بازی BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 نصب مشه،آخر نصب یک ارور میده میگه فایل attr810c.rra در SETUP نیست،DVD خراب نیست فکر کنم اصلا تو پکیج نذاشته باشن.تو بازی هم نمیره،وقتی کلیک میکنی همین جوری میمونه!
کسی مشکل من رو داره یا این فایلو!!!1
Printable View
بازی BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 نصب مشه،آخر نصب یک ارور میده میگه فایل attr810c.rra در SETUP نیست،DVD خراب نیست فکر کنم اصلا تو پکیج نذاشته باشن.تو بازی هم نمیره،وقتی کلیک میکنی همین جوری میمونه!
کسی مشکل من رو داره یا این فایلو!!!1
آقا کارت گرافیک من Nvidia GTS 250 هستش با چیپست گیگا...میخواستم ببینم آخرین ورژن درایور براش رو از کجا میتونم بگیرم؟ برای ویندوز سون 32 و 64 بیتی میخوام.
یه لینک دارم مربوط به درایور 196.21 بعد از این ورژن جدید تری اومده؟
کسی جواب این سوالو نمیدونه ؟نقل قول:
یعنی من 3 گیگ الکی دانلود کردم ؟
سلام بچه ها من تو بازی Aliens vs Predator
وقتی بازی رو نصب می کنم ارور اینجوری می ده هر چی بود و نبود نصب کردم باید چه کار کنم
the program can not start because d3d compiler_42.dll is missing from
your computer. try reinstalling the program to fix this problem
اون اسم ارور هم که بالاش هست اینه
avp_dx11.exe - system error
بچه ها نمی دونید مشکل من چیه
ممنون می شوم بگید
با سلام و خسته نباشید
من بازی call of duty 6 modern warfer 2 رو بازی کردم 7 8 مرحله که میرم برای رفتن به مرحله بعدی زمانی که نوار لودش پر میشه میپره بیرون و این اخطار رو میده :
Create2DTTexture( f15_col>.2048.2048.0.827611204 ) failed: 8007000e= Ran out of memory
ویندوزم 7 می باشد
سیستم pc :
رم : 3 گیگ
گرافیک : 9400 جیفورس جی تی
سی پی یو : 5
مادربورد : مکستور
با سلام
call of duty 6 modern warfer 2 را نصب کردم بعضی موقع ها می رم تو بازی ارور می ده ارورش هم ماله دایرکس کارت گرافیکی.
کمک کنید لطفا
سیستم من:
1. سی پی یو: 2.2 دو هسته ای اینتل
2. کارت گرافیک : ati radeon 4570 512
3. 3 گیگابایت ddr3
4. 320 هارد
سلام . من بازی generals zero:hour رو تهیه کردم اما موقع نصب این ارور رو میده . مشکل از کجاست که نصب نمیکنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط morvarid_key2010@yahoo.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل با یک پچ حل می شه.
بهتره به تاپیک Call of Duty: Modern Warfare 2 سری بزنید تا پیداش کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280634
سلامنقل قول:
آیا شما از DirectX خود بازی استفاده کردید؟
سعی کنید از همون DirectX که معمولاً داخل DVD بازی هست استفاده کنید.
دوست من همون جايي كه دانلود كردين بگيد بهتره...به هر حال كساي ديگه هم هستن كه اين بازي رو دانلود كرده باشند...نقل قول:
تشكر...:10:
با برنامه Hjsplitنقل قول:
بهم وصلشون كن
چجوری اکونت افلاین گیمز فور ویندوز بسازم
سلامنقل قول:
این ارور مربوط به گرافیک و مخصوصاً Direct X هست.
شما از Direct X خود بازی استفاده کردید؟
كسي با اين مشكل برخورده كه بعداز انرر كردن فايلا يه فايل بده كه هيچ پسوندي نداشته باشه ؟
2تا بازي از دل كردم هردوش همين طوريه:41:
چه بازي هايي ؟
مطمئني پسوند نداره ؟
از قسمت Folder Opyion تيك file extention رو بردار و امتحان كن ببين داره يا نه
همین فایلو از ادرس زیر دریافت میکنین:نقل قول:
از حالت فشرده خارج میکنین و در ادرس Windows\System32 کپی میکنین.کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dcompiler_42
برای درست کردنش تو منوی بازی کلید Home رو بزنین. بعد Create New Profile رو انتخاب کنین. در پنجره بعدی نوار عمودی رو بکشین پایین و Create a Local Profile رو انتخاب کنین. در پایان هم اسمتون رو وارد و تایید کنین.نقل قول:
قبلش باید نسخه اصلی یعنی Command & Conquer: Generals نصب شده باشه. اگه هم نصب دارین مطمئنا ستاپش دستکاری شدست و تو رجیستری ویندوز کلیداش ثبت نشده. برای حلش هم باید به دنبال نسخه ستاپ دستکاری نشده باشین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی منو کمک کنه!
اره پسوند ندارهنقل قول:
بازيها اينا بودن:
STALKER_Call_Of_Pripyat-Razor1911
Trop.iCo
از همين جا هم گرفتم
:41:
سلام
لطفا راهنمایی کنید:
fifa2010 رو از نت گرفتم ولی اینگار کرک میخواد
نسخه 1.6 گیگی گرفتم
میگه insert original dvd
کاری میشه کرد؟:13:
نقل قول:این کرکشه اگه درست نشد یه بار دیگه از این جا دانلودکن:کد:http://www.multiupload.com/AEDJL5VXJG
این یکی سالمه من امتحان کردمکد:http://divoonetanha.mihanblog.com/post/423
یعنی هیچکسی توی این فروم در به در نیست که یه کرک nfs:shift داشته باشه؟
خوب بفرما از اینجا دان کون حالا چرا میزنی:31:نقل قول:
[PHPhttp://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_shift.shtml][/PHP]
[QUOTE=RAMB0o0;4743125]خوب بفرما از اینجا دان کن حالا چرا میزنی:31:
[PHP]http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_shift.shtml[/PHP]
مچکرم ولی یک مشکل من این فایل رو ریختم حالا تو بازی می ره ولی وقتی می خواد بیاد که خودم بازی کنم از بازی می پره بیرون و هیچ اروری هم نمی ده و باز هم همینط.ر می شهنقل قول:
سلام دوستان
سریال برای اکتیو کردن بازی majesty 2 موجوده ؟
سلام دوستان ببخشید من توی اجرای Borderlands یه مشکلی دارم وقتی اجرا میکنم اول یه dont send میاد بعد ارور زیر ظاهر میشه. OK که میکنم یه dont send دیگه میاد و هیچی نمیشه. مشکل از چیه ؟
علي جان NetFramWork رو بروزرساني كن
نسخه 3.5 رو دانلود و نصب كن درست ميشه
اگه درست نشد شاید مشکل از فایل نصب هست یا مشکل از ویندوزهنقل قول:
سلام دوستان ببخشید من توی اجرای Borderlands یه مشکلی دارم وقتی اجرا میکنم اول یه dont send میاد بعد ارور زیر ظاهر میشه. OK که میکنم یه dont send دیگه میاد و هیچی نمیشه. مشکل از چیه ؟
یا پاک کن دوباره نصب کن یا تو یه درایو دیگه نصب کن.
ما هم سوال کردیم ها !(صفحه قبل)
دوستان من میخوام بازی Lostplamet extreme condition رو نصب کنم ولی به محض اینکه میره برای نصب ارور میده ...
فایلهاش توی 4 تا فایل دسته بندی شدن به نام های LostPL~1.cab همین طور 2 - 3 و 4 همون اولیش رو که میخواد بخونه نمیتونه اینم متن ارورش :
کد:Error 1335 the cabinet file 'LostPl~1.cab' required for this installation is corrupt an can not be used . this could indicate a network error an error reading from CD-ROM or a problem with this package
كسي با اين مشكل برخورده كه بعداز انرر كردن فايلا يه فايل بده كه هيچ پسوندي نداشته باشه ؟
2تا بازي از دل كردم هردوش همين طوريه:41:
بیشتر توضیح بده؟؟؟:13:نقل قول:
سلامنقل قول:
مشکل از پارت های بازی هست با یه سی دی دیگه استفاده کن/
یه سوال دیگه
windows installer رو هم نصب کن.
پسوندشو exe کن ببین درست میشهنقل قول:
2تا بازي از دل كردم هردوش همين طوريه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من چی کار کنم
نقل قول:كردم نشد ارور فايل دادنقل قول:
---------
چيرو توضيح بدم؟ گفتم كه بعد از استخراج فايلها به فايل ميده كه هيچ پسوندي نداره
پسوندشو iso کن شاید ایمیج باشه:46:
rar.iso.exe
تمام اينارو زدم تاحالا ولي كار نكردن:41:
بازم سلام
من هر کاری کردم نشد که نشد ...... بابا توکفم یکی منو کمک کنه !!!!!!!!!
یکی بگه این جوری که من نصب کردم مشکلی داره را نه :
اول از همه پکی که خریدم از سایت p30word بوده. 2 تا DVD با 3 تا اکسپنشن
بعد از نصب بازی
تو پوشه CRACK چهار تا فایل بود که اونا رو کپی کردم تو پوشه اصلی بازی که اون چهار تا فایل اینا بود
Extractor.exe
Fallout3.exe
FalloutLauncher.exe
install.crack.bat
بعدش رفتم تو پوشه Fallout 3 The Pitt and Operation Anchorage Expansion و 3 تا فایل اون جا بود که اسم هاشون
EN_Fallout_3_DLC_Pitt_and_Anchorage.exe
Fallout3_v1.4.0.6_UK_English.exe
Fallout3_v1.4.0.6_US_English.exe
منم طبق فایل read me که توش بود EN_Fallout_3_DLC_Pitt_and_Anchorage.exe و لانچر رو کپی و تنظیم کردم
بعد هم سیو هام رو ریختم اجرا کردم
اما وقتی بازی رو تموم می کنم نوشته های پایانی میاد و تموم میشه اما وقتی Fallout 3 Broken Steel and Point Lookout Expansion رو هم نصب می کنم و تو لانچر اون ها رو هم تیک میزنم بازی بعد از تموم شدن میره تو یه اتاق که هرچی تو اونجا وایسادم هیچ اتفاقی نیفتاد.
یکی منو کنک کنه ..
اگه کسی پکی رو سراغ داره که تمام اکسپنشن هاش رو خودش نصب میکنه و دیگه کاری با هیچی نداره و صد در صد هست به من معرفی کنه تا حالا 2 تا پک خریدم ولی هیچ کدومش نشده ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کسی نیست منو کمک کنه!؟
من 10 صفحه به عقب رفتم ولی سوال تو را ندیدم؟نقل قول: