من خیلی وقت هست آپدیت نکردم psp خودم رو ولی فکر کنم 2006 یکم زیادی قدیمی هست
slim هست ؟؟
چرا psp جدید نمیخری ؟
من خیلی وقت هست آپدیت نکردم psp خودم رو ولی فکر کنم 2006 یکم زیادی قدیمی هست
slim هست ؟؟
چرا psp جدید نمیخری ؟
در کل کپی خور کردن هم همه جا آموزشش ریخته !
راهـنمایی برای خرید کنسـول بازی + لیست قیمتهانقل قول:
در ضمن تو یک ماه گذشته 11 بار قیمت ها گفته شده یکم بگردی پیدا می کنیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413&page=36
نقل قول:
خوب ببخشید آخه یکم می دونی که وضعیت ما خرابه و نمی توانیم با سریعت پایین بریم بگردیم
ببخشیدا ولی باشه
امیدوارم نفر بعدی این رو ببینه
ممنونم
با بازي tekken 6 دارم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي يك مقدار بازي ميكنم يهو كم كم صفحه سياه ميشه بعدش هيچي نشون نميده و فقط صدا مياد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد يا بايد psp رو كامل خاموش كنم يا standby كنم بعدش دوباره روشنش كنم درست ميشه ولي باز بعد از چند دقيقه همون جوري ميشه! چي كار كنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي بازي هاي ديگه رو اجرا ميكنه مثلا الان جك & دكستر رو اجرا كرد ولي اينجوري نشد!
مموريم هم از مجيك گيت ساپروت ميكنه!
راستي اپديتم هم d2 هستش!
دوست عزیز به نظر من خودت کپی خور کنی بهتره خیلی اسونه من از این روش رفتمنقل قول:
[html]http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=22786[/html]
احتمالا بازیت مشکل داری .نقل قول:
خریدی یا دانلود کردی ؟
psp 2000 کپي دائم و کپي موقت چقدر اختلاف قيمت دارن؟
دانلود كردم اونم 2 بار بازيش درسته ولي نميدونم چرا اينجوري ميشه!:19: و سرعت cpu رو هم روي 333 هم امتحان كردم فرقي نداشت!:19:نقل قول:
با سلام ..
بنده آنالوگ PSP خراب شده (Flat)
توی تهران کجا میتونم تعمیرش کنم ؟؟؟
قیمتش چقدر میشه ؟؟
فیرم ویر GEN-D3 5.50 یرای 1000 و 2000 و HEN-C 5.03 برای 2000 مادربورد جدید و 3000 تو راهه (15 دسامبر 2009-5 روز دیگه)
حالا اینو ولش کن
تیم GEN دارن روی فیرم ویرهای سری 6 کار میکنن...مثلاً این یکی روی 6.10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع الخبر
کد:http://www.psp-hacks.com/2009/11/28/team-gen-on-custom-firmware-6-xx-5-50-gen-d35-03-hen-c-release-imminent/
سلام به دوستان عزیز امروز از شانس بد من PSP موند لای دره BRT و LCD دستگاه خورد و خاکشیر شد(تازه شانس بیارم فقط LCD باشه)
کجا می تونم یه تعمر گاه خوب پیدا کنم
راستی یه LCD برا PSP کسی میدونه چه قدر هزینه ی عوض کردنش می شه؟
فقط جوابمو بدین جون هر کی دوست دارین چون دستگاه رو 2 هفته نیست که خریدم این بالا سرش اومد الان داغونم
سلام هر کاری که کردم هیچ اتفاقی نیفتاد رو عکس اولی که سفیده میاد هنگ میکنه
اگر دقیق توضیح بدید مو به مو چون اصلا نمیشه
نقل قول:
تیم gen کارشون درسته ولی یکم کند عمل میکنن، حالا بازی های 6.10 رو هم پچ میکنن مثل نکن 6 ، پس دیگه
6.10 زیاد به درد نمیخوره
یادمه LCD دستگاه من هم مشکل پیدا کرد(خورد زمین و دیگه روشن نشد) بردمش تعمیرگاه گفت که LCD فابریک 70 تومنه و کمیاب...اگرهم گیر اوردم اصلاً تضمین نمیکنم که با مادربورد مچ بشه و 50-50 %نقل قول:
منم گفتم ولش کن و اونم قطعاتشو Take Apart کرد و 70 تومن بهم داد.(قصه مال بعد عید امساله)
حالا اگه میخوای بگو تا برات اسم و آدرسشو پخ کنم.
همه چیز که فقط اجرا کردن بازی های جدید نیست.این فریمور به کاربر امکانات جدیدتری نسبت به فریمور قبلی میده و میتونیم امیدوار باشیم که بشه به PSN وصل شد و آنلاین بازی کرد.نقل قول:
اگر هم امکاناتی مثل وصل شدن به psn بهش اضافه شه بعد از 1 ماه (حداکثر) توسط سونی بن میشهنقل قول:
یه سر به اینجا بزن شاید درست بشهنقل قول:
کد:http://www.konj.ir/fa/services.php/
در صورتی توسط سونی ین میشه که سونی فزیموز جدید تری ارایه کنه و بازی های جدید را با اون فریمور عرضه کنه که همه کاربر ها(کسایی که بازی ارجینال تهیه میکنند) به اون فریمور آپدیت کنند و برای آنلاین بازی کردن از آن فریمور استفاده کنند.نقل قول:
هر مقدار زمانی هم که بشود به psn وصل شد قنیمت هست.
توی همین تاپیک گفتم مال منم خراب شده بود بردم درست کنم گفت 15 تومن گفتم چه خبره رفتم یه اسپری خشک گرفتم خالی کردم روش :31: درست شد :10:نقل قول:
من ديشب بلاخره بازي assassin's creed رو تموم كردم
تو اين مايه چه بازي معرفي ميكنيد؟(سبك God of war يا همين Assassin)
ممنون .. مشکلمو حل کردی ...نقل قول:
خیلی خیلی ممنون .. کلی تو وقت و هزینم صرفه جویی شد
مثال معروفش همون توم ریدر خودمونه!!!!!البته gow یه چیز دیگه بودنقل قول:
من ديشب بلاخره بازي assassin's creed رو تموم كردم
تو اين مايه چه بازي معرفي ميكنيد؟(سبك God of war يا همين Assassin)
فاینال فانتزی کرایسیس کور هم خوبه..:31:نقل قول:
سلام یک سوال داشتم : من هر چی توی psp بازی می ریزم وقتی روی مموری کلیک می کنم این پیام می یاد :There are no games
چکار باید کنم ؟
سلام دوستان من باطری psp رو در اوئده بودم و بازی میکردم با شارژش بعد هنگ کرد حاموش بعد هر چی باطری رو میندازم کار نمی کنه میدونه باطری توشه ولی شارژم نمیشه باطری دوستم و انداحتم کار کرد ولی ماله خودم نمیشه ورژن psp من 5.50 A هست psp هم fat می گین چی کار کنم مجبورم فقط با برق بازی کنم.
خبري از هک PSP GO نشد؟
سلام..نقل قول:
اگه خبري بشه در صفحه اصلي انجمن كنسول ها اضافه ميشه..
موفق و پيروز باشي.:10:
در پناه حق:11:
من تو مجله ی بازی نما خوندم که psp go و ps3 هک شدند
سلام دوست عزيز....نقل قول:
اين مجله ها معلوم نيست خبراشون رو از كجا ميارن!!! :27:
اگه همچين اتفاقي افتاده باشه همه جا پخش ميشه..ما هم خيلي خوشحال ميشيم كه اين دو كنسول هك بشن.:40:
موفق و پيروز باشي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پناه حق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من assassin bloodlinesو تموم کردم
حجم بازی ای که دان کرده بودم 529 Mbبود
میخواستم بدونم حجمش همین قدره یا نه؟
اگه نه یعنی تو بازیش چیزیو حذف کردن؟
سلام ببخشید میخواستم بدونم دوتا پی اس پی رو چه جوریب میشه شبکه کرد:20:
هنوز خیلی زوده !نقل قول:
مثل اینکه هکر Iphone داره باهاش ور میره ، منو اینور اونور زیاد خوندم . ولی کم کم دیگه نوبت Ps3 هستش چون با به بازار اومدن ناتال و کپی خور بودن 360 شانس Ps3 برای باقی موندن در بازار خیلی کم میشه .نقل قول:
و یه چیز دیگه کسی از این داستان Dreamcast 2 خبر داره ؟ چند ساله هی شایع میشه داره میاد بعدش سگا رد میکنه نه از این خبر ها نیست !!!!!!!!
اول سال 2007
و بعدش امسال :کد:http://www.gamespot.com/news/6235311.html
کد:http://www.devicemag.com/2009/09/09/sega-dreamcast-10th-anniversary-celebrates-with-dreamcast-2/
برای بازی میخوای؟اگه برای بازیه اون دکمه ی wlanو فعال کن بالای pspیهنقل قول:
بعد برو تو بازی گزینه ی مالتی پلیرو بزن بعد دونفره میشه با wlan
الان بهترین ورژن برای psp 3000 چیه ؟ من الان ورژن دستگام 5.30 GEN-B هست اما مثلا بازیه Avatar رو اجرا نمیکنه این الان بهترین هست برای 3000 ؟
ممنون
اقا کسی جوابی نداره؟:13:نقل قول:
سلام دوستان من باطری psp رو در اوئده بودم و بازی میکردم با شارژش بعد هنگ کرد حاموش بعد هر چی باطری رو میندازم کار نمی کنه میدونه باطری توشه ولی شارژم نمیشه باطری دوستم و انداحتم کار کرد ولی ماله خودم نمیشه ورژن psp من 5.50 A هست psp هم fat می گین چی کار کنم مجبورم فقط با برق بازی کنم.
ومیخوستم بدونم این psp های که کارتونشون فرق داره (عکس بازیها روشه) چه فرقی با این (معمولی) ها میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
psp go رو خبر ندارمنقل قول:
ولی ps3 یه گروهی ادعا کردن ولی اونقدر روشش سخت بوده و نیاز به باز کردن کنسول و کلی سیم کشی و لحیم کاری داشته که کار هر کسی نیست + بازی کپی رو بلوری هم تا حالا نبوده اگه باشه هزینه اش هم چندان ارزون فکر نکنم بشه
باید منتظر باشی دوباره یکی از خود سونی لو بده (مثل قضیه ps2)
نقل قول:
بستگی به رم داره اورجینال باشه مجیک گیت ساپورت کنه و ...
اونها bundle های مختلف هستند بیشتر برای فن های یه بازی خاص فرق دیگه ای ندارن
psp خود من bundle استاروارز هست