آقا فعال نشد سیم کارتت تست کنید و تفاوت این 2تا مودم رو بگید؟نقل قول:
Printable View
آقا فعال نشد سیم کارتت تست کنید و تفاوت این 2تا مودم رو بگید؟نقل قول:
سلام دوستان
من تاحالا از مودم های ایرانسل استفاده نکردم، بعد الان گویا تخفیف 50% گذاشته برای مودم lte
میخواستم بدونم ارزش خرید داره مودمهاش با توجه به تخفیفی که گذاشته؟؟
سوال دیگه اینکه اینا 4g معمولی هم ساپورت میکنن یا نه؟
ممنون
دوستان منطقه ما 4.5G رو زده پوشش داره ولی TD-LTE رو نه .
چه فرقی باهم دارن ؟
خدا رو شکر کنارش ای دی اس ال دارم . اینو هم بعد از دو ماه مودم رو روشن کردم . اگه ای دی اس ال نبود که الان بهشت زهرا خوابیده بودم .نقل قول:
TD-LTE همون اینترنت ثابت هست که سیمکارت و بسته های مخصوص به خودش رو داره و برای استفاده ازش فقط باید مودم های TDLTE رو بخرید.نقل قول:
اینترنت +4G یا نسل 4.5 ، اینترنت همراه هست برای استفاده در گوشی موبایل (که البته با مودم هم میشه) . نسل جدید اینترنت 4G هست که سرعت بیشتری داره و اگر گوشی شما CAT6 یا بالاتر رو پشتیبانی کنه، میتونید ازش استفاده کنید
اگر گوشی های سامسونگ داشته باشید و از CAT6 پشتیبانی کنه بالای گوشی زمانی که به اینترنت نسل 4 متصل میشید علامت +4G میاد . اگر آیفون باشه که فقط همون علامت LTE میاد که نمیشه فهمید 4G معمولی هست یا 4.5G
بعد تعطیلات کابل رو عوض میکنم کابل مسی میگیرم نتیجه رو اعلام میکنم فقط اینکه کابل چی بگیرم فلت مسینقل قول:
مشکل شما چیه دقیقا؟نقل قول:
بسیار عالینقل قول:
برتری خاصی داره TD LTE نسبت به 4.5جی ؟
گوشیم نوت3 9005 هست 4جی رو پشتیبانی میکنه ولی 4.5جی رو نمیدونم ... تا الان ندیدم علامتش بیاد با اینکه ایرانسل نوشته تو منطقه ما 4.5G پوشش داره !
ایرانسل به دلیل این که یک ساله بسته اینترنت وایمکس رو شارژ نکردم حاضر نیست مودم رایگان بهم بده.
پشتیبانی می گه طبق اساسنامه نمی دونم چی چی اگه بیشتر از سه ماه حساب تون رو شارژ نکنین یا استفاده نکنین ایرانسل مجازه که شناسه شما رو حذف و به یکی دیگه بفروشه علی برکت الله
من فکر می کردم فقط واسه سیم کارت ها بود ولی این جوری که ایرانسل می گه واسه تموم محصولاتش هست.
حالا من موندم و یه پاره آجر به درد نخور
دوست عزیز من مودم فضای باز zw101 دارم رو پشت بوم نصب میکنم عالی سرعتم تا 60 mbps میره اما 2 روز همه چی خوبه بعدش همه چی خراب میشه مودم تکون نخورده اما sinr میشه 2 یا 3 دلیلشو نمیدنم احتمال میدن از کابل باشهنقل قول:
دوستان