آپديت كن 2.3.4 درست ميشه :46:نقل قول:
آپديت كن 2.3.4 درست ميشه :46:نقل قول:
نقل قول:
فعلا که در خارج از کشور هم این قیمت نیست!
فکر کنم به ثبات رسیده قیمت وقیمت الانش هم معقوله انصافا.
البته با توجه به دعوای بین اپل و سامسونگ و توقف تولید گالاکسی تب ، امکان داره سامسونگ برای افزایش رقابت تولید خودش رو ادامه بده با قیمت کمتر!
آیفون 5 کی میاد ؟ فکر کنم تا یکی دو هفته دیگه باید معرفی بشه ! با معرفیش احتمالا باید قیمت دو هسته ایی ها کاهش پیدا کنه
دوستان من میخوام این گوشی رو از سایت gooshi-bazar بگیرم زده 715000 تومان و چون اینجا تو شهره خودمون 770000 تا 780000 میفروشن میخوام بدونم این سایت برای خرید خوبه؟ کسی از این سایت خرید کرده؟:10:
خب نمیشه انرژی سارشارشو با فوت زدن خالی کنه که آدم بجای گرما سرما حس کنه؟:دی:31::31:نقل قول:
این 650 تومن موبایل . آی آر مطمئنه؟؟؟
احتمالا نه - چون اكثر آدمايي كه اونجا تبليغ ميذارن مطمئن نيستن من خودم چند بار خواستم از طريق اين آگهي ها خريد كنم كه اكثرا متوجه شدم بعضي از فروشگاهها و بعضي افرادي كه تو قسمت دست دوم آگهي ميذارن كلاه برداري مي كنن
البته بعضي فروشگاه هاش هم قيمت خوبي ميذارن و معتبر هستن
يه 5-6 روز پيش از يكي از دوستام در مورد قيمت عمده ي گالكسي اس 2 تو دبي پرسيدم اون گفت حدود 670 ميخره
البته احتمالش هست كه پايين تر از اين هم پيدا شه واسه خريدار هاي عمده
در هر صورت براي خريد اينجور گوشي ها 50 تومن بالا پايين ارزش اين رو داره كه آدم از يه جاي مطمئن خريدشو انجام بده
یعنی این gooshi-bazar مطمئن نیست؟
به نظر من خرید آنلاین تو ایران هنوز راه داره .... میری تو بازار جلوی چشمت بهت میندازن ...آنلاین که با کرام الکاتبینه حسابتون :31: این گوشی بازار هم هر چند که در مورد کارش نمی تونم نظر بدم ولی توی سایتا خوندم چندان راضی نبودن از این بابا ..... اینجا رو بخونید در مورد این گوشی بازاره :
به نظر من برید حضوری خرید کنید.کد:http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=204602
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
من خودم دیگه داره صبرم برای خرید گوشی تموم میشه .... و منتظرم قیمت گالکسی بکشه پائین و تنها امیدم آیفون 5 هست که بیاد که یه سری برن اون آشغالو بخرن فیمت این بکشه پائین :31:
دوستان منم امروز خریدم. کل پاساژ موبایل شهرمون(اهواز) رو بالا پایین کردم همه جا گفتن کره ایی نداریم! دیگه کامل نامید شدیم رفتیم از یه جا که از همه کمتر میداد چینی بگیریم 718 تومن. بعد یه جعبه پلمپ اورد گوشیو دراورد دیدیم پشت گوشی نوشته Made in Korea ... :18: خود یارو شاخ دراورد! گفت من تا حالا کره ایی نفروختم این از کجا دراومد! خلاصه همه چیشو تست کردیم اوکی بود مشکل زردی و صورتی هم ندیدم. فریمورش هم KE7 بود. فقط باطری گوشی Made in Korea Finished in China بود. شارژرش هم سه شاخه بود. قیمت هم چون همون اول گفته بود 718 همون قیمت داد. فروشنده خوبی بود.
دوستان راستی یه راهی پیدا کردم واسه تشخیص لیبل اصل با لیبلی که عوض شده. اونم اینه که تو گوشی این کد رو بزنین #06#* تا شماره EMI گوشی رو براتون بیاره. بعد این شماره رو با شماره EMI که روی لیبل نوشته شده چک کنین ببینین یکی هستن یا نه. اگه یکی بودن یعنی این لیبل مال همین گوشیه دیگه.
دوست عزیزنقل قول:
میشه کل مشکلات این گوشی رو بگی و بگی چطوری باید تست کنم که این مشکلات رو داره یا نه؟
میخوام تمام مشکلات این گوشی رو تست کنم و بعد از اطمینان خرید کنم.برای همین نیاز دارم بدونم که چه مشکلاتی داره؟
مثلا مشکل پیکسل سوخته داره یا نه؟
تا اونجایی که من میدونم روی گوشی یه دونه Made in میزنن و یه دونه روی گوشی.درسته؟اونی که روی گوشی هست اگه made in korea باشه،بهتره.درسته؟
این لیبلی که میگید کجای گوشی هست؟
ممنون میشم دوستان یه توضیح کامل بدن.