آقا این تعداد ورزشگاه ها کم خیلی کم داره با این ادیت آخری جمعا چندتا میشن؟ یعنی نصبش کنیم تعداد ورزشگاه ها هم زیاد میشه یا نه؟
Printable View
آقا این تعداد ورزشگاه ها کم خیلی کم داره با این ادیت آخری جمعا چندتا میشن؟ یعنی نصبش کنیم تعداد ورزشگاه ها هم زیاد میشه یا نه؟
با PESedit2014 Patch.1.1 من الان 21 ورزشگاه دارم :n01:نقل قول:
یکی بگه چطوری از طریق فایل لودر فیس بریزم به بازی
چرا شوت و پاس و بقیه موترد دیر جواب می دن؟ تو پچ ها این مشکل حل شده؟ یه مشکلی هم هست بعضی مواقع پاس می دی توپ از زیر پای بازیکن رد می شه این موردش خیلی مسخره هست تو پاس عمقی وقتی می خای تک به تک شی چند مترم جلو باشی بازیکن پشت سری سریع می رسه و توپو می گیره. یه مشکلی هم که شاید مهم نباشه تو اعلام نتیجه زنندگان گل را اعلام نمی کنه.
اقا این تاخیر در پاس و شوت به نظرتون تو اپدیت ها درست میشه یا نه ؟ اصلا کسی اینا رو به گوش مسئولین :n02: میرسونن یا نه ؟(منظورم کونامیه )
سلام دوستان خسته نباشید لطفان منو راهنمایی کنید چون یه هفته است دیوونه شدم سیستم من وقتی بازی میکنم بازی رو اهسته نشون میده هر کاری کردم درست نشد اپدیت کارت گرافیک و نت فریمورک و ویندوز و همه چی رو زدم درست نشد از دوستان کسی هست بگه مشکل سیستمه من از کجاست اینم سیستم منه cpu= Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.20GHz x 2 (3.20Ghz) gpu=NVIDIA GeForce 9500 GT (PS4.0/VS4.0) ram=2.0 GB
بازی خیلی سخت شده بازیکن توپ را میگیره هنوز نگرفته دفاع توپ میگیره یا اینکه می خواهی سرعت بگیری بازیکن به جای بدوه ، می ایسته بعد حرکت میکنه نیاز به یک دسته قوی هم داره که سریع فرمانها را بروسونه به سیستم آخه پاس دادن اینها توش خیلی مشکل شده مخصوصا توی عمق انداختن کار حضرت فیل شده :n02:
عزیزم من با سی پی یوE 7500 بازی میکنم تقریبا مشکلی ندارم شما بهتره سی پی یو رو عوض کنی ..نقل قول:
سری D سی پی یوهای 775 معمولا مناسب بازی نیستند بهتره بری سری E بخری البته دوستم که E5700 داره مشکل شما رو داره......(کلا این بازی فکر کنم مشکل داره اخه وقتی سی پی یو رو good میزنه بازم مشکل داره)
شوک روشن کن بعد LT + جهت بالا یا پایین و بگیر.نقل قول:
تو تمرین قسمت پایین سمت راست نوشته.
پچ کونامی نیومد؟؟؟