خـــب؟:n36:نقل قول:
Printable View
خـــب؟:n36:نقل قول:
از قسمت شارژ کردن می تونید قراردادتونو حذف کنیدنقل قول:
چقد از مبلغش برميگرده؟نقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
الان با 128 پارس انلاین نامحدود با دانلود منیجر با چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟
الان مخابرات 512 دارم و با سرعت 60 70 هرچقدر که بخوام میتونم دانلود کنم میخوام ببینم مخابرات 512 بهتره یا 128 نامدود پارس ؟
سلام.
من سرویس 512 حجمی دارم. Snr من 14.5 هست و خطم رو روی 4 مگ بستن.
امکانش هست بگم بالاتر ببندن؟ یا بیشتر از این کشش نداره؟
بله به پشتیبانی بگید بالا ببره اگه مودم چیپستش برودکام باشه که مهم نیست هر چقدر بالا ببره چون وقتی snr خیلی اومد پایین مودم اتوماتیک لینک میپرونه و استریم رو کم میکنه تا snr بره بالا ولی اگه چیپست دیگه ای باشه snr پایینتر از 7نیاد چون قابلیت چیپست برودکام رو ندارن بعلاوه dmt هم روشون کار نمیکنه که خودتون استریم ها رو تغییر بدیدنقل قول:
سلام دوبارهنقل قول:
ديشب تست كردم سرعت بهتر شده بود. البته بايد يه تست كامل ديگه انجام بدم. احساس ميكنم سرعت باز كردن پيج هم بهتر شده.
خوشبختانه اصلا قطعي نداشتم :)
مودم من مدل Dlink 2730U مشكي رنگ هستش. از كجا بفهمم برودكام هست يا خير. تشكر
نقل قول:
فکر کنم تو استاتوس مودم میزنه
برای من 2740 تو استاتوسش زده
با 128 نامحدود پارسآنلاین، به شرطی که مشکل عمومی پهنای باند نداشته باشه مرکز مخابراتی، تا 5 گیگ اول رو با سرعت حدودن 250 کیلوبایت میتونی دانلود کنی. 3 گیگ بعدیش رو هم با سرعت حدود 60 کیلوبایت و بعد از اون دیگه سرعتت روی سرعت اسمی سرویس فیکس میشه و سرعت دانلودت حدود 16 کیلوبایته.نقل قول:
طبیعتن با سرویس 128 نامحدود پارسآنلاین به اندازه سرویس 512 نامحدود مخابرات نمیتونی دانلود کنی. اما این که کدوم بهتره بستگی به استفادهات داره. اگه فقط دنبال دانلودی همون 512 نامحدود مخابرات برات بهصرفهتره. به هر حال در نظر داشته باش که سرویسهای نامحدود قاعدتن سرعتشون حداکثر روی سرعت اسمی سرویس باید باشه و بالتبع، سرویس 128 نامحدود سرعتش یکچهارم سرویس 512 نامحدوده. حالا این که بعضی شرکتها مثل همین پارسآنلاین تا یه حجم مشخصی سرعت سرویس نامحدود رو بالاتر از سرعت اسمی سرویس میبندن در واقع یه جور مزیت تبلیغاتیه.
با این اطلاعاتی که دادین، خط شما خونه پرش تا 6-6.5مگابیت کشش داشته باشه بدون دردسر. با توجه به این که پروفایلهای استاندارد پارسآنلاین برای سرویسهای حجمی 2مگابیت، 4مگابیت، 9مگابیت، 12مگابیت و 16مگابیت هستن، باید با پشتیبانی تماس بگیرین ببینین روی 6مگ براتون ست میکنن یا نه. چون 9مگ رو که بعیده خطتون بکشه.نقل قول:
البته اینا به شرطیه که شما داخل ساختمان نویزی نداشته باشین.