تو تو رادیو کار میکردی یا اطلاعاتت تو این زمینه خوبه ؟نقل قول:
اینهمه آدم رو از کجا میشناسی..
تو تو رادیو کار میکردی یا اطلاعاتت تو این زمینه خوبه ؟نقل قول:
اینهمه آدم رو از کجا میشناسی..
تیم استقلال تویکسال ودوسال تصفیه نمیشه . من استقلال زمان حجازی (اون دوره ) راهم یادمه طی دوسال تصفیه شد:41:نقل قول:
چرا خیابانی رو مجری میکنن ؟
قضیه ی همون رابطه سالاریه ؟
کلامن بارادیومیانه ام خوبه میخوای تمام مجریهای اصفهانی راهم اینجا ردیف کنم برات :31:بنفشه رافعی هست که یک قرمزدوآتیشه است اما کارش درسته تومجری گری وبزرگترین استقلالی رادیوهم افشین حسین خانیه که خدای خنده است :46:من نمیدونم چرااینقدرازناصرابراهیمی واین حاج رضایی بدم میاد حتی بیشترازبیژن ذوالفقارنسبنقل قول:
این خیابانی من را دیوانه کرد من که تلویزیون را خاموش کردم از بس مرتیکه چرت پرت تحویل میده...
من نمیدونم چرا علیزاده باید 90 دقیقه بازی کنه اما یک بازیکن مثل مجیدی باید 90 دقیقه روی نیمکت بشینه!
تقی پور نیمه ی اول بد نبود اما بیش از حد رو به عقب بازی میکرد من از این بشر یک پاس رو به جلو که سالم برسه ندیدم...
جباری محو بود من فکر میکنم اگه یدالله اکبری جاش می امد میشد به بازی امید داشت...
در کل تمام تعویض های قلعه نویی افتضاح بود!
اگه اشتباه نکنم بازی بعد جلو سپاهان هست ای کاش بازی اصفهان بود تا برای دیدن بازی به ورزشگاه برم...
نتیجه ی پایانیه هفته ی دوم : ( به جز بازیه ___ها و اون دو بازی که لغو شد..)
استقلال 0 - 1 پگاه
مقاومت 0 - 0 راه آهن
ذوب آهن 2 - 1 پيکان
استقلال اهواز 0 - 4 مس
صباباتري 0 - 1 ابومسلم
ملوان 0 - 3 برق
این برمیگرده به تفاوتی که رادیو وتلویزیون ایران باخارج داره درخارج به صورت پیمانکاری برنامه درست میکنندیعنی اینکه اونایک مجری دارند بعد دومین مجریو واردمیکننداگردومین مجری ازاولی بهترباشه اولی رااخراج میکنندودومی جای اونو میگیره ومیره یک نفردیگه رابه عنوان مجری 2 انتخاب میکنندواین همیشه ادامه داره :31:اما توایران همشون بارابطه سرکار اومدند . به نظرمن همشون افت فاحشی داشتند حتی عادل فردوسی پور هم به نسبت سالهای قبل افت فاحشی داشته وشاید بهتربگم که رشد نداشته طی این مدت :10:این برمیگرده به سیستم صداوسیمای ما والا دردنیا الان دیوید لترمن و اوپراوینفری هستند که درآمدهای کلان دارند وبه عنوان اشخاص بزرگی دردنیای رسانه به عنوان مجری مشغول به فعالیت هستند:8:نقل قول:
مهردادکریمیان هم یک فرصت خوبو ازدست داد.اما بهترین خریدشون فکر کنم این پترویچ بودیادتون میاد چه کسی اینو آوردایران؟سوال هوشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشاا.. اطلاعات..نقل قول:
یکشنبه، 19:15 ، آزادینقل قول: