متاسفانه داره تبدیل میشه به همیشه. البته گاهی اوقات در ساعات شبانه هم این مشکل پیش میاد ولی جمعه ها به اوج خودش میرسه. من هنوز نتونستم فایلی رو که در پست قبلیم گفتم دانلود کنم.نقل قول:
Printable View
متاسفانه داره تبدیل میشه به همیشه. البته گاهی اوقات در ساعات شبانه هم این مشکل پیش میاد ولی جمعه ها به اوج خودش میرسه. من هنوز نتونستم فایلی رو که در پست قبلیم گفتم دانلود کنم.نقل قول:
سلام دوستانی که در قم وایمکس دارن مشکل قطعی داشتن؟
من از دیروز ظهر تا حالا وایمکسم قطعه و سیگنالم که همیشه پر بود، خالیه
لطفا سریعتر اعلام کنید
نقل قول:
اینو میدونم . ولی معمولا این قانون واسه شبکه هایی هستش که پورت هاشون بسته باشه . مثلا العان شاتل یا صبانت داره 128 میده با پورت باز و سرعت دانلود 100 به بالا . ( مشهد بقیه شهر ها رو خبر ندارم ) - که شما اگر 512 مثلا شاتل رو بگیری سرعت دانلود Minimum 250 هستش .
من با 256 شاتل نرم افزار Internet Tv رو رو همه شبکه هاش ساپورت شدم و به هیچ وجه وقتم واسه بافر نرفت . کلیک که میکردم Play میشد .
فکر کنم با این وضعین مبین نت یا ایرانسل اگه سرعت 4 MB بده شاید بشه به 256 شرکت های دیگه رسید
اونوقت چرا مبین نت یا ایرانسل واسه وایمکس باید محدودیت بذاره و پورت هاشو ببنده . اون هم با این قیمت های الکی .
باید اول فرهنگ وایمکس تو ایران میومد بعد خودش تا این شرکت ها سوء استفاده نکنند . . . :13:
:40:
اکانتمو چه جوری باد اکتیو کنم؟
سرعت من هم کم شده. و البته با اسپید تست مبین نت هم که تست گرفتم سرعت عالی داد. به نظر میاد شبکه تا مبین نت خوبه و از اونجا به بعد مشکل داره. یعنی ممکنه دوستان محترم سرعت اینترنت رو کم کرده باشن.نقل قول:
یک نکته مهم دیگه: تا چند لحظه پیش هر کاری میکردم سایت گوگل باز نمیشد. ولی با فی لتر شکن باز میشد. با فیلتر شکن لوگوی گوگل فارسی و انگلیسی تغییر کرده بود. بعدش بدون ف یلتر شکن تست کردم که درست شده بود اما در هر دو حالت فارسی و انگلیسی لوگوی عادی بود. برای بقیه هم اینطوره؟
با فیلت ر شکن انگلیسی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با فیلت ر شکن فارسی:
بدون فیلت ر شکن انگلیسی:
بدون فیلت ر شکن فارسی:
نقل قول:
دوست عزیز قبل از پاسخ دو تا نکته رو بگم:
1- منم مثل خیلی از دوستان با وضعیت افتضاح اینترنت در ایران مشکل دارم
2- یه وقت از جوابم ناراحت نشی چون انقدر این عکس عالیجناب نیکلسون با ابهته که آدم میترسه جواب بده:31:
و اما جواب:
ببین دوست عزیز اینکه یه شرکتایی میان و سرعت 128 یا بالاتر رو با پهنای باند باز به شما میدن خب ذاتا موضوع جذابیه و سرعت کار با اینترنت به طرز مثبتی بالا میره ولی اولا این یک قانون نیست (یعنی همه شرکتا نباید این کار رو انجام بدن ) و دوما سیاستی که پشت این قضیه است اینه که شما زودتر ترافیکتو تموم کنی و دوباره شارژ کنی. البته بازم میگم کار بدی برای کاربرا نیست و خیلی ها هم کارشون راه میفته.
نکته بعدی اینکه اگر ایرانسل و مبین نت سرویسهاشون رو با پهنای باند استاندارد به مشتری میدن نمیشه ازشون ایراد گرفت چون از لحاظ علمی هم کارشون درسته. شما سرویس 128 میخری و باید از سرویس 128 هم استفاده کنی. قضیه اینجاس که من و شما و همه دوستان دیگه با محدودیت سرعت برای کاربرای خونگی مشکل داریم نه با پهنای باند استاندارد.
اینترنت در ایران باید جوری باشه که هرکسی بنا به نیازش و امکانات مالی که داره بتونه هر سرویسی رو بخره و با کیفیت مطلوب ازش استفاده کنه. من اگر سرویس یک مگ میخوام بتونم بخرم شما اگر 5 مگ میخوای بتونی بخری و ...
مشکلات اینتر نت در ایران سه چیزه: محدودیت سرعت ، شیلترینگ بی اساس و قیمت بالا...
تا وقتی هر سه مورد بالا رفع نشده میشه 1001 ایراد از اینترنت ایران گرفت.
الان من سرویس 128 دارم و میدونم که باید با 16 کیلوبایت دانلود کنم ولی همونطور که در پستهای قبل گفتم امروز که جمعه است دارم با سرعتی کمتر از دایال آپ دانلود میکنم. پس مشکلات جای دیگه ایه....
شما وقتی راحت بتونی سرویس 5 مگابیت بخری دیگه دنبال پهنای باند بازتر نمیگردی که .... چون سرعت استانداردشم واقعا عالیه. اما به شرطی که اولا این سرعت رو بدون محدودیت به کاربرای خونگی بدن و دوما قیمتش اونقدر فضایی نباشه که تبدیل به رویا بشه...
اینکه شرکت هایی که ذکر کردین لطف میکنند و اجازه استفاده از پهنای باند بیشتر از مقدار قرارداد رو به کاربر میدهند دلیل بر سوء استفاده ی شرکت های دیگر نیست. در ضمن منظورتون رو از پورت متوجه نشدم، چون فکر نمیکنم محدودیت سرعت ربطی به پورت داشته باشه.نقل قول:
منظور دوست عزیزمون از پورت همون پهنای باند بودهنقل قول:
سوال منو هم جواب بدین. چه جوری باید اکانتمو اکتیو کنم؟
این توضیحات برای مودم WiFi هستش. بقیه مودم ها هم فکر کنم مثل همین میمونه :نقل قول:
1- مودم رو به برق بزنین و صبر کنین که هر سه چراغ مودم روشن بشه.
2- از روی کامپیوتر ودر قسمت وایرلس نتورک، نتورک مربوط به مودم خود که نام آن با شماره زیر مودم (SSID) یکی هست رو اتخاب کنین.
3- در قسمت رمز برای ورود به نتورک WEP که زیر مودم هست رو وارد کنین.
4- اکنون شما کانکت هستین و برای اکتیو کردن اکانت خود کافیه Browser خودتون رو باز کنین و در اولین صفحه باز شده روی گزینه اکتیو کلیک کنین.
5- اگه در اولین صفحه همچین گزینه ای ندیدید به آدرس زیر برین و پس از وارد کردن admin در قسمت یوزر و پسوورد از اونجا اکتیو کنین
5- تمامی این مراحل برای دسترسی شما به اینترنته و شما حتما باید در اولین فرصت با پشتیبانی فنی تماس گرفته تا مراحل ثبت رسمی شما از همون نمایندگی صورت بگیره.کد:http://192.168.1.1/
6- خوذتون رو برای قور زدن های نمایندگی آماده کنین که الکی میگن ما باید اینکارو میکردیم و ای چرت و پرت ها:27: