مگه میشه پریز برق بغل تلفن نباشه ؟ همه خونهها همینه دیگه
Printable View
مگه میشه پریز برق بغل تلفن نباشه ؟ همه خونهها همینه دیگه
منظورش اینه سیم کابل برق به سیم تلفون نزدیک و یا چسبدیه نباشه!چون باعث ایجاد همشنوایی (از عوامل ایجاد نویز) میشه...نقل قول:
دوستان یکی هم به من کمک کنه!چیزی سر در نمیارم.وضعیت چه طوره؟؟؟
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 5.7 20.0 Attenuation (dB): 46.0 25.0 Output Power (dBm): 17.7 12.3 Attainable Rate (Kbps): 1408 1092 Rate (Kbps): 1248 512 K (number of bytes in DMT frame): 40 17 R (number of check bytes in RS code word): 16 16 S (RS code word size in DMT frame): 4 8 D (interleaved depth): 64 8 Delay (msec): 64 16
داداش نویز خطت ترکونده... سیگنال هم که نداری تقریبا...آپلودت خوبه، ولی دانلودت اصلا خوب نیست... پیگیری کن مشکلش رو حل کن، اگر قطع و وصل میشه DSL یا پکت لاس داری، 90% مشکلکش همینه.نقل قول:
این تیکه رو نفهمیدم!!!مودم رو ببرم دم در خونه و بزنم به لپتاپ اگر بهتر شد یعنی مشکل از سیم هاست؟(از دم در خونه چه طوری بزنم به مودم:دی؟)نقل قول:
اگر قطع و وصل میشه DSL یا پکت لاس داری، 90% مشکلکش همینه.
شما که اگر آپارتمان نیستی، که مشکل نداری، یه سیم تلفن تابلو میاد تو خونه، که یه جایی بریده شده و وصل شده به سیم کشی تلفن خونه :n01: یه سیم مستقیم وصل کن از اونجا به مودمت، یا اگر جاش هست، مودم و اسپلیتر و همه رو ببر دم در، فقط باید احتمالا سیم رو قطع کنی یا یه سوکت تلفن بخری، که بدون مشکل وصل کنی.نقل قول:
اگر خیلی فرق کرد، مشکل از سیم بندی خونه اس، در غیر اینصورت، باید بری مخابرات، بگی بررسی کنن، من یه مدت نتم هی قطع و وصل میشد، همه کار کردم تا آخر سر بم گفتن، پورتت خراب شده، عوضش کردن درست شد.
اگر سیم کشی خونه مشکل داشت، مثل ما یه سیم جدا بکش از دم در و دور از سیم برق، فقط برای مودمت.
سر کار برادرم، سیم تلفن رو موازی با سیم یکی از سه فاز آورده بودن داخل، اصن داغون بود وضعش... :n02:
سلام
روی فیبرنوری به هیچ عنوان نمیشهadslگرفت؟!!
واسه آسیاتک اقدام کرده بودم که این شد وضعیت
چاره ای داره؟
در حال حاضر مخابرات روی فیبر نوری اینترنت میدهنقل قول:
مازندران و خوزستان شنیدم پارس انلاین هم رو فیبر اینترنت میده.
دوستانی که مشکلات پینگ و ... دارید
من امروز داشتم با نماینده اصلی اسیاتک قم در مورد پینگ و مشکلات اخیر صحبت میکردم که گفت:
ما به مخابرات درخواست دادیم مسیر های پینگ (اگر اشتباه نکنم) رو عوض بکنن
اما مخابرات گفت ما فعلا تا بعد از انت خابات اجازه نداریم کاری کنیم....و نمیتونیم چیزی رو تغییر بدیم!
چیزی بطور قطع معلوم نیست!نقل قول:
ولی نماینده شهرمون گفت تا بعد از اون به احتمال زیاد درست میشه!
یه جور امیدواری داد
در کلام اخر گفت قم هیچ گونه اختلالاتی تو سرعت نداره و پهنای باند قم بعد از عید افزایش یافته و تا چند ماه بعد هم مشکلی پیش نمیاد.
فقط مشکل پینگ میمونه تا بعد از انتخابات ببینیم حل میشه یا نه؟؟!!
نقل قول:
منم همین مشکلو دارم
مخابراتم اینترنت نداد مجبور شدم خط جدید بگیرم.:n22:.. برو از مخابرات بپرس :n24:
..............
مخابرات تقریبا میشه گفت تمام گیت وی های خوب رو برداشته... خوزستان یه گیت وی داشت پینگش با لندن 180 بود، مال آسیاتک بود، مخابرات بردش...نقل قول:
وضعیت من چطوره ؟ کمی با توضیح میگین بی زحمت . ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا خوبهنقل قول:
مشکل که نداری؟
خط رو 4 مگ بسته شده
از این بهتر باید چه عدع هایی باشه که میگین تقریبا خوبه ؟
خط شما وضعیت خوبی دارهنقل قول:
مشکلی نباید داشته باشید
حالا هرچی این عدد ها به وضعیت بهتر برسن که چه بهتر
ولی در حال حاضر وضعیت شما نرماله
دوستانی که آسیاتک دارن لطفا نظر بدن که میارزه من از مخابرات به آسیاتک کوچ کنم؟ سرعت دانلود سرویس 512 حجمی رو چنده؟ سرعت شبانه چطوره؟ کلا چطور ارزیابیش میکنید؟
بستگی داره برای از چه لحاظی می خوامنقل قول:
اگه اهل دانلود هستی بگیر
2مگ 20گیگ ترافیک
سرعت دانلود شبانه من 140 شبی راحت 2گیگ دانلود میشه
سرعت روزها هم بین 200تا 300کیلو
ولی اگه برای بازی می خوام اصلا بهش فکر نکن:n02:
راستی برای چی می خوای جمع کنی؟ پینگت چنده؟
مقادیر زیر که در مودمت میبینی مقدار هر کدومش رو توضح داده که چطور باشه بهتره:نقل قول:
SNR MARGIN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6dB or below is bad and will experience no synch or intermittent synch problems
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7dB-10dB is fair but does not leave much room for variances in conditions
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11dB-20dB is good with no synch problems
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20dB-28dB is excellent
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 29dB or above is outstanding
Line Attenuation
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20dB and below is outstanding
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20dB-30dB is excellent
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 30dB-40dB is very good
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 40dB-50dB is good
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 50dB-60dB is poor and may experience connectivity issues
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 60dB or above is bad and will experience connectivity issues
به به چه پینگیه صبح ها حدود 300:n02:
ولی شبا :n03:
کسی 1 مگ نا محدود برنزی داره ؟ ارزش داره بگیرم ؟
نقل قول:
بهترین کار اینه که روی یه خط دیگه آسیا تک اون منطقه رو تست کنی اگه خوب بود کوچ کنی چون اگه نسنجیده کوچ کنی ممکنه پورت مخابرات رو هم از دست بدی!
دوستان چند نكته كه گويا دوستان در موردشون مشكل داشتنو ميخوام براتون روشن كنم:
1-در مورد مودم كه يكي از دوستانمون گفته بودن مودمها با هيچ شركت ديگه سازگاري نداره بايد خدمتتون عرض كنم كه داستان اينكه حتي شركتهاي گنده اي مثل پارس آنلاين فقط سعي دارند تا حد ممكن مشتركينو تيغ بزنن و از نظر اونها فقط مودمهايي كه خودشون دارن خوبه و بقيه مودمها سازگاري ندارند حتي در مواردي از عمد جوري كيفيت سرويسو پايين ميارن كه مجبور شيد از خودشون دراخر مودم بگيريد و با اين ترفند ريش مشترك رو بند خودشون ميكنن!
اگر جايي شنيد كه مثلا فلان رسيور با ماهواره هاتبرد مشكل داره يا فلان رسيور يا فلان ماهوارها فقط كار ميكنه اين قضيه مودم هم باورتون شه!
2-دوستاني كه ميگن بين سرعت 128 با 512 تفاوتي نيست منطقش اينكه وقتي شركت خوب و قدرتمندي مثل اسياتك ميخواد به كاربراش حال بده توي مراكزي كه پهناي باندش رياده و ياتوي اون لحظه پهناي باندش خاليه سرعت بالا ميده به مشتركينش كه از سرويسشون لذت ببرن، تفاوت جايي مشخص ميشه كه مثلا خط شلوغ شه و هركي مجبور ميشه سرعت واقعيه خودشو داشته باشه...
3-در مورد پشتيباني هم بايد بگم اسياتك جزو معدود سرويس دهنده هايي هست كه شماره پشتيباني سراسري داره.1544 را از هرجا كه ميخوايد بگيريد و به پشتيباني وصل شيد...:n05::n05:
من آسیا دارم:n02:نقل قول:
نقل قول:
دوستان چند نكته كه گويا دوستان در موردشون مشكل داشتنو ميخوام براتون روشن كنم:
1-در مورد مودم كه يكي از دوستانمون گفته بودن مودمها با هيچ شركت ديگه سازگاري نداره بايد خدمتتون عرض كنم كه داستان اينكه حتي شركتهاي گنده اي مثل پارس آنلاين فقط سعي دارند تا حد ممكن مشتركينو تيغ بزنن و از نظر اونها فقط مودمهايي كه خودشون دارن خوبه و بقيه مودمها سازگاري ندارند حتي در مواردي از عمد جوري كيفيت سرويسو پايين ميارن كه مجبور شيد از خودشون دراخر مودم بگيريد و با اين ترفند ريش مشترك رو بند خودشون ميكنن!
اگر جايي شنيد كه مثلا فلان رسيور با ماهواره هاتبرد مشكل داره يا فلان رسيور يا فلان ماهوارها فقط كار ميكنه اين قضيه مودم هم باورتون شه!
2-دوستاني كه ميگن بين سرعت 128 با 512 تفاوتي نيست منطقش اينكه وقتي شركت خوب و قدرتمندي مثل اسياتك ميخواد به كاربراش حال بده توي مراكزي كه پهناي باندش رياده و ياتوي اون لحظه پهناي باندش خاليه سرعت بالا ميده به مشتركينش كه از سرويسشون لذت ببرن، تفاوت جايي مشخص ميشه كه مثلا خط شلوغ شه و هركي مجبور ميشه سرعت واقعيه خودشو داشته باشه...
3-در مورد پشتيباني هم بايد بگم اسياتك جزو معدود سرويس دهنده هايي هست كه شماره پشتيباني سراسري داره.1544 را از هرجا كه ميخوايد بگيريد و به پشتيباني وصل شيد..
امروز 2باز زنگ زدم پشتیبانی
یکی شون گفت مشگل پینگ ماله زیر ساخت های کشوره و مشکل همه است
یکی دیگه هم گفت تا دو هفته دیگه درست میشه
:n04:
تا بعد انت خابات باید صبر کرد...نقل قول:
به نظر من مخابرات خوبهنقل قول:
ولی همش بستگی به مرکز شهر استان داره
حتما قبل تخلیه تحقیق کن
دوستان سایت زیر براتون باز میشه؟
forum.apple-ios.ir/forum.php
بقیه دوستان از شرکت ها دیگه هم نظر بدن
اسیاتک شیراز باز کرد ...نقل قول:
آسیا کرمان باز نکرد
من دیشب ساعت 1 گذاشتم دانلود تا 8 ولی حس میکنم از حجمم کم شده.برنامه du meter هم نصب کردم ولی این فقط نشون میده چقدر دانلود کردی از کجا بفهمم که کلاه سرم نذاشتن؟!
آسیاتک اصفهان باز شد.نقل قول:
از برنامه networx استفاده کن گزارش ساعت به ساعت داره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دیگر امگاناتش:
1. رایگان
2. پشتیانی از زبان فارسی
3. گرفتن پینگ ومسیر یابی
و....
کد:http://uploadboy.com/tc278wdpdcfe.html
مخبر ته بازهنقل قول:
امروز من هم با سایت های داخلی هم مشکل داشتم. تغییر dns دادم درست شد.نقل قول:
تهران.