-
سعی کنید برای چند لحظه شاد شدن هر چیزی رو برای کودکان نگید که تکرارش کنند...خیلی هارو دیدم حتی به بچه های کوچیک که تازه شروع به حرف زدن کردن چیزهای رو یاد میدن که مناسب نیست ...
مثلا چند روز پیش ما تو یک جمعی یه فحش ترکی به یکی از بچه های فامیل که تقریبا 4 سالشه یاد دادیم :n02: که اون تکرار کنه و ما بخندیم ! همین که دیده ما به اون فحشه میخندیم یاد گرفته و همش تکرارش میکنه...
-
اگر نمیخواهید و یا نمیتوانید برای تربیت و رشد فرزندتان وقت بگذارید لطفاً بچهدار نشوید!
-
ساده بگم
اگه مجردی مجرد بمون... اگه متاهلی متاهل بمون.
-
هیچوقت سعی نکنید مثل دوستاتون رفتار کنید...شاید دوستاتون به خاطر نوع خاصی از فرهنگی که دارن یه سری اخلاق خاص داشته باشن...اگه بخواید از رفتارای بدشون الگو بگیرید شاید اولش مورد مقبولیت اونا باشه ولی بعدا خودتون با دستای خودتون،خودتون رو نابود میکنید...پس بهتره به جای اینکه دوستامون باشیم،سعی کنیم خودمون باشیم....اینطوری بهتر نیست؟؟؟
-
من در هر یک از این مکانها مدتی کار کرده ام :
فست فود ، کافی شاپ ، آبمیوه فروشی ، ساندویچی
الان حسی که نسبت به غذا و نوشیدنی های اینجا ها دارم : :n21:
در کل در ایران 90 درصد کارکنان (مقصر رییسشونه) این اصناف رعایت نظافتشون افتضاح هست
تا حد امکان بیرون چیزی نخورید .
بهتره چیزهای پاستوریزه بخورید .
البته به جز کافی شاپ که نام بردم . این یکی بسیار هم تمیز و شیک و با کلاس بود قسمت کافی شاپ یک هتل بسیار گران قیمت بود و البته مهمانهاش ایرانی نبودند.
از همه هم بدتر آب میوه فروشی (آب انار ، آب پرتقال و ... ،شیرموز و... ، شربت خاکشیر و .... بستنی قیفی و ... ) بوده .
-
رفتار و منش دیگران رو از چشم خودتون نبینید! یعنی فرضا اگه توی پذیرایی از دوستتون وقتی مهمونتون هست همه جوره مایه میگذارید و خیلی چیزا براتون مهمه اگر اون فرد متقابلا دعوتتون کرد اما در حد شما تدارک ندید بهتون برنخوره شاید واقعا قصدی نداشته خب حدش همونقدر بوده!
در زمینه کادو گرفتن و کادو دادن هم به همچنین درصدد جبران نباشید فقط خودتون باشید...
-
- اگر دقت کنید تو زندگی ما همیشه یکسری اشتباهات هست که با اشتباهات دیگه ای میخوام رفعش کنیم ! . سعی کنید این موارد رو پیدا کنید و بجای اینکه دومینوی اشتباه راه بندازید ، از یک نقطه این دور باطل رو خرابش کنید حتی اگر ضرر زیادی رو در اون نقطه مجبور باشید تحمل کنید. چون اینجوری ضرر بسیار بزرگتری که در آینده ممکنه بهتون وارد بشه رو از بین بردید ...
مثلا اعصابت خورده ، بجای اینکه خشمت رو کنترل کنی سیگارتو روشن میکنی. یا درس رو نخوندی ، بجای اینکه تلاشت رو در حد چند دقیقه هم بکنی و اگر موفق نشدی دفعه ی بعد تلاش کنی میری و تقلب مینویسی تا پاسش کنی . بعد همین دانشجو میره یه جایی برای کار چون بلد نیست اونجا هم لایی میکشه، زیر میزی و رو میزی خلاصه ماله کشی میکنه . تو تمام زندگیت تبدیل به یک ماله کش میشی ...
تو عمرمون به هر چیز و ناچیزی فکر میکنیم جز اینکه این زمان رو که تو زندگیمون چجور خرج میکنیم و داریم کجا میریم ...
موفق باشید ...
-
لطفا قبل از حرف زدن و صحبت کردن چند لحظه هرچند کوتاه توی ذهن خودتون اون حرفها رو حلاجی کنید...خیلی از مشکلات ما بخاطر اینه که بدون فکر کردن حرف میزنیم... راستی از بکار بردن واژه های طلایی در جمله ها غافل نشین که خود شما بهتر از من میدونید چقدر تاثیر گذار....
-
ممکنه پدر مادر آدم بعضی موقع تصمیم هایی رو برات بگیرن که به ضررت باشه!(مثلا تو بحث ازدواج بگن حتما با این دختر باید ازدواج کنی... در صورتی که خودت روحیات خودت رو خوب می شناسی و می دونی با اون نمی تونه زندگی خوبی داشته باشی) پس تو این طور مواقع سعی کن با احترام طوری که ناراحتی پیش نیاد قانعشون کنی و بگی که تو زندگی بعضی موقع باید خودم تصمیم بگیرم ...(البته این باعث نشه از تچربه اونا استفاده نکنی دیگه... )
-
دوستان با تجربه ای که من داشتم،سعی کنید هر مشکلی دارید همیشه خودتون رو خوب و راضی نشون بدید ،چون گاهی با درد و دل کردن و یا
ابراز ناراحتی ممکنه بگن که،چقدر ضعیف ،ویا حتی دلایلتون رو خیلی قانع کننده ندونند و بیشتر با حرف هاشون شما رو مورد تمسخر قرار بدن.
پس اگه هر ناراحتی و یا مشکلی دارید یادتون باشه حتی خیلی از دوست های خوبتون نمیتونند بهتون کمک کنند و حواستون به این باشه که
دوباره قرار با دوستتون رو در رو بشید و خلاصه به نظرم دلیلی نداره که همه از آن چیزی که تو دلتون میگذره با خبر بشن... .