اینم حرفیه!:31:نقل قول:
Printable View
اینم حرفیه!:31:نقل قول:
ببخشید شما کدوم شهر هستی؟ اشتراکتون چیه؟ من تهران هستم و 128kbps دارم(3ماه9گیگ 39600 تومن و سرعت دانلودم حدود 100KByte هست)نقل قول:
من از این نمایندگی صبا که سرویس میگیرم اصلا راضی نیستم:5:
دوستم از یه نمایندگی دیگه صبا سرویس داره خیلی راضی هست:19:
میشه منم برم از نمایندگی صبا که دوستم سرویس داره اکانت بخرم؟:10:
راستی چرا بین 2تا نمایندگی صبا تو یه شهر اختلاف کیفیت وجود داره؟:18:
من تبریز هستم و 128 سه ماهه دارمنقل قول:
دوستان پینگتون چطوره ؟
دوستان شیرازی چطور ؟
اگه شیرازی هستید فلکه معلم و اون ورا چطور :31:
سلام.
اگر 128 بگیرم، و بعد بخوام به 1024 ارتقا بدم، مشکلی پیش نمیاد؟ (در همون دوره)
امروز واسه كسي قطع نشد...امروز كلا قاطي داشت بره من...ديشبم كه نتونستيم دانلود كنيم يه سره هي قطع ميشد :weird::4:( خيلي نوسان سرعت داشت)
تو بعضي از سايتا هم نميشه رفت واسه شمام اينطوريه؟ ( نمونش ----------):13:
شک ندارم یسری هستن، میان اینجا به قصد تبلیغات، و هرکاری میکنن مشتری جذب کنن
تا جایی که من اطلاع دارم در ایران downstram توی هیچ شهر و مخابراتی بیشتر 2مگ نیست
بعد دو سه سال میبینمکه هنوزم بعضیا از شاتل و پارس و..... حقوق میگیرن بیاین اینجا به بچه های صبانتی تهمت و فحش نثار کنن؟؟؟ متأسفم براشون.حیف دایل آپ واسه اینجور افراد.چرا از رو نمیرن اینا؟؟ آخه اگه صبا بده پس چرا اومدی گرفتی؟؟ برو قراردادت رو الساعه ب روش دوستانه یا با کتک کاری فسخ کن بعدش برو همون شرکتی که میگی خوبه!! ولی میدونیم که اینکار رو نمیکنی و ما صبایی ها میدونیم چرا:27:
بچه ها چند روزه دارم ریز شارژم رو نگاه میکنم چون رو به تموم شدنه دیشب برای آخرین بار دیدم فقط 250 مگ ازش مونده بود.
بعد سیستم ما قاط زده و امشب بجای کانکشن شبانه با کانکشن روزانه اومده وصل شده و طبق برنامه ریزی قبلی شروع کرده به دانلود!!!
حتماً میگین 250 مگ باقیمونده پریده و قطع شده؟؟؟
نه!!!!!
1 گیگ درست ظرف این 3 ساعت گرفته و هنوزم ول کن نبود!!! حساب کردم حول و حش سرعت 1 مگ گرفته در حالیکه با شبانه سرعتش نصفه اینه.
این دیگه آخرش بودا !!!
قابل توجه اونایی که دروغکی دم از حجم دزدی میزنن.
به نظر من این موارد بیشتر شبیه یه جور باگ میمونه تا چیز دیگهای ...