حدوده 1 مگ هستش !
یه خبر دیگه هم اینه که 4.2 هم هک شد !!!
اگه Demo رو گیر اوردم میذارم !
Printable View
حدوده 1 مگ هستش !
یه خبر دیگه هم اینه که 4.2 هم هک شد !!!
اگه Demo رو گیر اوردم میذارم !
سلام من در کانتر سورس بالای تونل روی دیوار این جمله را دیدم سی اس سورس با حاله یا فریمن اینجا بود کسی میدونه چطور میشه نوشته روی دیوار به فارسی ایجاد کرد
دوست عزیز والا منم خیلی دنبال این برنامه گشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم .نقل قول:
سلام من در کانتر سورس بالای تونل روی دیوار این جمله را دیدم سی اس سورس با حاله یا فریمن اینجا بود کسی میدونه چطور میشه نوشته روی دیوار به فارسی ایجاد کرد
کسی نیست جواب سوال ما را بدونه
سلام
دوستان یه سوال ؟
اول از این که کسی هست که دقیق قانونهای مسابقات cs رو بلد باشه ؟
بعد این که قبلاً اگه ctrl+duck می زدی اشتباه بود یعنی نباید می زدی . می خوام بدونم هنوزم این قانون هست یا نه ؟
چه قانوني ميخواي مثلا ؟
من يه كمي بدم
وقت بازي 1 دقيقه و 45 ثانيه
فريز تايم : 12 ثانيه
بمب رو نبايد جايي بذاريد كه صداش نمياد
سپر نيست
و ...
به نظر من این چیزا خلاف قوانین هست :نقل قول:
سلام
دوستان یه سوال ؟
اول از این که کسی هست که دقیق قانونهای مسابقات cs رو بلد باشه ؟
بعد این که قبلاً اگه ctrl+duck می زدی اشتباه بود یعنی نباید می زدی . می خوام بدونم هنوزم این قانون هست یا نه ؟
بمب بی صدا
×× Camp کردن ( یعنی یه گوشه بشینی و منتظر دشمن باشی )
سپر (Shield )
یه توضیحی برای Camp کردن بدم :
این بستگی داره . مثلا وقتی DUst 2 هستی و ترور باید بمب بزاره ، اعضای ترور نمیتونند منتظر Ct ها باشند . جون اونا باید بمب بزارند . ولی بیس های گروگان گیری ترور میتونه منتظر CT باشه .
قانون دیگه ای به ذهنم نمیرسه . بیشتر اینه که باید حالت عادی بازی کنی . انگار دست به هیچ تنظیماتی نزدی !
لطفا لينك دانلود پچ 27 كانتر رو از جايي بديد كه تو 99 درصد گير نكنه
دو بار دانلود كردم هر دوش در 99 گير كرده
كمك كنين
دوستان كانتري كه من بازي مي كنم به درد نمي خوره يا كلاً كانتر يكيه .چون من اصلاً نه ازگرافيكش نه موضوع بازيش خوشم نمياد!!!1
اینها رو می دونمنقل قول:
راستی یه سوال دیگه کدی هست که server بزنه هیچ کسی نتونه سپر بخره ؟
ولی camp کردنی که میگی oracle جون خطا نیستش چون مپ ها ی مثل dust 2 رو که خودتم می دونی این کار شدنی نیستنقل قول:
ولی مپ های گروگان گیری که مسابقه ای نیستن ؟