آی پی استانیک تاثیری نداره.نقل قول:
با پشتیبانی شاتل تماس بگیرید بگید سرویس گیم رو براتون فعال کنن.
Printable View
آی پی استانیک تاثیری نداره.نقل قول:
با پشتیبانی شاتل تماس بگیرید بگید سرویس گیم رو براتون فعال کنن.
سلام بجها اونایی که از سرویس شاتل استفاده میکنند برند سایت شاتل لند تا یه ماه هرچی نرم افزارو بازی دان کنند از ترافیکشون کم نمیشه من که دارم فالوت 4 با چنتا بازیه دیگرو دان میکنم:n19::n20: اگه میخواید بازی دان کنید برید بخش گیم سنترش.تا سی آذر هرکاری تو سایت شاتل لند انجام بدید از ترافیکتون کم نمیشه واسه اطمینان به پشتیبانیم ز زدم گفت اوکیه هری بازیو نرم افزار میخوای دان کن از شاتل لند از ترافیکت کم نمیشه:n19:
چرا برداشته نمیشه؟
اینا تا اونجایی گه من می دونم طبق قوانین سازمان مقررات باید هر ماه مثل اول سرویس بدن و اگر یک کاربری محدود شد، محدودیت تا اخر ماه باشه نه تا آخر عمر. منظور از ماه یک ماه قرداده نه تاریخ شمسی
منم همینو میگم :/ خودشون که جواب سر بالا میدن میگن سرعت شما 128 هست :l میگم همین الان زنگ بزن به بخش فروش بپرس سرعت ارت 1 چنده ببین چی بهت میگن که به من میگی سرعت ارت 1 همینه :l !!!!نقل قول:
اقا میتونم به تنظیم مقررات شکایت کنم؟
خودشون که میگن تا 11 گیگ 1Mbps یعنی 128KB میدن بعدشم با مشترکین پر مصرف share میشه
تو صحبتی که باهاشون داشتم گفتن محدودیت رو خط اعمال میشه نه سرویس :(نقل قول:
کسی از دوستان لینک های پاک شده شاتل لند در مورد دو بازی بتمن و متال گیر رو داره بزاره!؟
سلام دوستان
من نت از مخابرات ۱ مگ محدو دارم با سرعت ۱۳۰ اصلا خوب نیست تازه محدودم هست به نت نامحدود نیاز دارم تا ماهی نهایت ۷۰ تا ۸۰ هم میتونم هزینه کنم چه سرویسی رو بیشنهاد میدید ؟ شنیدم شاتل art 5 خوبه نه ؟؟؟ سرعت دان چنده توی این سرویس ؟
بهتره نامحدود بگیرم یا محدود بگیرم حجم بخرم تو ساعت شبانه هم بزنم دانلود ؟؟
کدوم سرعت بالاتری داره ؟
من یه نت نامحدود میخوام با سرعت دانلود حداقل ۲۰۰ کیلو چی بیشنهاد میدید
شما هیچ حقی برای شکایت متاسفانه نداریدنقل قول:
همونطور که در سایت،قرارداد و همه جا نوشته شده ضریب اشتراک 1 به 7 هست(در تمامی isp ها) اما وقتی در آرت 1 با سرعت 120 شما دانلود میکنی هیچ ضریبی اعمال نشده و ضریب استفاده 1 به 1 هست حالا وقتی شما محدود میشی ضریب 1 به 7 اعمال میشه و وقتی ایشون گقتن 128 منظورشون اینه که این ضریب اعمال شده و شما نت 128 دارید (سرعت دانلود 10 تا 18)
شما خوب 4-5 تومان ما به تفاوتش با art 2 رو بده و از محدودیت بیا بیرون
در صفحات قبلی به کرات در مورد ارتقا سرویس صحبت شده
هیج اینترنت نامحدودی دیگه وجود نداره مگر افرادی که از قبل از مخابرات سرویس دارننقل قول:
شما آرت 2 بگیر سرعتت هم 170-80 بسته به مرکز مخابراتی به بالاس . هر موقع محدود شدی 6-7 تومان میدی ارتقا میدی به آرت 3 سرویست دوباره از اول با سرعت جدید آرت 3 استفاده میکنی تا محدود شی تگر محدود شدی باز همینطور ازتقا میدی تا آرت 5 مثلا. بیشتر فکر نکنم لازمتون بشه ( در نهایت شما اگه مثلا تا آرت 5 بری یعنی اون ماه هزینه ی آرت 5 رو دادی نه بیشتر) و ماه بعد دوباره از آرت 2 یا 3 شروع کنید
پیشاپیش در جواب اینکه کی محدود میشم بگم که هیچ عدد ثابتی نیست اما بر حسب تجربه کاربران نزدیک 2 برابر اعداد نوشته شده در سایت شما استفاده کنی محدود نمیشی برای آرت 1 = 11*2 =22 گیگ
در صفحات قبلی در مورد ارتقا سرویس خیلی صحبت شده با پشتیبانی هم صحبت کنید توضیح میدن