سلام خسته نباشید
با 10- 11 تومن پرشیا یا 206 چه میشه برداشت؟؟؟؟
405؟؟؟
ممنون
سلام خسته نباشید
با 10- 11 تومن پرشیا یا 206 چه میشه برداشت؟؟؟؟
405؟؟؟
ممنون
یعنی چه مدلی؟؟؟؟
سلام.من درباره ماشین از 23 تا 30سوال دارم نخواستم دیگه تاپیک بزنم شلوغ بشه الکی.من ماشین می خوام از 23تا30قسطی برای یک فرد مجرد و اسپرت باشه یا بشه قشنگ اسپرت کرد.بیشتر واسه تو شهر.نایاب باشه یعنی کمتر تو شهر باشه.نو باشه.بگید اتومات داره یا نه کدوم بهتره.ایمنی باشه.فعلا همینا یادم هست.2ماه دیگه هم میخوام ثبت نام کنم.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون:11::11:
تشکر برای پاسختنقل قول:
پس فعلا صبر میکنم و شاید یکی ثبت نام کردم که سال دیگه بگیرم
به نظر شما بهترین ماشین برای این مسافت طولانی هر روزه چی هست یعنی ماشینی هست بتونه این شرایط جاده رو خوب جواب بده ؟(بین داخلی ها و قیمت زیر 15 )
mazda 3نقل قول:
gen 2
زیر 15 میلیون L90 گزینه بسیار مناسبی هستش چون اولا خودروییه که امتحان خودشو توی سفرای دراز مدت بهتر از رقباش پس داده مثلا اتاق راحتتری نسبت به سمند یا 405 برای سفر داره .نقل قول:
دومنی گزینه هم 206 صندوقدار هستش مزیتی که نسبت به 206 هاچبک پیدا کرده افزایش ضریب ایمنی هست و همچنین ارتقای سطح هدیلینگ و مانورپذیری سر پیچ ها و همچنین نرمتر شدن خودرو بدلیل نصب اکسل GTI در مدل صندوقدارش .
کلا این دو خودرو بدلیل
1- مشخصات فنی قابل قبول
2- ایمنی مناسب
3- مصرف کم در جاده
4- راحتی و کم دردسر بودن
حرف اول را از نظر بنده میزنن البته توجه داشته باش که استهلاک و خرج قطعات دو خودروی مذکور بالاست ولی به همون نسبت دوام قطعات هم در سطح خوبیه .
موفق باشی
سلام.میشه شرایط مزدا3 بگید؟
khoshalam ke behtarin gozinaro entekhab karde mazda kolan mashine khobeye savaresh narmesh kolan mashine harf gosh koneye man babam mazda323glx dare ba heche avazesh nemekone valllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii havaset bashe sar cilandresh zaefe va nabayad gaz poro bad behesh bede tanha erade ke peyda mekone az sar cilandreshe.movafagh basheنقل قول:
سلام دوستان من می خواهم ماشین بخرم. ریو بخرم یا تندر 90 تو همین قیمت این 2تا ماشین اگه ماشین دیگه ای هم هست معرفی کنید.
بازم دستت درست راهنمایی خوبی کردینقل قول:
این ال 90 که اصلا قیافش رو دوست ندارم ولی خوب 206 صندوق دار فکر کنم گزینه خوبی باشه که احتمالا یک سال دیگه باید براش صبر کنم تا ثبت نام کنم !!!!!!کدوم تیپش رو بگیرم ؟
راستی اینکه میگی خرجش بالاست به نظرت خیلی بالا میره یا باهاش راه بیای خصوصا صفر میشه از پسش بر اومد ؟
راستی ریو خوب نیست ؟ (احتمالا این هم به نظرت زیاد برای سفر مناست نیست !!!! )
ببخشید اگر خیلی سوال میپرسم