بچه ها برید ریویو بازی perfect world رو تو اون تاپیک بخونید.دهنم سرویس شد تا نوشتمش.تازه خیلی از جزئیات رو حوصله نداشتم توضیح بدم.
Printable View
بچه ها برید ریویو بازی perfect world رو تو اون تاپیک بخونید.دهنم سرویس شد تا نوشتمش.تازه خیلی از جزئیات رو حوصله نداشتم توضیح بدم.
ببین هر آیتمی که با پول واقعی بشه خرید تو بازی شما میتونی از بازیکنای دیگه بخری.دقیقا مثل شایا.نقل قول:
ولی این بازی مطمئن باش وابستگیش به آیتمهای پولی خیلی کمتر از بازیهای دیگه هستش.
درباره رفتن به سرور 4 که من خیلی وقت پیش گفته بودم وقتی که کسی نبود گفتم بریم سریع لول رو ببریم بالا و بریم PVP همه رو بزنیم که کسی نیومد ...................
در مورد بازی جدید هم چون ما پول نمیدیم خیلی زمان میبره تا به جایی برسیم و بتونیم لذت ببریم به نظر من Shaiya تازه داره جون میگیره .................
بابا یکی ما رو کمک کنه حداقل یه سری اطلاعات به آدم بدید/
می خندن به ما وقتی با گارد لول 50 نمی دونیم d1/2/3 کجاست. jungle کجاست . یه کلاه درست حسابی نداریم.
enchant نمی تونم بکنم. pvp 1-60 کجاست. بعد لول 50 کجا باید رفت plvl . پول چجوری میشه بدست آورد.
و کلی سوال دیگه که اینجا همه جوابش رو می دونن ولی در موردش صحبت نمی کنن وجزییاتش رو نمی گن!؟. من نمی دونم این چه خصوصیت بدی که ایرانی ها دارن(البته همه نه)
بچه ها یه چیز باحال پیدا کردم.میدونید mmorpg مخفف چیه؟:21::31:
Millions of Men Online Role-Playing Girls :21:
منطقه ی PVP 1-60 یا همون D-water در قلعه ی Raigo قرار داره.شما می تونید برید irisنقل قول:
و توسط یکی از اون 4 تا gatekeeper که دم پورتال iris هستن برید به Raigo Castle
وقتی برید به raigo تو اون نقشه 4 تا پورتال هست.
2 تاش توی قلعه هست . 2 تا بیرون.
اونهایی که توی قلعه هستن....پورتال سمت راست میره به jungle و پورتال سمت چپ میره desert
2 تا پورتال هم بیرون قلعه هست که نزدیک تره رو میگن D1 و دورتره رو میگن D2
لول هاشون رو هم میگم.
jungle = مینیموم لول 45 و لول تانک کردن 49
desert = مینیموم لول 47 و لول تانک کردن +52
ِD1 = مینیموم لول 37 و لول تانک کردن 41
D2 = مینیموم لول 42 و لول تانک کردن 45
یک توصیه مهم...دور desert رو خط بکش فعلا.تانک کردن تو desert با تمام جاهای بازی فرق داره.
اگه یک بار بری خودت متوجه میشی.تمام mob های اونجا به debuff های شما مثل curse و panic
ایمن هستن و روی اونا اثری نداره فروم خود بازی رو بخونید تا اطلاعات بیشتری جهت تانک کردن تو desert به شما بده.
آقا یه اتفاق مهم ......
من امروز ظهر وقتی که Bless فول شد تونستم 4 تا Dual لینک کنم ( پشت سره هم ) که کف کردم ....
اوه اوه ترکوندی که...عجب خرشانسی هستی تو.:19:نقل قول:
کلا لایتها خرشانسن:46:
چه ربطی به خرشانسی داشت من تا حالا این جوری لپیس لینک نکرده بودم اگه میتونستم Sonic لینک میکردم .... فکر کنم Bless یه تغییری کرده ؟نقل قول:
فرآیند لپیس کردن تماما شانس هست.نقل قول: