حالا فاصلش رو نمیدونم اما اون مطلبی که خوندم میگفت هاله از لایه های مختلفی تشکیل شده فاصله هر کدوم تا بدن هم بووود فکر کنم منظور شما باید یکی از قشر های هاله باشه وگرنه شنییدم از رو پوست هست تا یک مترینقل قول:
این یعنی چی؟؟؟
Printable View
حالا فاصلش رو نمیدونم اما اون مطلبی که خوندم میگفت هاله از لایه های مختلفی تشکیل شده فاصله هر کدوم تا بدن هم بووود فکر کنم منظور شما باید یکی از قشر های هاله باشه وگرنه شنییدم از رو پوست هست تا یک مترینقل قول:
این یعنی چی؟؟؟
هاله ها چه تاثيري رو زندگي ما دارن؟
البته خیلی مطمئن نیستم ولی یکی از بزرگان این علوم گفته بود از ابتدا هیچ پوششی برای انسان وجود نداشته ولی به علت توانایی مردم ان زمان در دیدن هاله های همدیگه و پی بردن به اسرار هم کم کم لباس وارد زندگی انسان ها شد حتی در یکی از تمرینات ایشان توصیه شده در صورت امکان ( و جنبه داشتن هر دو طرف) عمل رویت هاله دیگران بدون پوشش انجام شود
حالا می خواستم بدونم علت این امر چیه؟ شاید قسمت هایی از هاله که زیر لباس قرار داره پنهان می مونه
نقل قول:
این یعنی چی؟؟؟
یعنی من ! :27:
بهت که گفتم هاله ها از رو ی بدن قشر های مختلفی دارن اینی که ما میگیم هاله ی فلانی قررمزه منظور هاله ی قالبشه
بذار بگردم ببینم پیداش میکنم
جناب hoaxes آخر اعتماد به نفسی خودت میدونی بازم؟؟؟؟؟
آره خیلیا بم گفتن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جناب hoaxes آخر اعتماد به نفسی خودت میدونی بازم؟؟؟؟؟
من اینو پیدا کردم:
هفت سطح هاله
لايه اتري: (لايه اول
كالبد اتري حالتي بين ماده وانرژي است. از خطوط ظريف انرژي تشكيل شده است .كه مانند يك شبكه درخشان از پرتوهاي سفيد وآبي است. ساختار شبكه مانند آن در حركت مداوم است. اين لايه حدود 5/ الي 6 ساتيمتر از بدن وسعت دارد . رنگ لايه اول از آبي روشن تا آبي تيره متغير است. ساختار اين لايه با كالبد فيزيكي يكسان بوده وتمام جزييات وآناتومي بدن را در بر ميگيرد
لايه عاطفي(لايه دوم
لايه احساسات ساختار آن سيال تر از لايه اتري است وبا كالبد فيزيكي يكسان نيست. اين لايه بصورت ابرهاي رنگين از جنسي ظريف با حركت سيال ومداوم ديده ميشودكه نشاندهنده طيف كامل عواطف ماست.فاصله اين لايه از كالبد فيزيكي 5/2الي 5/7سانيمتر است.
لايه ذهني (لايه سوم
جنسي ظريفتر از كالبد عاطفي دارد. اين لايه به صورت نوري به رنگ زرد روشن كه اطراف سر وشانه ميتابد واطراف كل بدن وسعت پيدا ميكند,ديده ميشود. حاشيه اين لايه 5/7تا 20سانتيمتر از كالبد فيزيكي فاصله دارد…..شكلهاي افكار در اين لايه قابل مشاهده اند.
لايه اثيري(لايه چهارم)كالبد اثيري فاقد شكل ثابت است.واز ابرهايي از رنگ تشكيل شده است. وسعت آن تا فاصله اي حدود 15الي 30ساتيمتر از كالبد فيزيكي است.اين كالبد ما را با بعدهاي بالاتري از واقعيت ارتباط ميدهند.لايه كليشه اي اتري (لايه پنجم)اين لايه حاوي طرح كليشهاي تمام اشكال موجود در سطح فيزيكي است . اين لايه الگوي كاملي براي لايه اتري است. وسعت ان تا فاصله 45الي 60 ساتيمتر از كالبد فيزيكي است. لايه آسماني(لايه ششم)سطح ششم كالبد آسماني نام دارد. وسعت آن حدود 60الي 105 ساتيمتر از كالبد فيزيكي است.دز اين سطح است كه ما وجد و شعف معنوي را تجربه ميكنيم. از طريق كالبد آسماني است كه ما عشق بدون قيد و شرط را مياموزيم. كالبد آسماني بصورت نوري ديده ميشود كه از رنگهاي روشن وملايم تشكيل شده است و درخشش و زيبايي دارد. اين نور درخشش طلايي- نقره اي وكيفيت رنگ به رنگ شونده دارد.لايه كليشه اي كتري كالبد علي(لايه هفتم)
وسعت آن حدود 75الي 105 ساتيمتر از كالبد فيزيكي است. در بر گيرنده تمام كالبدهاي هاله همراه با كالبد فيزيكي است. كالبد كتري از رشته هاي ظريف نور طلايي ونقره اي تشكيل شده كه فرم كلي هاله را حفظ ميكند. كالبد كتري حاوي يك ساختار شبكه اي طلايي از كالبد فيزيكي وتمام چاكراهاست
بچه ها يكم درباره بعد از مرگ صحبت كنين
شما به دنياي بعد از مرگ اعتقاد دارين؟
شما میخواین بگین که اعتقاد ندارید؟؟؟نقل قول:
به نظر من اصلا زندگی پس از مرگ لفظظ درستی نیست ما کلا زنده هستیم بهتره بگین ادامه ی زندگی بعد از حادثه ی مرگ
دیگه ثابت شده اس
انقدر محكم نظر ميدين كه انگار چندبار مردين و زنده شديننقل قول:
به نظر من اصلا زندگی پس از مرگ لفظظ درستی نیست ما کلا زنده هستیم بهتره بگین ادامه ی زندگی بعد از حادثه ی مرگ
دیگه ثابت شده اس