مثل آب خوردن , شما توسط همون نرم افزار IMGBurn میتونید IMAGE تهیه کنید.نقل قول:
ای بابا پسر خوب MADE in CHINA چیه ! الان دیگه همه چی تو ایران FABRIC in CHINA شده :31:نقل قول:
مثل آب خوردن , شما توسط همون نرم افزار IMGBurn میتونید IMAGE تهیه کنید.نقل قول:
ای بابا پسر خوب MADE in CHINA چیه ! الان دیگه همه چی تو ایران FABRIC in CHINA شده :31:نقل قول:
همونطور که دوستمون اقای sonixax گفتن شما نیازی به ایمیج گرفتن ندارید شما زمانی که بازی را دانلود کردید یه پوشه هست که توش حدود هفتاد و خورده ای فایل زیپ و یه سری فایل دیگه هست که شما با برنامه winrar یکی از این فایلهای زیپ را که استخراج کنید به ترتیب بقیه اون هفتاد و اندی فایل هم به صورت خودکار استخراج میشن در نهایت یه فایل iso 7 گیگابایتی به اضافه یه فایل کوچک با پسوند dvd استخراج می شه که شما کافیه اون فایل iso را با ImgBurn و با سرعت 2 یا حداکثر 2.4 رایت کنیدنقل قول:
نخیر نمیشه.نقل قول:
اما اگه یادم باشه چند وقته پیش بود که یه مقاله خوندم که یه هکر با یه سری برنامه اومده و تونسته تمهایی که در لایوهست را برای دانلود تو نت بزاره حالا نمیدونم چقدر حقیقت داره
دوستان عزیز لطف میکنید به چند تا سئوال من جواب بدین؟
1- کسی تا حالا بافریمور LT بن شده یا خیر ؟ آیا جواب داده برای اینکه من برم دستگاه رو LT بریزم یا صبر کنم؟
2- اگر وارد live بشیم اما دیسک تو دستگاه نباشه هم بن میشیم؟
3-دستگاه اگه تو برق باشه براش اتفاقی میفته؟
تا حالا که خبری مبنی بر بن شدن با LT نیومده اما:نقل قول:
اگر شما تا حالا با کنسول به لایو نرفتین و حالا میخواین با LT از لایو استفاده کنید مشکلی نداره و بن نمیشید ولی اگه بار اولتون نیست که از لایو استفاده می کنید حتی اگه با LT هم به لایو برید بن میشید. چون قبلا توسط MS شناسایی شدین.
دستگاه هم اگه تو برق باشه مشکلی نیست ولی حتما از یه محافظ برق استفاده کنید
برو بكس كسي خبر نداره از فتحي ؟؟؟ هركي خبري داشت حتما بگه كه زود بريم بگيريم
دوستان سلام کسی هست که از xbox های 2009 (مادر برد جاسبر) خریده باشه ودیگه مشکل حرارتی ویا سه چراغ شدن نداشته باشه چون من میخوام یکی بخرم اما دو دل موندم که xbox360 بخرم یا کارت گرافیکمو ارتقا بدم هر تایپیکی رو هم که نگاه میکنم یک نفر یا کنسولش هنگ میکنه یا دو چراغه یا سه چراغه یا چهار چراغه ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره تلفن فتحی و شماره حساب و اسم شخصی که باید پول رو بریزی به حسابش رو اگه کسی داره لطف کنه بده(سایت فیلتر شده)
برای سفارش کنسول باید چکار کنم ادرش خونه رو کجا باید بدم و ...
پس اگر 1 دیسکشو تک نفره بازی کنم و مثلا Story Mode برم . نیازی به دیسک 2 نیست دیگه !؟نقل قول:
نه دوست عزيز . ديسك 2 مَپ هاي HALO 3 هستش .نقل قول:
شرمنده ها :31:نقل قول:
منظورت اینه که نیازی نیست به دیسک 2 !؟
نقشه ها بدرد بازی چند نفره میخورن فقط ؟؟؟
اصل بازی دیسک 1 هست و شما اگه مولتی پلیر بازی نمیکنید نیازی به به دیسک 2 نیست البته یه سری DLC هم از بازی در دیسک 2 هستنقل قول:
این سه چراغه شدن و... یعنی چی؟
خیلی ها x360 را از همین سه چراغ شدن میشناسن. دور تا دور سویچ پاور کنسول 4 چراغ هستند که معمولا خودشونو با دو رنگه زرد و قرمز نشون میدن وزمانی که میگن کنسول سه چراغ شده یعنی سه چراغ قرمز چشمک زن شروع به خاکوش و روشن شدن میکنن و میتوان با توجه به شماره ارور تشخیص داد که مشکل از کجا بوده.نقل قول:
سه چراغ شدن دلایل زیادی داره که که معمولا بر اثر گرم شدن بیش از حد ram , cpu , gpu به وجود میاد و البته همیشه سه چراغ شدن بد نیست مثلا حتی اگه کابلهایی که پشت کنسول و tv وصل میشه درست جا نرفته باشن هم کنسول ارور سه چراغ میده که تنها یک اخطار هست و کنسول هیچ گونه اسیب سخت افزاری ندیده شما برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر میتونید برید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=162877
2009 تازه تموم شده بزاريد بگذره ببينيم چي ميشه.نقل قول:
من كه دوستام مثلا 7 ماه پيش خريدن چيزي نشده تازه يكي از دوستام فكر كنم اصلا نمي خوابه
و برد كنسولشم فالكون هستش شب و روز مي كوبه كنسولش اخ هم نگفته .
ماله اوايل 2009 هستش.
اگه مال 2009 باشه جاسپر هست نه فالکن.نقل قول:
بابا دمتون گرم دیگه یعنی یکی از این فتحی چیزی نخریده به صورت سفارشی که شماره تلفن و شماره تلفن و اسم شخصی که باید پول رو بریزی به حسابش رو بده.نقل قول:
والا برای منم فیلتر شده.نقل قول:
با تیپاکس میفرسته خودت دم در خونتون پول پست رو مرحمت میکنی بشون.
تو بازارچه بازی سنتر هم بود:20:
DLC ؟نقل قول:
میشه بگی مثلا چیا هست ؟
merc
امروز بهش زنگ زدم گفت شاید امشب بارش برسه.الان هر چی زنگ میزنم جواب نمیدهنقل قول:
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
تلفنش: 33911083نقل قول:
والا خودم از اون موقعی که 360 JASPER گرفتم کامپیوترمو نگاه نمی کنم (البته برای بازی)نقل قول:
به قول آقای SHAB_2008 با مادر بورد جاسپر احتمال سه چراغه شدن تقریبا صفره:31:
نه نه نه ، احتمال سه چراغه شدن زیر صفره :5: مگر اینکه سقه سیاه بیاد یه چیزی بگه :31:نقل قول:
دوستان میگم AV CABLE ARCADE چه فرقی با AV CABLE ELITE داره؟(ظاهرا آرکید 3 تا فیش داره الیت 6 تا):31:
ممنون
کابل 3 فیش رزولوشنش 480p هست ولی کابل 6 فیش که معروف هست به کابل HD رزولوشنش 720p هستنقل قول:
با این همه محاسن از 360 jasper چرا این کنسول توی پر فروش ترین کنسول ها قبل از ps2 آخره؟
عزیزم 360 تو دنیا دومه بعد از وی ، کجا آمارش پایینه ؟نقل قول:
اینجا رو ببینید :
کد:http://www.vgchartz.com/
این کنسول فروششو به اندازه کافی کرده شما باید این کنسول را در فروش با ps3 مقایسه کنیدنه کنسولهای دستی.نقل قول:
البته یکی از دلایل اینکه تو این چند ماهه اخیر فروش ps3 بیشتر از x360 بوده بازیهای انحصاریه فوق العاده و ارزان شدن ps3 هست
ببببببببببببببببخشید :ohno::41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حتما من اشتباه کردم
اون اماری که شما خوندید مربوط به فروش هر ماه کنسولهاست نه فروش کلی از زمان عرضه تا به الان.نقل قول:
یعنی رزرزرزشرلنششو 720p ( همون که شما میگی ) کیفیت تقریبا دو برابره؟:18:نقل قول:
با تلویزیونی که HD نباشه هیچ فرقی نداره ، باید یک فروند LCD TV Full HD هم داشته باشید تا کیفیت و قدرت HD رو ببینید . با این تلویزیون های معمولی چیز اضافه ای نخواهید دید چه با کابل HD چه بی کابل HD .نقل قول:
مگه xbox 360 فول اچتی نیست یعتی 1920*1080نقل قول:
بله درسته x360 رزولوشن 1080p یا همن FULL HD را هم ساپورت میکنه البته در صورتی که TV شما هم FULL HD باشهنقل قول:
بازی چطور؟ آیا همه یا اکثر بازی ها در این کنسول این رزولویشن رو ساپورت می کنند؟نقل قول:
بله درسته x360 رزولوشن 1080p یا همن FULL HD را هم ساپورت میکنه البته در صورتی که TV شما هم FULL HD باشه
دوست عزیز PS2 پرفروش ترین کنسول تاریح هست و 10 سال هست که وارد بازار شده ... 360 حدودا 5 سال اومده ... و از دو نسل مختلف کنسول ها هستند ... نباید آمار اینا با هم مقایسه شه ... 360 باید با Wii و PS3 مقایسه شه !نقل قول:
با این همه محاسن از 360 jasper چرا این کنسول توی پر فروش ترین کنسول ها قبل از ps2 آخره؟
نه همه بازیها و نه اکثر بازیها بلکه چنتا بازی هستند که رزولوشنشون 1080p واقعی هست.نقل قول:
Virtual tennis و چند تا بازی قدیمی دیگه که گرافیکشون جزئیاتی نداره 1080p هستند بازی های جدید مثل MW 2 که همون 720p هم نیستند دیگه چه برسه به 1080p !:2:نقل قول:
بازیهای جدید یا 720p هستند و یا 1080i.نقل قول:
در ضمن این کنسول تواتایی اجرای بازیهای جدید حتی با رزولوشن 1080p را هم داره اما چون برنامه نویسیش برای بازی سازها سخت و هزینه برهست این کار رو نمیکنن.
نه عزیز هیچ کدوم از بازی های جدید 360 1080p native نیستند و upscale میشن ! حتی بعضی از بازی های جدید مثل Modern warfare 2 و halo 3 odst با رزولوشن 600p اجرا میشن به دلیل قدیمی بودن سخت افزار 360 و روون اجرا شدن بازی ها ... ! نه به دلیل برنامه نویسی و ...!نقل قول:
من کی گفتم بازیهای جدید 1080p هستند!!:18:نقل قول:
شما پست قبلیه منو دوبره بخونید و ببینید که:
من گفتم بعضی هاشون 1080i هستند نه 1080p
بعدش هم کی گفته سخت افزار x360 قدیمیه!!!؟
در اخر هم فقط اینو بگم که دلیل اینکه اکثر بازیها در رزولوشن 1080p اجرا نمیشه مربوط به بازی سازهاست نمونش بازی GOW3 هست که در ps3 با رزولوشن 1080p اجرا میشه با این اشاره که سخت افزار x360 قویتر از ps3 هست
دوست عزیز ! 1080i مربوط به فرمت تصویری فیلم و ... هست که مخفف 1080 interlaced هست و ربطی به بازی و .. نداره !نقل قول:
هنوز که این بازی برای Ps3 نیومده تا ببینیم 1080p هست یا نه شاید خالی بستن ... :31: اگه درست باشه واقعا یک شگفتی محسوب میشه !
و ضمنا بحثمون در مورد 360 هست که الان 4 یا 5 ساله ریلیز شده ! در مورد قوی تر بودن 360 هم هنوز ثابت نشده ...