اره.....از بایوس شناسایش میکنه...و ظرفیتشو درست میزنهنقل قول:
ولی چون سیتمش قدیمی بود سیستمی پیدا نکردم که هاردش ide باش
Printable View
اره.....از بایوس شناسایش میکنه...و ظرفیتشو درست میزنهنقل قول:
ولی چون سیتمش قدیمی بود سیستمی پیدا نکردم که هاردش ide باش
این کارو کردم بازم اصلاعات نیومد! بهترین نرم افزاری که بشه باش اطلاعتو برگردوند چیه ؟ این کاریه که کسی مثل من هم میتونه بکنه یا خیلی تخصصیه؟! چون همه مغازه دارا میگن خودتون نمیتونید و کار سختیه..نکنه به خاطر اینه که میخوان پول زیاد بگیرن میگن بیارین پیش خودمون!؟!؟نقل قول:
سلام
من سوالمو تو همین تالارپرسیدم ولی تا حالا که کسی جواب نداده به نظرم اومد بهتره اینجا هم بپرسم لطفا راهنماییم کنید.
یک هارد از یک سیستم دیگه به من داده شده که وقتی کامپیوتر را روشن می کنی پیغام زیر را نشان می دهد :
boot failure from previous device
searching for boot record from floppy..not found
searching for boot record from cd/dvd-0..not found
boot failure
reboot and select proper boot device
or insert boot media in selected boot device
press any key when ready
هارد رو که دقیقا مشابه هارد کامپیوتر خودم است به کامپیوتر خودم متصل کردم ولی بازهم همون پیغام رو می ده. از اینترنت هم یک سری مطلب پیدا کردم و انجامشون دادم ولی هیچ کدوم عمل نکرد.
مشخصات هارد دیسک :
Maxtor 80 GB ATA/133 HDD
اطفا هرچه زودتر مرا راهنمایی کنید.
با تشکر.
خواهش میکنم کمکم کنید
یه هارد دیسک " expansion / seagate : 250 g دارم مملو از عکسا و فیلمای خانوادگی چند روز قبل میخواستم عکس تووش بریزم
چراغش روشن شد اما تصویر هارد روو صفحه نمیاد و باز نمیشه عکسام برام مهمن ... لطفا
سلامنقل قول:
خوب اگر درست شناسایی میشه و هم ظرفیت درسته خوب جای امیدواری زیاده با نرم افزار HDD regenerator چکش کن شاید بد سکتور در اول هارد داشته باشه. منتظرم
سلامنقل قول:
اگر بخوام صادق باشم باید بگم بله شما هم میتونید انجام بدین یکم وقت میخواد و حوصله و ... که خدایی نکرده خرابکاری نشه!! اگر اطلاعات مهم است براتون توصیه اینه که بدید به یک شخص مطمین و وارد ولی اگر نه ، منظورم اینه که اگر اطلاعات آنقدر ها هم مهم نیست خودتون سعی کنید . به هر حال هرکسی که کاری میخواد انجام بده در عوضش از شما پول میگیره ولی بازم صادقانه اینه که من در ایران بغیر از 8 یا 9 نفر یا تیم حرفه ای ،این همه ای را که شما میشناسید نمیشناسم و باقی همون اطلاعاتی را دارند که شما دارید فقط اونا یکم تجربشون از شما بالاتره .
نتکه اصلی اینه که در حال حاضر هارد شما خرابه و اصلا" ربطی به بازیابی اطلاعات نداره پس اول باید ایراد هارد رفع بشه و بعد بازیابی بشه.
توصیه : هارد را ببرید پیش یک متخصص البته با وقت قبلی در همان لحظه برای شما فقط تست انجام دهد و ایراد را اظهار کند بعد تصمیم بگیرید . این کار برای شما هزینه ندارد و به شما کمک میکند.
منتظر شما هستم
سلام دوست مننقل قول:
مشکل اینه که سیستم این طور تعریف شده که میخواهد کامپوتر را از روی این هارد بوت کند اما اطلاعات فایل سیستمی را پیدا نمیکند !! و بسراغ واحد های دیگر مانند سی دی و فلاپی و.. میرود که آنها نیز موجود نمیباشند. شاید که این هارد اصلا" سیستم عامل نداشته است تا بحال !!!! حال برای من بگویید منظور از اتصال این هارد به سیستم چیست ؟
آیا بعنوان هارد دوم وصل کرده اید؟
آیا میخواهید روی آن سیستم عامل بریزید؟
نکته : آیا هارد در بایوس شناسایی میشود؟
آیا هارد با ظرفیت و مدل درست شناسایی میشود؟
منتظر شما هستم.
سلام دوست مننقل قول:
خیلی ساده نوشته اید برای راهنمایی بیشتر اطلاعات میخواهم!!!!!
اگر فکر میکنید اطلاعات برایتان مهم است بدون ور رفتن اضافی هارد را به یک متخصص تعمیر و بازیابی نشان دهید !
از کسانی که میگویند بماند ببینیم و .... پرهیز کنید وقت قبلی بگیرید ببرید و بنشینید و جواب بخواهید شاید در همان زمان کار انجام نشود ولی تست انجام میشود و به شما ایراد گفته میشود.
منتظر شما هستم
دوستان نرم افزار خوب برای چک کردن هارد چی خوبه؟ من Hard Disk Sentinel Professiona دارم که فقط دمای هارد و درصد سلامت و ساعت عمر هارد رو میزنه. مثلا یک هارد داشتم قبلا بدسکتور داشت ولی با فرمت دیگه مشکلش حل شد ولی الان این نرم افزار سطح سلامتی هارد رو میزنه 100% و یک هارد دیگه دارم که سلامتی هارد رو میزنه 30% ! چطوری بفهمم مشکلش چیه؟
در مورد اهمیت اطلاعاتم که باید بگم زندگی من رو اینه!!!نقل قول:
پس بقیه هم با همین نرم افزارا ریکاوری میکنند! چه نرم افزاری؟؟ امکانش هست که اگه با نرم افزار درست کار نشه قابلیت بازیابی هارد هم از بین بره؟!
فکر کنم هارد سالمه چون وقتی وصل میکنم هاردو میشناسه ولی ارور میده که حتما فرمت کن.
در ضمن میخوام تا میشه اینو به خاطر اطلاعاتی که روشه دست کسی ندم!!!