سلام
بهترین ال ای دی سامسونگ 46 اینچ الان چه مدلیه و چند قیمته ؟
این مدلا 3d هم قابلیت پخش 3d دارن هم قابلیت پخش2d ???? یعنی با دکمه ای چیزی این کارو انجام میدن که الان 3d نگاه کنی یا 2d ؟؟؟
سلام
بهترین ال ای دی سامسونگ 46 اینچ الان چه مدلیه و چند قیمته ؟
این مدلا 3d هم قابلیت پخش 3d دارن هم قابلیت پخش2d ???? یعنی با دکمه ای چیزی این کارو انجام میدن که الان 3d نگاه کنی یا 2d ؟؟؟
سلام خسته نباشید بچه ها
یه سوال در مورد تلویزیون تا قیمت 2 میلیون چی خوبه ؟ یکم هم بالاتر شد ایراد نداره
ممنون فقط نمیخوام پول اینچ های بالا رو بدم
چیزی که از مطالب دوستان فهمیدم مثل اینکه سونی پاناسونیک و پایونر نسبت به بقیه گوی سبقت رو در دست دارند
-بهترين در 3d ها c8000 ودر غير 3d ها c6900 هستنقل قول:
-بله اگر سورس 2d باشه قابليت كانورت رو داره البته خوب قطعا مشابه 3d واقعي نيست
-انتخاب برند خيلي سليقه اي هست در همه برندها از جمله برندهايي كه مد نظر شماست مدل هاي بسيار خوبي وجود دارهنقل قول:
-panasonic v20
-sony ex700
اين دو مورد ميتونه با رنج قيمت شما جور در بياد
با سلام
دوستان، من تقریبا تصمیم قطعی داشتم که پاناسونیک وی 20 رو تهیه کنم، اما با خوندن بعضی پست ها نسبت به عملکردش واسه سورس های غیر اچ دی شک کردم. می شه بگید کدوم پنل ها بهترین عملکرد رو با سورس های اس دی دارند؟ مثلا سونی EX 500 چطوره؟ من بیشتر دی وی دی و کانال های م.ا.ه.و.ا.ر.ه رو نگاه می کنم... اگر هم در مورد وی 20 اشتباه میکنم، لطفا بگید....
برند رو که گفتم که نه تعصب و علاقهی خاصی ندارم...نقل قول:
در مورد نوع هم مشکل خاصی نیست با توجه به مواردی که گفتم ال ای دی یا پلاسمای خوب هرچی مد نظرتون بود تا همون قیمت بگید!
ممنون از توجهتون! :11:
درسته. ال سی دی های سامسونگ مثل C695 بهترین نتیجه رو برای کیفیت DVD دارند . حتی بهتر از مدل EX500 . این موضوع دقیقا توسط کارشناسان سایت رویو Cnet ذکر شده. اینطور که من مطالعه کرده ام تو فاصله های نزدیک از تلویزیون های پلاسما پاناسونیک تصویر تارتر از نمونه های LCD است و LCD ها تصویر تیزتری ایجاد می کنند.نقل قول:
دوست عزیز من بارها تصاویر مختلف تلویزیونهای ال ای دی رو مقایسه نمودم 6960 سامسونگ بهترین گزینه برای غیر سه بعدی است و c8000 سامسونگ و EX700 سونی بهترین برای سه بعدی .درسته سلیقه ای هستش اما رنگها و کنتراست این تلویزیونها واقعیت رو به شما نشان میدهند .
اگه کنتراست را هم در نظ بگیریم ، درباره C6960 و C8000 حق با شماست. من با توجه به گفته های سایت Cnet جواب دادم.
EX700 هم تو کنتراست در مقایسه با LCD های LED Backlight سامسونگ و حتی ال جی در رده پایین تری است و نمیتونه مشکی خیلی عمیقی ایجاد کنه.
با سلام
قصد خرید یک تلویزیون مناسب رو دارم با این ویژگیها :
1-از بین برندهای سامسونگ یا ال جی 2- ترجیحا ال ای دی (اگر ال سی دی با کیفیتی هم یشناسید لطفا معرفی کنید ) 3- لطفا مدلهایی رو که نام می برید اگر گیرنده دیجیتال دارند ذکر کنید 4- آیا تلویزیونهای 100 هرتز در برابر حرکتهای سریع تصویر کم نمیارند مثلا مسابقات فوتبال 5- بتونم تصاویر و عکسهای مختلف رو با کیفیت خوب از طریق فلش بوسیله تلویزیون ببینم 6- قیمت تا حدود یک میلیون و 500 یا 600
7- سه بعدی نباشه .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ازدوستان تعریف ال ای دی 8500 ال جی رو زیاد شنیدم آیا خریدش مقرون به صرفه هست چون قیمت بالایی داره ... لطفا اگر از برندهای ال جی و سامسونگ مدلهایی رو با کیفیت نزدیک به این مدل و قیمت مناسبتر میشناسید معرفی کنید ...
فکر می کنید قیمت ها برای شب عید پائین بیاد یا نه ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پیشاپیش از لطف دوستانی که پاسخ میدهند تشکر میکنم .