پس مطمئن باشیم تا چهار سال دیگه هم چلسی قهرمان اروپا نخواهد شد :دی
Printable View
پس مطمئن باشیم تا چهار سال دیگه هم چلسی قهرمان اروپا نخواهد شد :دی
سایت گل - طبق خبری که جمعه شب در رادیو مارکا اعلام شد، یوهان کرایوف، اسطوره هلندی باشگاه کاتالان از سوی کادر مدیریتی باشگاه بارسلونا، به عنوان رئیس افتخاری این باشگاه معرفی گردید، عنوانی که این ستاره هلندی تا پایان عمر در اختیار خواهد داشت.
کرایوف در طول مدتی که فوتبال بازی می کرد، سه بار توپ طلای دنیای فوتبال را از آن خود کرد و اکنون از او به عنوان یکی از بزرگترین فوتبالیستهای تاریخ (یکی از 4 اسطوره دنیای فوتبال در کنار دیه گو مارادونا، آلفردو دی استفانو و پله) یاد می شود.
او در سال 1973 از آژاکس به بارسلونا پیوست و در باشگاه کاتالان عملکرد بسیار خوبی داشت؛ کرایوف پس از آن هشت سال مربی بارسلونا بود و بعد از آن هم در روزنامه های متعدد کاتالان، به یادداشت نویسی می پرداخت و نظراتش را در مورد سیاست کاتالونیا اعمال می کرد. کرایوف اکنون نیز سرمربی تیم ملی کاتالونیاست و بارسلونا را خانه خودش می داند.
یوهان کرایوف حتی نام پسرش را خوردی، نامی محلی در کاتالونیا گذاشته است.
بدین ترتیب کرایوف، پستی مشابه با پست آلفردو دی استفانو در رختکن رئال مادرید را خواهد داشت. عنوان ریاست افتخاری باشگاه، عنوانی است که تا پایان عمر فرد آن را در اختیار خواهد داشت.
2010/3/27کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/03/27/1851019/%DA%A9%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%81-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7
وربيك: بدون شک مربیگری تیم ملی استرالیا یکی از سخت ترین کارها در دنیای فوتبال است. مربیگری در این تیم افتخاری است اما وقت رفتن من فرا رسیده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل - بعد از آنکه فدراسیون فوتبال استرالیا جستجوی خود را برای مربی جدید تیم ملی آغاز کرد پیم وربیک گفت که مربیگری در این تیم یکی از سختترین کارها در دنیای فوتبال است.
به گزارش سايت گل پیم وربیک اعلام کرد که بعد از جام جهانی 2010 از مربیگری تیم ملی استرالیا کنارهگیری ميکند و این درحالیست که استرالیا اکنون در بالاترین رده تاریخ خود، رتبه چهاردهم رنکینگ فیفا ایستاده است.
گزارشها حاکی از آن است که فرانک رایکارد مربی فعلی گالاتاسرای مربیگری استرالیا را بدست خواهد گرفت.
وربیک 54 ساله در یادداشتی که برای سیدنی دیلی نوشت:« بدون شک مربیگری تیم ملی استرالیا یکی از سخت ترین کارها در دنیای فوتبال است. من در طول دو سال و نیم نزدیک به یک میلیون کیلومتر مسافرت کردم. این را برنامههاي گذشته ما نشان ميدهد. مربیگری در این تیم افتخاری است اما وقت رفتن من فرا رسیده است.»
2010/3/27کد:http://goal.com/iran/news/1959/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7/2010/03/27/1851652/%D8%B1%D8%A7%D9%8A%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%8A%D9%86-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%8A-%D9%88%D8%B1%D8%A8%D9%8A%D9%83-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%8A%D9%85-%D9%85%D9%84%D9%8A-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A7
نشریات انگلیسی از احتمال حضور گواردیولا در آرسنال نوشتند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براساس گزارش نشریه دیلی استار، در صورتی که آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، در پایان قراردادش با این تیم در سال 2011 تصمیم به ترک این باشگاه لندنی بگیرد، مسئولان باشگاه پپ گواردیولا را جانشین او خواهند کرد.
در این گزارش ادعا شده است که آرسنالی ها این مربی جوان را جانشین ایده آلی برای ونگر می دانند و تاکنون نیز مذاکرات غیر رسمی متعددی با سرمربی اسپانیایی داشته اند. بارسلونا این هفته در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا باید به مصاف آرسنال برود و به این ترتیب گواردیولا برای اولین بار در قامت یک سرمربی راهی ورزشگاه امارات خواهد شد.
گواردیولا در اولین فصل حضورش در بارسا با این تیم به شش جام مختلف دست پیدا کرد و به همین دلیل مدیران آرسنال او را بهترین گزینه برای جانشینی ونگر می دانند؛ ضمن اینکه گفته می شود گواردیولا نیز مایل است که حرفه اش را در فوتبال جزیره دنبال کند.
گواردیولا در سال 2008 جانشین فرانک رایکارد در نوکمپ شد و در اوایل سال جاری نیز قرادادش را با آبی و اناری ها تا سال 2011 تمدید کرد.
khabaronline.ir
گودزیلا...؟!
من خیلی خیلی بعید میدونم همچین اتفاقی بیفته
تنها کسی که میتونه اینطوری آرسنال رو هدایت کنه و نتیجه بگیره شخص شخیصه آرسن ونگره
نمیتونم در موردش نظر بدم چون از افکارش خبر ندارم ولی حداقل با 70 - 80 میلیون پوند در اختیارش بذارن تا بتونه تیم رو اداره کنه
البته تا اونموقع دیگه آرسنال تقریبا به یه بلوغ نسبی رسیدن بازیکناش
فقط توی آرسنال یه کمبود دروازه بان به شدت احساس میشه
و بقیه تیما اونا رو خریدن ودوباره یه سری جوون دیگه و این دور باطل همچنان ادامه دارهنقل قول:
البته تا اونموقع دیگه آرسنال تقریبا به یه بلوغ نسبی رسیدن بازیکناش
جوابش یه کلمست :
عمرا
موفق نميشه..!
من که بعید میدونم.
حیفه گواردیولاست که حروم بشه حداقل اگه میگفتن منچستر یه چیزی ولی (آآآرس..:2::2::2::2:)