حذف شود.............
Printable View
حذف شود.............
سه گیگ رو شما مطمئنی؟نقل قول:
تو سایتش زده 4 گیگ
کد:http://www.adslmatrix.com/adslprice.htm
حذف شود.............
چه سیاست عجیبی داره این ماترکس ، یه جوری نامردیه ، این بنده خدا 41000 تومن داده برای 3 ماه اونوقت حتی شبانه هم نداره ؟ :41:نقل قول:
از نظر من که با این کار داره کیفیت شبانه رو حفظ میکنه. چون الان سرویس 1 گیگ هم میده اگه همه شب بخوان دانلود کنن سرعت شبانه مطمئنا مثل الان رو قرارداد نمیمونه. خوبی این وضعیت اینه که من که شبانه رو امیرکبیر دانلود ندارم و سرویس 128 سه گیگ گرفتم دارم شب هم سرویس dedicate تحویل میگیرم و سرعتم کم نمیشه. آخه یه بنده خدایی شاید شب کار واجب داره و کیفیت خط براش مهمه... همش که دانلود نیست. اینو ماتریکس چند ماهیه داره رعایت میکنه و هنوز بعضی شرکتها رعایت نمیکنن.:13:نقل قول:
ارم نت هر ماه مقدار حجم باقی مونده رو صفر میکنه؟ مثلا من 1گیگ اضافه بیارم به ماه بعد اضافه میشه یا نه؟:19:
راستی جایی هست از این سرعتا بده؟:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه مارتيكس چقدره ؟
براي 128
256 ؟
و .....
تو خواب !!! :laughing::laughing::laughing:نقل قول:
دوستانی که شاتل دارند یک نگاه به وضعیت Downstream و Upstream بندازن ببینن که تغییر کرده ؟
من از 7 ماه پیش که سرویس 128 اکو از شاتل گرفتم مقدار Up , Down هردو روی 1024 بود.
ولی امروز از ظهر چراغ اینترنتم قرمز شد و تا ساعت 6 قطع بود .
ظهر که 192.168.1.1 رو زدم دیدم مقدار Up همون 1024 هست ولی Down رو زده 2048 ولی اینترنت هنوز قطع بود.
الان که نگاه می کنم Up شده 509 و مقدار Down همون 2048 هست.
( احتمالا به خاطر همون قضیه بلک لیست هست ، چون توی چند شب حدود 1 گیگ آپلود کردم ، سرعتم رو کم کردند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من همون 576 kbps / 158 kbps هست!
اره به خاطر همون باید باشه...