ممنون عثمان جان ولی اونجوری نشد ! وقتی به پی سی وصل میکنم میره تو حالت شارژ و هیچ کاری نمیشه کرد
در ضمن نحوه ساخت playlistچه جوریه چون هزار تا اهنگ ریختم از اولی به اخری بخوام برم پوستم کنده میشه !!
و اگه دستگاه هنگ کرد چیکارش باید کرد؟ممنون
Printable View
ممنون عثمان جان ولی اونجوری نشد ! وقتی به پی سی وصل میکنم میره تو حالت شارژ و هیچ کاری نمیشه کرد
در ضمن نحوه ساخت playlistچه جوریه چون هزار تا اهنگ ریختم از اولی به اخری بخوام برم پوستم کنده میشه !!
و اگه دستگاه هنگ کرد چیکارش باید کرد؟ممنون
سلام دوستان
من میخوام برای پسرخالم که قصد داره برای ادامه تحصیل بره آمریکا یه mp3 player بگیرم که رکوردر خوبی هم باشه،بیشتر برای ضبط صدای استاد و دوباره گوش کردن میخواد و البته ظرفیت بالایی هم داشته باشه و تصویری هم نباشه قابلیت های اضافی دیگه مثل دوربین و بقیه چیزا رو هم نمیخواد فقط ضبط و پخش صدا با کیفیت خوب و ظرفیت بالا حدود بودجم رو یذارم 100 تومن ولی اگه پیشنهاد بالا یا پایین تر هم داشتین بفرمائید تا بررسیش کنم.ممنون میشم اسم برند و مدل رو کامل بگید تا تو گوگل سرچ کنم و عکساشو ببینم.از برند apple هم اگه بود پیشنهاد بدین که داره میره زادگاهش:31: و سایر برند ها.پیشاپیش تشکر میکنم:11:
ولتاژ peak to peak یه کارت صدا با خروجی یه پلیر بخاطر امپدانس خروجی خیلی فرق داره به همین خاطر استفاده از اون خروجی کارت صدا باعث distortion و بقول شما خش خش میکنهنقل قول:
خروجی پلیرها استانداردی دارند و اتفاقا مدتی است که حداکثر قدرت حتی روی امپدانس پایین برای پیشگیری از مشکلات شنوایی محدود شده
بیشتر پلیرهای مارک دار خروجی بسیار عالی دارند برای رسیدن به حجم مناسب جوری که شما هم از موزیک لذت ببرید یه پلیر خوب مثلا کووان یا کریتیو و یه گوشی باnoise cancel رو پیشنهاد مینک که ضمن خروجی بالا مانع تخریب صدا ناشی از محیط میشه
موفق باشید
بچه ها من امروز ساعت 4 دارم میرم پاساژ علاالدین ممنون میشم اگه یکی دوتا دستگاه خوب معرفی کنید بهم.
سلام دوستان
من می خوام یه ipod بگیرم و راستش اصلاً وقت سرچ کردن در مورد مدل ها و ویژگی های اونها رو متاسفانه ندارم!
می خواستم ازتون خواهش کنم یه مدل mp4 بهم معرفی کنید که بهترین گزینه ممکن باشه.
ماکزیمم هزینه ای که می خوام بکنم، 200 هزار تومن هست.
به نظرتون با این پول چه مدلی رو انتخاب کنم که بیشترین کارایی ممکن رو داشته باشه و باهاش لذت داشتن یه محصول اپل رو تجربه کنم:20:
آخه تا حالا هیچ محصولی از این شرکت نداشتم!
در ضمن قابلیت ضبط صدای خوبی هم داشته باشه.
یه سوال دیگه:
من ساکن تهران هستم، به نظرتون از کجا خرید کنم که محصول اصل و مطمئن با قیمت مناسب بهم بدن؟
(آخه چون هیچی نمی دونم، می ترسم یه جا برم بهم بندازن!!)
پیشاپیش ممنون
سلام
یه mp3 پلیر در حد 50 _ 60 تومن
میخام ضبط صدا خیلی خوب داشته باشه
ممنون
سلام و خسته نباشید به همگی
بچه ها یه مدته اعتیاد پیدا کردم به موزیک گوش دادن و بعضی شب ها 3/4 ساعت مداوم با صدای بلند با گوشیم موزیک گوشی میدم. گوشیم اچ تی سی هست و کیفیت پخش بسیار عالی داره. ولی عادت کردم اکولایزر ور تا جایی که بشه بالا میبرم و بعد از اینکه موزیک گوش دادنم تموم شد احساس میکنم گوش هام سنگین شده و شنوائیش تا چند ساعتی کمتر میشه.
حالا تصمیم داارم شب ها برم ورزش و میخوام در حین ورزش هم موزیک گوش بدم.
برای همین دنبال یه موزیک پلیر با کیفیت بسیار فوق العاده و صدای بلند میگردم.
باز هم بگم کیفیت خیلی بالا برام بسیار مهمه و میخوام کمترین اسیب رو برسونه به گوش هام و کمترین عوارض رو داشته باشه.
امکانات جانبی برام مهم نیست و فقط دنبال صدای فوق العاده با کیفیت و بلند میگردم.
قیمت برام مهم نیست ولی خوب هزینه ی اضافی هم نشه دیگه. یعنی یه جورایی بوگاتی نمیخوام و همون فراری هم کارم رو راه میندازه.
لیست کامل انتظاراتم
کیفیت پخش بسیار بسیار عالی
.صدای بلند و ارضا کننده
.کیفیت ساخت بسیار عالی خود موزیک پلیر و کیفیت ساخت خوب هدفون.(بعد چند وقت هدفون خراب نشه یا سیم های هدفونش قطع نشه داستان درست کنه برام.2/3 بار هدفون گرفتم خیلی زود یا خراب شده یا سیم های هدفونش قطع شده.
مدت زمان طولانی پخش موزیک 5.زیاد بزرگ نباشه و جمع و جور و خوشگل باشه.
بچه ها از همتون ممنون
سلامنقل قول:
کیفیت پلیر ربطی به اسیب رسوندن به گوش نداره بلکه میزان بلندی هست که به گوش شما آسیبی میرسونه که قابل برگشت نیست( کاهش قدرت شنوایی تا مرز ناشنوا شدن) که همین طور که خودتون گفتید با صدای بلند گوش میدید بطوری که تا چند ساعت بعد گوشتون سنگین میشه که خوب همین کارتون داره به ضررتون تموم میشه پس لطفا از این به بعد با گوشتون با ملایمت رفتار کنید
حالا بریم سر اصل مطلب
بهترین کیفیت صدا و بلندی صدا رو محصولات کووان داره البته تا حدودی به سلیقه شما هم ربط پیدا میکنه کسانی هستن که دنبال صدای گرم میگردن و دیگران دنبال صدای سرد میرن که باعث میشه هرکدوم سمت برند دیگری برن ولی درکل محصولات کووان صدای گرمی داره که برای عموم کاربرا راضی کننده هست
درمورد هدفون هم همیشه پیشنهاد میشه در کنار خرید یه پلیر یه هدفون هم بخرید البته این به این معنی نیست که نشه با هدفون خوده پلیر گوش داد به خاطر اینه که هدفونی که کنار پلیر میدن کیفیت انچنانی نداره
درمورد مدلی که میخوام پیشنهاد بدم: شما ویدئو هم میخوای نگاه کنی یا نه فقط برای ورزش و موسیقی میخوای؟ تا چقدر میخوای هزینه بکنی؟
دوست عزیزم ممنون از اینکه وقت میزارید و راهنمایی میکنیدنقل قول:
بالا هم عرض کردم مبلغش برام مهم نیست و فقط دنبال کیفیت هستم
دنبال امکانت جانبی مثل دوربین و پخش ویدو نیستم و فقط میخوام موسیقی گوش بدم .
این محصولات کواان رو که فرمودید ایا نمایندگی فروش خاصی داره؟ کجا باید دنبالشون بگردم؟
بله شرکت امرتات نماینده محصولات cowon در ایران هستنقل قول:
از بین مدل های کووان
e2 با قیمت 56 تا 69 تومن و خروجی 24mw و شارژ 11:30 ساعت پخش و بسیار سبک 16 گرم
i9 با قیمت 124 تا 175 تومن و خروجی 60mw (مناسب جهت درایو کردن هدفون تا این حد) و شارژ 29 ساعت موزیک و 7 ساعت ویدئو با وزن 40 گرم
c2 با قیمت 177 تا 229 تومن و خروجی 58mw و شارژ تا 55 ساعت موزیک و 10 ساعت ویدئو و با وزن 84 گرم