ممنون از شما، در مورد داغ کردن و داغ نکردن چیپ های Broadcom و Ralink و اسم جدید شرکت ادغام شدهنقل قول:
کدام چیپ بهتره اگه توضیح بدید ممنون میشم.
Printable View
ممنون از شما، در مورد داغ کردن و داغ نکردن چیپ های Broadcom و Ralink و اسم جدید شرکت ادغام شدهنقل قول:
کدام چیپ بهتره اگه توضیح بدید ممنون میشم.
برتری محسوسی نسبت به هم ندارن اما ظاهرا چیپهای Broadcom سازگاری کمتری با سیستم مخابراتی ایران داره ! در مورد اسم جدید هم اطلاعی ندارم !نقل قول:
سلام وقتتون به خیر ..من یه مودم لینکسیس دارم
مدتیه که وای فای لپ تاپم به اسم (Disa 11) به شکل عجیبی 2 تا میشه و با روشن کردن وای فای میره رو حالتی که یه شماره 2 به عنوان پسوند به اسم وای فای اضافه میشه (Disa 11 2) و به هیچ وجه اینترنت نداره ...ابتدا مینویسه که کانکت شد و سپس لیمیت میزنه و اینترنت نداره .........این راه ها رو امتحان کردم ولی جواب نداد :
1- درایور وای فای رو ریموو و دوباره نصب کردم ...
2-تو تنظیمات مودم اسم ورمز وای فای رو عوض کردم نشد
3- مودم رو ریست کردم و حتی دوباره اسم وای فای رو عوض کردم باز هم نشد
4- تو گوشی اندروید برنامه Wiffifixer رو امتحان کردم
5-برنامه hp wireless assistant رو هم نصب کردم نشد
6- با تعویض ویندوز هم درست نشده
با چند بار خاموش / روشن کردن وای فای درست میشد که الان مدام قطع و وصل میشه گاهی هم اسم قبلی مودم رو با اتصال کابل مینویسه .....ولی خیلی وقته که لپ تاپ خواهرم و گوشی خودم به اینترنت وصل نمیشه ....فقط لپ تاپ خودمه که با چندبار کانکت شدن نهایتا به اینترنت وصل میشه !
کسی میتونه کمک کنه ......ممنون
مدل مودم : ADSL Linksys WAG 120N
فیرمور رو آپدیت کردی ؟نقل قول:
نه ..... کجاست و چطوری باید اینکار رو انجام بدم ؟....ممنوننقل قول:
در این تاپیک مطرح کن تا بهت بگن چطوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نظرتون در مورد تی پی لینک w8970 چیه اذیت نمیکنه ؟ داغ نمیکنه ؟ قدرت سیگنالش چطوره ؟ پیشنهاد دیگه ای هست
خودم 6 7 ساله که از مودمهای اسوس استفاده میکنم هیچ وقت باهاش مشکل نداشتم مودم فعلیم هم که وایرلسه برد خوبی داره ولی سری g هه . حالا میخوام عوضش کنم نمیدونم چی بگیرم که کیفیتش خوب باشه
یه n12 هم هست توی این رنج قیمت نظرتون در مورد اون چیه
dlink سه آنتنه کسی سراغ داره ؟
سلام
قصد خرید یکی از مودم های زیر رو دارم تی پی لینک ۸۹۸۰ یا ۸۹۷۰ و یا دلینک ۲۷۷۰ چون قصدم استفاده در منزل حدود ۱۵۰ متری هست استادی ۸۹۸۰ و ۸۹۷۰ رو بهتر از ۲۷۷۰ دونسته و اونو پیشنهاد داده ولی نگران قدرت آنتن های ۸۹۷۰ و ۸۹۸۰ هستم که سه آنتن ۵ db داره آیا از نظر سلامتی مشکلی نیست سر درد و عوارض نداره ؟ شما کدام رو مناسب میبینید؟ اگر مدل دیگری هم مد نظرتون هست پیشنهاد بدهید.
هدف :
سرعت وایرلس بیش از ۳۰۰
امکان شیر کردن هارد در شبکه
راحت کانفیگ کردن
استیبل بودن و قطع نشدن
داغ نشدن
ودر صورت امکان ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰
ممنون از پاسختون
اساتید نظری و راهنمایی ندارند من همینطور از دیروز تو بازار کامپیوتر وایسادم تا اساتید راهنمایی کنند.
نقل قول: