تاييد مىكنيم :6:نقل قول:
جالب نه ، مسخره :3:
Printable View
تاييد مىكنيم :6:نقل قول:
جالب نه ، مسخره :3:
سلام
بعد از اینکه یکم بازی میکنم سریع یارو گشنه میشه و جونش کم میشه
موقعی هم که میدوه تصویر اطلرافش مات میشه و یه جواریی لرزش داره و انگار گیجه و هر چیزی رو دو تا میبینه
سیستم هم خیلی خوبه پچ جیمی ویندتا هم نصب کردم
مشکل از کرکه از انجمن دانلود کننقل قول:
سلام بچه ها من یه جا گیر کردم
وقتی DEREK همونی که بابای ویدور و کشته می کشم میگه برو دفتر درک رو بگرد اینکارو که می کنم میگه برای برونو 250 دلار بدست بیار اما نه چیزی رو نقشه معلوم نه چزی نظرمو جلب میکنه
هر چند دقیقه یکبارم یه چیزی مثل ماموریت ماید که گفته bring shops...... می خواستم بدونم باید چیکار کنم ؟
شما باید از دفتر دریک پولهارو بردارید یا برید ماشین اوراق کنیدنقل قول:
نقل قول:
پولهارو که برداشتم اما ماشین چه جوری اوراق کنم ؟
دوست عزیز اوراق کردن ماشین فقط وقت تلف کردنه...شما برو چهار تا مغازه رو بزن...نقل قول:
پولهارو که برداشتم اما ماشین چه جوری اوراق کنم ؟
البته با دوتا دزدی از اسلحه فروشی کارت راه میافته...یا دیگه خیلی سه تا...کلی پول از اسلحه فروشیها میشه دزدید...
البته بعد از کشتن صاحب مغازه زود فرار کن که آقا پلیسه دعوات نکنه:31:
سلام
بعد از اینکه ویتو از زندان ازاد شد با جو و یه نفر دیگه سوار ماشین شدن که برن یه جایی قرار بود ویتو رو سورپرایز کنن ولی وقتی رسیدیم ایکون مافیا اومد و بعدش هم ادامه بازی
حس کردم سانسور شده !! درسته؟
چیکارش کنم؟
اگه بقیه بازی -- اینجوری باشه که ......
پچی باید دان کنم؟
بچه ها من موقع نصب یه 7-8 تایی ارور گرفتم که ایگنور کردم رد شد و بازی هم نصب شد...ولی حالا تو مرحله 7 گیر افتادم...یه در باز نمیشه...از آخرین کرک هم استفاده کردم و نشد...حدس می زنم بخاطر ارور های موقع نصب هست...راه حلی براش نیست؟
اگه با ریپیر کردن بازی حل نشد باید ازاول نصب کنین(سیوتون رو یه موقع پاک نکین!!!)...احتمالا دی وی دیتون مشکل داشته...نمیدونم بااین که اون ارورهارو ایگنور کردین چطور بازی اصلا نصب شد؟؟؟!!!!!!نقل قول:
بچه ها من موقع نصب یه 7-8 تایی ارور گرفتم که ایگنور کردم رد شد و بازی هم نصب شد...ولی حالا تو مرحله 7 گیر افتادم...یه در باز نمیشه...از آخرین کرک هم استفاده کردم و نشد...حدس می زنم بخاطر ارور های موقع نصب هست...راه حلی براش نیست؟
البته برای من ازاین مشکلات زیاد پیش اومده...که در بیشتر مواقع با پاک کردن دی وی دی یا سی دی حل شد!!!!!!!!!!!!!!
ولی اگه مشکلش اساسی باشه باید یکی دیگه تهیه کنین...