واسه مودم LinkSys WAG120N از این لینک استفاده بکن :نقل قول:
لطفا یه عکس هم بزارکد:http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=adsl_driver.htm
این ماله من هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
واسه مودم LinkSys WAG120N از این لینک استفاده بکن :نقل قول:
لطفا یه عکس هم بزارکد:http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=adsl_driver.htm
این ماله من هست :
دوست عزیز ممنون از لطفتون
فقط بازم برای من هیچ مقداری ندارن
البته فریمور شما ظاهرا بالاتره
الان منم مودم رو آپدیت میکنم
بعد بهتون خبر میدم
سلام دوستان..من یه چن روزی هست که تو دانلود مشکل پیدا کردم..به طوریکه سرعتم هی کم و زیاد میشه..مثلا 50 ثانیه با سرعت 120-130 دانلود میکنه و بعد چند ثانیه می ایسته و دانلود نمیکنه و بعدش دوباره راه می افته..خیلی عذاب آور شده..میشه گفت من مشکل نویز خط یا یه همچین چیزایی دارم؟؟ راستش پست اول این تاپیک رو هم خوندم و باید بگم زیاد در مورد این Attenuation یا SNR اطلاعات ندارم..ممنون میشم اگه راهمایی کنید و بگید مشکلم از کجاست؟ (ضمنا این مشکل همین دو سه روز ایجاد شده و قبلا همچین مشکلی نداشتم، خط تلفن رو هم 2هفته پیش عوض کردیم و سولفات و زنگ زدگی نداره بالطبع)
خوب با آپدیت مودم مشکل حل شد
ممنون میشم نظرتون رو در مورد خط تلفن من بگید
بخصوص تا چه اینترنتی رو ساپورت میکنه
الان 12 مگ دارم ولی رو 8 مگ بستن
دوستان این وضعیت منه؛ میشه بگید چطوره؟ یه آنالیز کلی اگه بدید ممنون میشم
در ضمن با این شرایطی که خطم داره، مشکل زیر که چندروز هست پیدا کردم به خاطر چیه:
چند روزی هست که تو دانلود مشکل پیدا کردم..به طوریکه سرعتم مدام کم و زیاد میشه..مثلا 50 ثانیه با سرعت 180-190 دانلود میکنه و بعد چند ثانیه می ایسته و دانلود نمیکنه و بعدش دوباره راه می افته که خیلی بد و عذاب آور شده!!!
کسی نیست؟......
آقا شمارو به خدا یکی که اطلاعات داره بیاد یه چیزی بگه ببینم وضع خطم چطوریه..؟ امروز قراره مامور مخابرات بیاد و دونستن این اطلاعات خیلی واسم مهمه..
دوست عزیز پست قبل شما رو من گذاشتم و مشخصات خطم توشه ظاهرا مشخصات خطمون شبیه همهنقل قول:
توی تایپیک صبانت گذاشتم آنجا گفتن خطم 12 مگ رو ساپورت میکنه
از امروزم صبانت سرعت خطم رو روی 12 مگ گذاشته و مشکلی ندارم و تا 1.4 مگ هم دانلود کردم
اینا رو گفتم شاید بدردت بخوره
ممنون از توضیحاتتون..ولی مشکل من این نیست..مساله اینه که چند روزی هست که تو دانلود فایل ها مشکل پیدا کردم..به طوریکه سرعتم مدام کم و زیاد میشه..مثلا 50 ثانیه با سرعت 180-190 دانلود میکنه و بعد چند ثانیه می ایسته کامل دانلود قطع میشه و به صفر Kb/s میرسه و بعدش دوباره راه می افته که خیلی بد و عذاب آور شده! حالا هم نمیدونم با این مشخصاتی که وجود داره مشکل از چیه؟نقل قول:
به نظر من این خط نرماله و مشکلی ندارهنقل قول: