باید ببینید سونی این رو برای لپ تاپی که ویندوز سون داشته عرضه کرده ؟ هنوز مقداری زوده :46:نقل قول:
Printable View
باید ببینید سونی این رو برای لپ تاپی که ویندوز سون داشته عرضه کرده ؟ هنوز مقداری زوده :46:نقل قول:
با سلام به دوستان
تمامی fw45 ها 64 بیتی هستند یا 32 بیتی هم وجود داره؟ موقع خرید اصلا به این نکته دقت نکردم و 64 بیتی خریدم که به مشکل نرم افزارها برخورد کردم . دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.
با سپاس فراوان
کامیاب و برقرار باشید
بله همه این سیست معامل روشون سفارش داده شده :41:نقل قول:
یکی در کنارش نصب کن ... یک سون
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ممنونم از راهنمایی شما ولی به نظرتون بهتر نیست از سیستم عاملش بک اپ بگیرم و یه xp به تنهایی روش نصب کنم ؟
با سپاس
موفق باشید
سلام.
من 1ماه پیش تقریبا یه لپ تاپ sony fw 490 dfb گرفتم بدون گارانتی.
الان یه صدایی شبیه ویززززز از وسط lcd می آد.
یکی میگه high voltage یکی میگه lcd مشکل داره .
خواهشا کمکم کنید بگین از چیا می تونه باشه و قیمت اون قطعه که خراب حدودا چنده؟
سلام،من به یک مشکل خوردم و اون هم مشکل safe remove شدن هارد لپ تاپمه،البته وقتی safe remove میکنم اتفاقی نمی افته،ولی همیشه پایین دسکتاپم میاد،ویندوز هم عوض کردم بازهم همینجوریه،اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون میشم چجوری برش دارم که فقط فلش ممری وقتی استفاده میکنم ظاهر بشه.
سلام، من تازه یه لپ تاپ hp خریدم و احساس می کنم که جلوش برق داره وقتی پشت دستم رو بهش می مالم یه حسی بهم دست می ده. البته خیلی کمه و زیاد نیست؟ همه لپتاپ ها اینطوری هستن یا لپ تاپم ایراد داره؟
سلام دوستان من یه لپتاپ hp pavilion 1235 دارم دیروز داشتم فضولی کارت صداش میکردم تو کنترل پنل که یهو صداش قطع شد تو قسمت speech رفتم الان صداش قطع هست مشکل از کجاست لطفا منو راهنمایی کنید با تشکر
فکر خوبیه ... روش بک آپ توس مهندس حمید در سایت بیان شده :31:نقل قول:
ولی چرا XP ؟ چرا سون نه ؟
دقیق توضیح بدید چی کار کردید ، اگه تنظیماتی رو عوض کردید یا Playback رو بهتره همه رو Default کنیدنقل قول: