نرم افزار هواشناسی Bright Weatherنقل قول:
Printable View
نرم افزار هواشناسی Bright Weatherنقل قول:
سلام دوستان
همراه اول الفا پلاس سرعت انلود 60 کیلو شده در صورتیکه شبها تا 10 مگ هم میره.برای شما هم همینطوره؟
سپاس
نمیدونم چرا اینقدر سریع بسته یک روزه 150 مگابایتی همراه اول تموم شد.دیروز زدم خیلی سریع تموم شد.واسم اس ام اس اومد که 128 مگابایت دیگه باقی موندو پس از یک ساعت دیدم 0 شد.واسم اس امش اومد.من فقط چت میکنم.نمیدونم چرا اینقدر سریع تموم شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جا بودم فقط نسل دو داشت سرعتشم در حد 3 کیلوبایت بود آخه چطوری اینقدر سریع مثل جت بسته تموم شد.زمانش رو ببینید در عرض 1 ساعت و خرده ای تموم شد
اینم تست سرعت نسل دوم همراه اول همون موقع که بسته داشتم.آخه سرعتو ببینید چطوری اینقدر سریع خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو و 50 دقیقه بامداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دیروز 3g همراه اول، تلگرام رو بسته و به سرور کانکت نمیشه. به محض اینکه فیل ترش کن روشن میشه سرور متصل میشه. دقیقا همون کاری که مخابرات مدتی پیش با تلگرام روی adsl کرد.
آپدیت: الان که سحرگاه چهارشنبه است تلگرام باز شده و مسدود نیست. در حالی که تا اواخر شب سه شنبه تلگرام مسدود بود. ظاهرا مربوط به نتایج مذاکرات بود.
درسته اما این فقط برای همراه اول نبود من روی فن آوا هم سوییچ می کردم همینطوری بود کلا با ایران مشکل پیدا کرده یا به عبارت صحیح تر ایران داره باهاش ور میره مثل آدم که سرجاشون نمی شینن.نقل قول:
اما من با پارس آنلاین، 3g ایرانسل و وایمکس ایرانسل تست کردم به راحتی به تلگرام وصل بودن.نقل قول:
آپدیت: الان تست کردم بدون فی لتر شکن تلگرام باز شد. ظاهرا این مسدودسازی بی ربط به مذاکرات نبوده. (ترس از هماهنگی مردم و شادی در خیابانها)
تلگرام دیروز در ساعاتی خاص در کل دنیا غیر قابل دسترسی بود. من با vpn و همچنین از سرور های خارجی پینگش کردم که تایم اوت داد.
ویرایش: A DDoS in Asia Pacific