دوستان این قضیه ترفند پول منیجر لیگ چیه من تو یوتیوب دیدم ولی هرکاری کردم نتونستم انجامش بدم!!!
Printable View
دوستان این قضیه ترفند پول منیجر لیگ چیه من تو یوتیوب دیدم ولی هرکاری کردم نتونستم انجامش بدم!!!
مودهاي. منيجر و غيره روميگم دوست عزيز،نقل و انتقالات وکلا
?
سلام دوست عزيز...نقل قول:
اين مودها در قسمت Career 3 مدل هستند ... يكي Manager ... يكي Player و ديگري مودي كه شما ميتونيد هم بازيكن باشيد و هم مربي يعني Manager &player
تو مورد مربيگري شما هر تيمي رو كه دوست داري انتخاب ميكني از هر ليگي كه بخواي ... تيمت هم ميتونه همه جوره باشه ... مثلا تو ليگ انگليس از ولورهمپتون ميتونه باشه تا چلسي و منچستر يا يه تيم متوسط به اسم ساندلند يا آستون ويلا ... شما تيمت رو كه انتخاب كردي اونجا درجه ي سختي بازي كردنت رو هم مشخص ميكني ...
اين درجه ي سختي يكي براي بازي كردنت هست كه از آماتور داره تا لجندري(سخت ترين حالت) و ديگري درجه ي سختي براي ارتباط شما با تيم مديريت باشگاه هست كه همون درجه ها رو داره و هرچه سخت تر باشه كار شما هم سخ تر ميشه به اين صورت كه ازتون عنوان هاي خيلي خوبي رو مي خوان براي پايان فصل و اگخ اين درجه روي لجندري باشه شما بودجه ي كمتري هم براي خريد بازيكن و پرداخت حقوق هفتگي يا همون Wage خواهي داشت
يه نكته ي ديگه اينكه در پايان فصل به ميزان كار شما نسبت به اونچه كه ازتون خواسته شده تيم هاي مختلف هم بهتون پيشنهاد ميدن و ميتونيد از بين اونها تيم بهتري رو هم انتخاب كنيد و البته گاهي اوقات اگه نتايجتون ضعيف باشه شما اخراج خواهيد شد !
مود ديگه Player هست كه شما در اينجا خودتون رو ميسازيد ... از لحاظ ظاهري و فيزيكي و اسم و مشخصات و پست مورد علاقتون و خودتون رو در يك تيم كه دوست داريد قرار ميديد... اين رو هم بگم كه هر پستي رو انتخاب كنيد مجموع توانايي هاي بازيكنتون مرتبط با اون پست و محدود خواهد بود
بعد از اينجا شما بايد توي تمرينات تيم تلاش كنيد تا رفته رفته به نيمكت تيم و تركيب ثابت تيمتون راه پيدا كنيد ...
در اين حالت با تلاش زياد و پاس دادن و گل زدن و خوب دفاع كردن و ... ميتونيد توانايي بازيكنتون رو افزايش بديد و همينطور يك اكامپليشمنت هايي رو هم بدست بياريد كه نوعي پيشرفت شما رو نشون ميده و بعد ها ميتونيد حتي كفش هاي مختلف هم داشته باشيد...
توجه داشته باشيد كه در اين مود شما حق دخالت در تركيب تيمتون رو نداريد...
مورد سوم يعني Player& Manager تركيبي از اين 2 حالت خواهد بود...
اما يك مود به اسم Be A Goalkeeper هم هست كه شما دوران بازيكني يك دروازبان رو سپري خواهيد كرد با مشخصاتي شبيه به مود بازيكن ...
اين رو هم بگم در مود Manager اگه تنظيمات بازي در حالت دستي و غير اتومات باشه بازي خيلي طبيعي تر خواهد شد ...
موفق باشيد
سلام دوست عزيزم
فقط منظورتون از تنظيمات دستي چيه؟
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
سلام دوست عزيزم
فقط منظورتون از تنظيمات دستي چيه؟
وقت انتخاب تيم و مرحله ي آخر براي وارد شدن به بازي قسمتي هست به اسم Control Setting اونجا خصوياتي هست مثل شوت زدن ... پاس دادن ... سانتر كردن و ... شما ميتونيد اين مشخصات رو از حالت اتومات به حالت Manuel تغيير بدي كه جوري ميشه كه بايد در هنگام ضربات پاس و سانتر و شوت دقيقا جهت رو مناسب بگيريد و ديگه توپتون از طريق كامپيوتر هدايت نميشه كه سانتر ميكنيد يهو بيوفته رو سر بازيكنت يا اگه آروم بزني بياد رو سر بازيكنت ... توپ به همون جهتي ميره كه شما آنالوگ رو اون جهت گرفتيد و با همون قدرتي ميره كه شما دكمه رو نگه داشتيد...نقل قول:
مود بازيکنش چطوره سخته؟
صادق جون لینکش رو بده ما هم ببینیم..........نقل قول:
سلام.
من میخوام تورنومنت بازی کنم.
از تو همون صفحه اصلی و Game modes که تورنومنت رو میزنم همونجا میمونه و همینجوری روی نوشته Loading Tournoment Mode گیر میکنه.
مشکل از بازیه منه؟
اوايلش سخته ... خيلي هم سخت ...نقل قول:
بازيكنت قدرت زيادي نداره و بخاط همين هم زود مصدوم ميشه و هم زود توانش از بين ميره و همه ي بازي ها رو نميتونه فول از قدرتش استفاده كنه ... يادم مياد اون اوايل اگه مي خواستي قشنگ با بازيكنت فعال باشي شايد به يه نيمه نميرسيد تمام توانش از بين ميرفت و بين 2 نيمه يه ريكاوري كوچيك و نهايتا تا دقيقه ي 55 قدرت داشت
اما رفته رفته بازيكنت هم قدرت بدنيش بهتر ميشه هم قدرت بازي كردن و توانايي هاي فني ... اينطور بهت بگم وقتي مجموع توانايي هاي(اورال) بازيكنت برسه به حدود 75 اون موقع هست كه ديگه ميوفته تو سرازيري و كار برات خيلي راحت ميشه...
پيشنهاد ميكنم حتما بازي كني ... خيلي لذت بخشه مخصوصا وقتي اكامپليشمنت ها رو آزاد ميكني و مخصوصا زماني كه بازي روي درجه ي خيلي سخت هست و شما گل يا پاس گل ميديد.
اكامپليشمنت هم مسائلي هست كه از شما خواسته شده ... مثلا هت تريك كردن ! پاس گل دادن ... شوت از راه دور گل كردن ... با ضربه ي سر گل زدن ... كاشته گل زدن و ...