یعنی نداره !!!!!!!نقل قول:
منظورم اینه که هر جمعه که میرم سر آزمون کد شمارنده رو از بالای پاسخنامه باید بنویسم؟ یا لازم نیست ؟
به من که هنوز کارت ندادن:13:
:31:
Printable View
یعنی نداره !!!!!!!نقل قول:
منظورم اینه که هر جمعه که میرم سر آزمون کد شمارنده رو از بالای پاسخنامه باید بنویسم؟ یا لازم نیست ؟
به من که هنوز کارت ندادن:13:
:31:
این شهر چیش درسته که بخواد این درست باشه....نقل قول:
گویا به هیچکی زنگ نزده ! چون به خواهر زادمم که اونجاست زنگ نزده ! عجیبه برو پیگیری کن اینجوری که نمیشه !
من اگه اونجا بودم میدونستم باهاشون چیکار کنم !
واسه آزمون 24 قبلش خودم باید برم اونجا یه گرد و خاکی راه بندازم:21:
نقل قول:
این پشیبان منم زنگ زد گفت برای چی غیبت کردی دفعه ی اخرت باشه تازه گفت بیا تعهد بده دیگه غیبت نمیکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مثلا به تعهد عمل نکنی چیکار میکنن؟ میبرن زندان؟:46:نقل قول:
آره از منم تعهد گرفتن ، یه فرمو امضا کردم .
شمارنده یه عدد 9 رقمی هست که به شما اختصاص داده میشه و تا زمانی که در کانون باشید همین شمارنده براتون ثابت میمونه. دو رقم اول سال ورود شما به کانون هست. مثلا کسانی که شمارندهی اونها با 85 شروع میشه یعنی از سال 85 در آزمونها شرکت میکردند و تا زمانی که شرکت کنند همین شمارنده را دارند. (در صورت وقفهی یکساله شمارندهی جدید دریافت میکنید)نقل قول:
شمارنده در قسمت بالای پاسخبرگ و کارنامه هم موجود هست.
شماره شناسنامهی درج شده روی کارت هم چک کنید شاید اشتباه وارد شده باشه.نقل قول:
یه بار یادداشت کن کافیه (شمارنده ثابت هست)نقل قول:
به نفع خودتون هست که غیبت نداشته باشید. شاید الان یه خورده غیرمنطقی به نظر بیاد. 12-10 تا آزمون که شرکت کردید خودتون میفهمید:46:نقل قول:
نه ظاهرا حذفشون میکنن
البته دوستم میگفت باز هم یه فرصتی میدن ولی اگه طرف باز تکرار کنه دیگه کارتشو ازش میگیرن
راستي دوستان چندتا نكته رو يادآوري كنم همين اول كار البته ميدونم همتون ميدونين!!
ولي الان كه شما و اين جو اينجا رو ميبينم ياد خودم ميوفتم پارسال همين موقع ها!!
1- براي كنكور درس بخونين نه آزمونهاي كانون يا هر جاي ديگه!!
هدفتون كنكور باشه ،ميدونين چرا؟؟ دليلشو هم تو نكته بعدي ميگم!!
2- شب آزموني نباشين !! من سال اول اينجوري بودم!! مباحث آزمونو نزارين براي 2 يا 3 روز مونده به آزمون ....
چون اينجوري نتيجه كاذب ميگيرين! يعني چي؟؟ ميگم براتون!
مثلا من پارسال يادمه فيزيك 3 داشتيم من هيچي نخونده بودم ، چهارشنبه و پنج شنبه هر چي تونستم خوندم و خلاصه نوشتم!
توي آزمون 90 زدم ولي درست يه هفته بعدش هيچي بلد نبودم ، هيچي ...
يكي از دليل هاي نكته 1 همين بود!
3- عجله اي نخونين ، كه مثلا بگين من جمعه آزمون دارم بايد بايد هر جور شده اين مبحثو تموم كنم !! مثلا اگه نصفشم خوندين ايرادي نداره ولي كامل بخونين ، خوشبختانه برنامه كانون جوري تنظيم ميشه كه جا براي جبران زياده!!
4-خلاصه نويسي خيلي خيلي واجب و مهمه .... من اگه تونستم چندتا عكس از خلاصه هام ميزارم!! البته خودتون همهگي استادين .... من همين الان هم دارم از خلاصه هام استفاده ميكنم!
تاثيرشو توي عيد و خرداد ميبينين!!
5- نگران تراز كانون هم نباشين ، شما هدفتون كنكوره ! به خاطر تراز و رتبتون خودتونو نبازين ....اگه يه وقت ترازتون پايين شد ... اصلا مهم نيست ...
من اگه سال اول به خاطر اين تراز بيخود خودمو و روحيمو نميباختم يه سال زودتر به دانشگاه رسيده بودم!!
6- به مسايل كتاب خيلي توجه كنين ، كانون و كنكور روي مسايل كتاب خيلي مانور ميده!!
7- به تست هاي كنكور سالهاي قبل هم توجه كنين ، من خودم تستهاي 87 رو بررسي كردم ، پستشم پيدا ميكنم و براتون ميزارم ،هنوزم باورم نشده ، 60 درصد تستهاي اختصاصي خيلي شبيه تستهاي آزاد و سراسري سالهاي قبل و حتي خيلي دور بوده ....
==================
ديگه خيلي سرتونو درد نيارم ، بازم هست اگه يادم اومد بهتون ميگم ، اينا همه چيزهايي كه خودم تجربه كردم ....
راستي ، ميدونم جاش اينجا نيست ولي ميگم!! چون ميدونم اين روزا خيلي اينجا مياين!!
كتاب تست براي ادبيات : انديشه فايق ،جلد بنفشي داره ، خيلي عاااااااليه ، حتما بگيرين ، توي تست كتاب روي دست اين نيومده ....
رو کارت من اصلا شماره شناسنامم نیست . فقط یه کد داوطلبی 9 رقمی هست که هرچی میزنم کار نمیکنه .:10:نقل قول:
کسی تونسته کارنامشو بگیره ؟
آره من همين الان كارناممو گرفتم:19:...مي دونستم اين آزمون گند مي زنم ولي اصلا تصور نمي كردم كه عمق فاجعه چقدر مي تونه باشه :18::41:...نقل قول:
نه ...من خودم پارسال کانون بودم بهم گفت اگه بیشتر از 2 بار غیبت کنی دیگه نمیزارم بیای و ... ولی من 5 تا آزمونم نرفتم هیچ کاری هم نکرد تا روز اخرم زنگ میزد برای ازمونا....
من همچنان منتظرم :(
نقل قول:
آره بابا الكي مي گن (البته اگه بورسيه باشين وضع فرق مي كنه) ولي به قول دوستامون به نفع خودمونه كه غايب نشيم :20: چون هم از برنامه عقب ميافتيم هم از خواب شيرين! صبح محروم مي شيم، آدم وقتي مي ره آرمون حداقل مي دونه كه قرار نيست با صداي زنگ تلفن پشتيبان از خواب بپره:31:
کارنامه....:25:نقل قول:
من خیلی وقت کم اوردم...تا حالا اینجوری نشده بود...
وقتی گفت 10 دقیقه مونده فیزیک 3 و هندسه 2 رو هنوز شروع نکرده بودم!
شروع کردم فیزیک زدم ، دیدم مراقبه داره میاد جمع میکنه!
تا اومد بالا سرم گفتم جوجو رو نیگا!:31:
تا برگشت جوجو رو نیگا کنه یه دونه هندسه زدم!
ایشالا آزمون بعدی...
(فوتبال با سیاست نمیخوایم نمیخوایم!)کد:http://img2.-------------/viewer.php?file=q4f5zf39kwjk0m9ea7jq.jpg