمیشه.
چون فروششون پایینه؟؟؟.....فقط به همین دلیل؟....خوب شاید چون تبلیغاتشون کمه فروشش پایینه......مشکل سخت افزاری دارن؟....آخه آواژنگ داره گارانتی میکنه....گارانتیه معتبری هم هست !!!!:13:نقل قول:
من تا حالا همه مادربوردام giga بودن .....همیشه هم راضی بودم ....حالا چرا نوت بوک هاش خوب نیستند؟......
نقل قول:
شما بخر! پشیمون شدی به ما ربطی نداره!
MSI و ausu خیلی خیلی بهتر هستند.
نه تنها در ایران بلکه در تمامی کشور ها giga هیچ حرفی برای گفتن نداره.
حتی در کشور خودشون.
ببين دوست عزيز ، تو بازار لپ تاپ برندهايي كه كارشون اين نيست جايي ندارن ، اگر ميبينيد الان سر زبون ها افتاده VAIO براي اينكه سوني ميليون ميليون دلار روي اين بازار سرمايه گذاري كرده و شده ايننقل قول:
بحث تبليغات نيست ، بحث بازار لپ تاپ متفاوت است ، تكنولوژي ساخت شركتي مثل Gigabyte در زمينه لپ تاپ قابل مقايسه با برندي مثل سوني و دل و ... نيست .
شما هميشه سعي كنيد برند معتبري خريداري كنيد تا پشيمون نشيد
ربطي به گارانتي نداره ، آواژنگ چون با گيگابايت كار ميكنه مجبورا اين مدلها رو وارد كرده
نمونه شكست اين شركت ها هم ماديران هست كه اول لپ تاپ هاي ال جي رو آورد و ديد استقبال نميشه و الان HP و Dell رو هم گارانتي ميكنه
ممنون از راهنماییتون
یه سوال دیگه هم داشتم......
سری latitude dell مجهز به کارت گرافیکی quadro هستند.....آیا طراحان و انیماتورها و 3d کارها تونستن جواب خوبی ازش بگیرن؟....
آیا quadro همانطور که در رندرها قوی عمل میکنه برای فیلم و بازی هم تا حدودی خوب هست؟.....یا فقط رندرینگ و.......قابلیت share هم داره؟..... ....کسی تا حالا در عمل چلوندتش؟؟!!
نمیدونستم جای "چلوندن " چی استفاده کنم :46:
سلام
راستش هفته ی دیگه دارم میرم بگیرم
اول می خواستم nw 130j بگیرم (طبق پیشنهاد دوستان) حالا بین asus F81SE و cw-13 گیر کردم (کوچیک بودن سایز صفحه نمایش در عین خوب بود رزولیشن مهمه)، شما کدوم رو پیشنهاد می کنین؟ (از نظر کیفیت قطعات هم اگه ممکنه راهنمایی کنین، یکی از دوستام یه ضربه ی آروم زد وسط کیبورد لپتاپ fw ش، 2 ماه رفت تو کما!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
CW 14 fx مناسب تر هست و کارت گرافیک قدرتمند تری نیز داره.
CW-14F
2.2 2MB 800
4GB
320GB
Geforce GT230M
14.1 LED
DVD-RW
7
2.5
1.00Toman
بستگی داره ، کدام مدل مد نظر شماست!نقل قول:
NVS160m دیگه قدیمی شده و قدرتمند نیست اما FX770 کارت گرافیک بسیار خوب و قدرتمندیست.
سلام دوستان من یه لپ تاپ مخواهم که اولا سایزش بیش از "13 نباشه
قیمتشم زیره 600 باشه کاری ام که ازش انتظار دارم اینه که عکسای بزرگ در حد 7-8 مگابایت رو روی فتوشاپ بتونم ادیت کنم.
چی پیشنهاد میکنید؟ اگه با این قیمت چیزی نیست چی با چه قیمتی میتونه این کارو بکنه؟
مرسی
سلام دوستان من یه سوال ساده داشتم. من خودم vaio دارم و خیلی هم ازش راضیم. میخواستم بدونم با وجود اینکه بیشتر قطعات یک لپتاپ ساخته شده توسط همان شرکت نیست(مثلا گرافیک ATI, رم kingston و ....) چرا مارک های لپتاپ تفاوت دارند در کیفیت؟ ممنون می شم
زیر 600 که نمیشه 13 اینچ خوب پیدا کرد .نقل قول:
ارزون و خوب سه تا پیدا کردم :
Lenovo Idea pad U330
cpu core 2 duo 2.2 2mb cache
ram 2gb ddr3
h.d.d 320 gb
vga intel 4500MHD
dvdrw
display 13.3
2.4 hours battery life
Dos
سازگار 870000 تومن
Lenovo Idea pad U350
cpu core 2 solo 1.4 3mb cache
ram 4gb ddr3
h.d.d 320 gb
vga intel 4500MHD
No dvdrw
display 13.3
2.4 hours battery life
Vista H.p
سازگار 860000 تومن
اولی بهتره . cpu بهتر داره و همچنین درایور دی وی دی رایتر هم داره .
Acer 3810TG
cpu core 2 solo 1.4 3mb cache
ram 4gb ddr3
h.d.d 320 gb
display 13.3
No dvdrw
8 hours battery Life
سازگار 829000 تومن
مزیت این هم باطریشه .
لپتاب که فقط قطعات نیست. عوامل بسیاری هستش مثل نحوه ساخت , طراحی , استحکام و زیبایی لپتاب و خیلی موارد دیگه .نقل قول:
به طور ساده بگم نحوه چیدن این قطعات در کنار هم خیلی مهمه .
سلام
asus f81se تو ایران پیدا میشه ؟....آخه توی سایت سازگار ندیدم......اگه میشه قیمت و کانفیگ نوع موجودشو بهم بدین
به نظر چیز خوبی میاد
f81se رو نه ولی f83se رو با 2 تا کانفیگ دیدم :نقل قول:
f83SE
cpu 2.66 3mb cache
ram 4gb
h.d.d 500gb
display 14.1
vga ati 4570
os 7 Home
2.4 kg
نوتالی 1169000 تومن با کیف و موس
f83SE
cpu 2.2 2mb cache
ram 4gb
h.d.d 500gb
display 14.1
vga ati 4570
os Dos
2.4 kg
نوتالی 969000 با کیف و موس
نقل قول:
نوت بوک 13 اینچی که قدرت ادیت هم داشته باشه ، قیمتی بیش از قیمت مورد نظر شما داره و حداقلش این هست که dell vostro 1320 و hp dv3 بتونید خریداری کنید که بیش از 800 تومان باید هزینه کیند.
اما اگر 13 اینچ بودن ملاک نباشد در حدود 700 به بالا میتونید نوت بوک خوبی خریداری کنید.
دوباره سلام....
من میتونم با 1200 یه لپتاپ asus با کانفیگ بالا با lcd بزرگ بگیرم؟؟؟؟(15" یا "16)....hdmi هم حتما داشته باشه.....راستی من هنوز توی asus مدلی رو ندیدم که ال سی دیش مات باشه....کسی دیده؟؟؟
آیا مدلی هست که خوب باشه ولی تو سایت سازگار نباشه؟....ولی توی ایران باشه ها!!!...خود ایسوس کودوم مدلشو به طراحان و مهندسین پیشنهاد کرده؟
من تصمیم گرفتم یا asus بگیرم یا لنوو........اگه لنوو بگیرم که قطعا یا y550p میگیرم یا thinkpad sl500 .....ولی asus خیلی مدلاش زیادن ....حسابی گیج شدم....:13:
ایسوس در تقسیم بندی و کلاس بندی خودش چیزی برای مهندسین نداره/نقل قول:
سری بیزینس و مولتی مدیا و ....
که البته مشخصات خیلی از سری ها با هم یکیست.
از ایسوس اگر میخوای بگیری سری F8 خوبه.
سلام بین DV6 1390 و FW550 کدوم رو پیشنهاد مکنید؟
کدوم با کیفیت تر هست؟ hp به اندازه sony قابل اطمینان هست؟
سلام دوستان من يه لپ تاپ تا بالاي 2 ميليون ميخوام.وزنش اصلا برام مهم نيست.گرافيك و سي پي يو بالا ميخوام.
من خودم اين مدلو پايينو پيشنهاد كردم كه دوستان گفتن گرافيك بالايي نداره.لپ تاپي مي خوام كه بازيهاي روزو به خوبي ساپورت كنه.(خواهشا سري envy هم نباشه چون مي خوام واقعا خوشگل باشه) راستي ال سي ديشم حداقل 16 باشه.
HDX X18-1390EE
پردازشگر ، سیستم عامل و حافظه
نوع پردازشگر Intel® Centrino® 2 processor technology • Intel® Core™2 Quad Processor Q9000 • 2 GHz , Level 2 cache 6 MB
سیستم عامل نصب شده Genuine Windows Vista® Home Premium with Service Pack 1 (64-bit)
حافظه استاندارد 6GB DDR3
حداکثر حافظه Supports up to 8 GB DDR3 memory
قالب قرار گیری حافظه (1 x 4096 MB + 1 x 2048 MB)
درایورهای داخلی
حجم هارد دیسک داخلی 1000GB (2 x 500GB)
نوع هارد دیسک SATA optical Drive
سرعت هارد دیسک 7200 rpm
نوع درایو نوری Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer
خصوصیات سیستم
دستگاه کارت حافظه خوان 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards
مودم High speed 56K modem
ارتباط شبکه Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
تکنولوژی بی سیم Intel 802.11 a/g/n
قابلیت بی سیم Bluetooth® wireless networking
پورتهای ورودی و خروجی خارجی 4 USB 2.0 (4th shablack with eSATA port), 1 HDMI connector, 1 eSata connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, 2 headphones-out, 1 mic-in, 1 IEEE 1394, remote control infrablack port, cable docking connector
واسطه ضبط ویدئویی IEEE 1394 FireWire® Interface
درگاه توسعه One ExpressCard/54 slot (also supports ExpressCard/34)
اندازه صفحه نمایش 18.4" Diagonal High Definition HP Ultra Brightview Infinity Display
رزولوشن صفحه نمایش 1920 x 1080
کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT130M
حافظه کارت گرافیک Up to 2815 MB total graphics memory with 1 GB dedicated DDR3
کارت ضبط تلویزیون TV Tuner ----T
کنترل پنل HP Mediasmart media player software and its dedicated menu controls, music and DVD buttons
خصوصیات فاکتورهای انسانی Integrated finger print reader
وب کم HP Pavilion Webcam with Integrated Digital Microphone. VGA low-light
ریموت کنترل with remote control, HP Mobile ScrollSmart Remote Control
سیستم شنوایی داخلی 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated
اسپیکرها و میکروفون Altec Lansing® speakers with integrated sub-woofer and with Dolby Home Theater
کیبورد Full size backlit keyboard
دستگاه اشاره گر Touch Pad with On/Off button and dedicated vertical Scroll Up/Down pad, volume control, mute buttons, 1 Quick Launch Button
نوع منبع تغذیه 120 W AC Power Adapter
نرم افزار
نرم افزار - سرمایه گذاری و بهره وری Microsoft® Works and Microsoft® Office Home and Student 2007 60-Day Trial Version
نرم افزارهای از قبل نصب شده Microsoft® Internet Explorer; Windows Mail; Adobe® Reader
نرم افزار درایو نوری HP MediaSmart Suite ; Windows Media Player ; Windows Photo Gallery ; DVD Play ; Windows Movie Maker, Windows DVD Maker ; Cyberlink DVD Suite ; Windows Media center ; Digital Persona Fingerprint reader software
شامل نرم افزار Recovery partition (including possibility to recover system, applications and drivers separately); Optional re-allocation of recovery partition; Recovery CD/DVD creation tool; Symantec™ Norton Internet Security™ 2009 (60 days live update); Notebook Help & Support
وزن / ابعاد
وزن 4.06 kg
وزن بسته بندی شده 6.28 kg
ابعاد (عرض * عمق * ارتفاع) 23.70 cm (L) x 33.40 cm (W) x 2.60 cm (min) H) / 3.90 cm (max) H
ابعاد بسته بندی شده (عرض * عمق * ارتفاع) 425 x 156 x 345 mm
قیمت حدود 2.400.000
با سلام خدمت اعضای انجمن
من یک لب تاب می خوام برای بازی . می خواستم msi gt640 از آلمان بخرم 2200000 ولی دیروز متوجه شدم شرکت ماتریکس اونو آورده و با قیمت 1800000 می ده با 1 سال گارانتی تعویض .
یکی از دوستانم میگه کیفیت اینجا با اونجا فرق می کنه و از آلمان بخر ولی خود نمایندگی می گه هیچ تفاوتی ندارند لطفا کمکم کنید عجله دارم اینم مشخصات
• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows® 7 Home Premium
• Exclusive ECO Engine Power Management System
• Exclusive Cinema Pro Technology
• Housing combines aluminum alloy construction and brushed metal texturing
• High-end nVIDIA GeForce GTS 250M 3D discrete graphics card (with DDR3 1GB VRAM)
• Digital/analog 7.1-channel headphone output qualified by SRS Premium Sound™
• HDMI (High-Definition Multimedia Interface) Output
• Built-in 2.0 Mega Pixel Webcam
• 802.11 b/g/draft-n Wireless LAN with Bluetooth
اگه لب تاب بهتری است پیشنهاد کنید
کمکم کنید
یه سوال دیگه گرافیک ati4830 بهتره یا gts250
واسه مقایسه انواع کارت گرافیک به ادرس زیر برو:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محض اطلاعت بگم که ATI 4830 یکم قویتره (حدود 2 درصد)
سلام من یه لپ تاپ حدود یک میلیون تومان میخوام سی پی یو و مقدار کشش برام مهمه چی پیشنهاد میدین عجله ایه
نقل قول:
Quad Processor Q9000 هم چندان قوی نیست و شما مدلی که با پردازنده core i7 720 عرضه میشود را باید خریداری کیند.
در ضمن کارت گرافیک این سری 230M هست و نه 130m
در کل از هر لحاظ مدل خوبیست اما اگر نوت بوکی که با کارت گرافیک 4830 یا 4850 و 250m و 260
غرضه میشه بخرید بسیار بسیار در بازی ها بهتر جواب میدهند.
من مدلی در ایران سراغ ندارم اما باید جستجو کنید مدل های asus G serius با کارت گرافیک 260 در بازار ایران ست یا خیر/
نقل قول:
اگر ملاک اصلی شما CPU باشد این مدل رو پیشنهاد میدم
Dell Vostro1520
2.6 6MB 1066
4GB
320GB
Geforce 9300 GS
15.4
DVD-RW
VHB
2.9
China
1.100T
IBM Lenovo SL-500 W3H
2.6 6MB 1066
4GB
320GB
Geforce G105M
15.4
DVD-RW
Dos
2.8
China
1.120T
نظرتون در مورد لپ تاپ asus k50n چیه و مشخصات و قیمتش؟
چون CPU و Cache واسه شما مهمه یکی از بهترین انتخابا میتونه Dell vostro 1320 باشه با کش 6 و CPU 2.66نقل قول:
همچنین همین برند 1520 نیز هست که تفاوتش در اندازه صفحه نمایشه.( اولی 13.3 اینچ. دومی 15.4 اینچ.)
از HP DV6 1330 خوبه ولی کش 2 داره و به درد شما نمیخوره!!:13:
راستی قیمت DEll هایی رو که گفتم بسته به مدل ها از 1 تومن تا 1100000 هستش.
نقل قول:
اگر واقعا ماتریکس با این قیمت ارائه میکند(فکر نکنم)
خرید این مدل واقعا پیشنهاد میشود.
هرچند MSI برن معروف و معتبری مثل asus نیست اما امکانات این دیتگاه بسیار خوب هست.
فقط باید عمر و کیفیت هم مانند امکاناتش خوب باشه که اونا من مطمئن نیستم.
در کل نظرتون تو مایه یک تومن چیه ضمن اینکه ممنون میشم مشخصات ایسوس K50n رو بهم بدین بعلاوه قیمت
خصات فنی DV8 1090 - HPنقل قول:
مشخصات کلی نوت بوک
• قیمت
• نوع نوت بوک
پردازنده
• نوع پردازنده
• سرعت پردازنده
• حافظه Cash
• سرعت Bus
حافظه
• حافظه رم
• نوع حافظه رم
• هارد دیسک
• مشخصات هارد دیسک
• درایو نوری
دارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه نمایش
• اندازه صفحه نمایش
• نوع صفحه نمایش
• نسبت صفحه نمایش
• حداکثر رزولوشن
سایر مشخصات
• کارت گرافیکی
• کارت شبکه
دارد
• شبکه بی سیم
دارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• بلوتوث
دارد
• کارت خوان
دارد
• وب کم
دارد
• باتری
• باتری دوم
ندارد
• سیستم عامل
• سایر مشخصات
اين مدل پس چطوره؟
می شه کمکم کنید کدوم را بخرم
بین msi gt640 و hp envy مشخصات هر کدوم رو می نویسم
msi gt640 قیمت 1950000 تازه آمده و بنظرم قیمت مناسبی داره
• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows® 7 Home Premium
• Exclusive ECO Engine Power Management System
• Exclusive Cinema Pro Technology
• Housing combines aluminum alloy construction and brushed metal texturing
• High-end nVIDIA GeForce GTS 250M 3D discrete graphics card (with DDR3 1GB VRAM)
• Digital/analog 7.1-channel headphone output qualified by SRS Premium Sound™
• HDMI (High-Definition Multimedia Interface) Output
• Built-in 2.0 Mega Pixel Webcam
• 802.11 b/g/draft-n Wireless LAN with Bluetooth
hp envy از این قیمت ندارم
top-of-the-line Intel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with the ultimate in smart performance due to multitask processing and great [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] size; it automatically speeds up when your PC needs extra performance
Fast-running apps with 6144MB DDR3 system [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (expandable to 16GB)
Full HD4 viewing on a 15.6" (diagonal) Ultra Brightview high-def display
Superb visuals: a wide symmetrical viewing angle and fast response time (8 ms)
Outstanding 3-D graphics: discrete ATI Mobility Radeon HD 4830 with 1GB dedicated
Crystal-clear sound with deep, controlled bass
Wireless options1 with Intel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Link 5100AGN and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
msi لپ تاپ به روزیه اما جنس بدنه ضایعی داره که اینقدر نمی ارزه(تو مایه ها پلاستیک کهنه و...)نقل قول:
دومی هم فکرشو نکن چون تو ایران نیست بعدشم اگه بیاد بالا 2 .
برای چه کاری میخوای؟
یکم قشنگتر پست میدادی:2:نقل قول:
مدل خوبیه اما واسه حمل جالب نیست. روی acer 8940g فکر کن کارت گرافیک خیلی بهتری داره:21:البته وزنش همونه!
yeki komak kone plzzzz ye model be man moarefi konid 1 mahe mikham bekhram ama nemidonam chi begiram bebakhshid ingilisi type mikonam farsim kharabe man reshtam geraphice laptapi ke mikham bayad karte geraphicesh khob bashe ke 3dam javab bede vaznesho zaheresham baram moheme hafezasham ke bayad ziad bashe safasham 14 bashe laptapi ba in moshakhasat ke vaznesh 1 kilo nim bashe ya 2 kilo hast?ta 1.5 ham mitonam hazine konam barash.mamnoon misham javabe manam bedin.:11:
درسته این مدلmsi بدنش یجوری ولی نمایندگیش میگوفت نوع بدنش با بقیه فرق داره ومحکم تره
من برای بازی می خوام
مشخصاتی که می خوام
cpu cor i7 720qm
'گرافیک فوق العاده بالا مثلاgts250
وزن حداکثر 3.7
قیمت هم مهم نیست
با سلامنقل قول:
این گرافیک میخواستم بدونم چه مشخصاتی داره و در مقایسه با اون GF 9300 GS چقدر تفاوت داره ؟
کلا میخواستم یه مقایسه ای بشه.
دیگه اینکه میخواستم بدونم آیا این مدل گرافیک ها مخصوص لپتاب هست یا نه ؟