درسته ولی اینجا دانشجوام و غیر از اون اطراف جای دیگه ای رو بلد نیستم :n03:نقل قول:
Printable View
درسته ولی اینجا دانشجوام و غیر از اون اطراف جای دیگه ای رو بلد نیستم :n03:نقل قول:
1: دور میدان امام-نزدیکتریننقل قول:
2: ابتدای خیابان شهدا-نزدیکتر
3: حصار امام-نزدیک
میدان فلسطین یه کوچه بین فروشگاه رفاه و هتل خاتم هست اول همون کوچه سمت راست یکی هستنقل قول:
میدان امام بین خیابان بوعلی و تختی هم یکی هست
نقل قول:نقل قول:
ممنونم خیلی لطف کردین . میدان فلسطین و امام رو سر میزنم:n16:
سلام
سرویس 512 پارس آنلاین -- نهاوند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
حدود 1 سالي ميشه كه خط adsl مخابرات رو گرفتم ولي يه مشكل دارم اونم اين كه اولا قطعي زياد دارم به خاطر همين مشكل يه مشكل ديگه هم پيش اومده و اونم اين كه وقتي مودم دوباره چراغ هاش روشن ميشه و ااينترنت وصل ميشه اون صفحه هست كه براي ميزان اعتبار باقي مانده ميري اون به صورت پيش فرض مياد يعني وقتي وصل ميشه اگه صفحه ي فايرفاكس رو باز كني اون صفحه مياد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مشكل اينجاست كه وقتي شما براي دانلود شبانه ميزاريش وقتي مودم وصل دوباره ميشه يكي از دانلود ها رو به صورت نوت پد و همون آدرس سايتي كه اعتبار رو نشون ميده دانلود ميشه با پسوند aspx نمي دنم چي طوري ميشه اين رو غير فعالش كرد.
نمیشه غیرفعالش کرد شما باید دانلود منیجرتون رو عوض کنید که فایلها رو کامل دانلود کنهنقل قول:
نمیدونم چخ جوری میشه غیر فعالش کرد
ولی در مورد اون فایلی که میگید aspx ذخیره میشه در اصل همون فایل اصلیه فقط اسمش عوض شده یعنی اگه شما داشتید یه فایل Rar دانلود میکردید هر وقت میبینید اینجوری شد پسوند فایل رو از aspx به rar تغییر بدید درست میشه
:n16: درود به همه دوستان و اساتید این فروم :n16:- دانلود شبانه ندارم
بنده قصد خرید یکساله adsl دارم .
- سرعت باز کردن صفحات و بازی آنلاین برام مهمه
با شرایط فوق در حال حاضر بهترین شرکت خصوصی و یا دولتی کدام است ؟
ممنون میشم پاسخ دهید :n16:
کسی میدونه صورت دانلود اینترنت نامحدود۲۵۶ یا ۵۱۲ مخابرات همدان چقدر هست؟ قیمت ۲۵۶ ماهیانه ۱۵۰۰۰تومان و ۵۱۲ ۲۴۰۰۰تومان هست