من متولد نیمه اول سال 1371 هستم (12/4/71) حالا میخوام تو کنکور 90 شرکت کنم ( برای دومین بار چون 89 قبول نشدم ) میخواستم بدونم برای سربازی چکار باید بکنم آیا باید خودمو معرفی کنم ؟ لطفا کامل توضیح بدید چون من واقعا گیج شدم . متشکرم
من متولد نیمه اول سال 1371 هستم (12/4/71) حالا میخوام تو کنکور 90 شرکت کنم ( برای دومین بار چون 89 قبول نشدم ) میخواستم بدونم برای سربازی چکار باید بکنم آیا باید خودمو معرفی کنم ؟ لطفا کامل توضیح بدید چون من واقعا گیج شدم . متشکرم
سلام دوستان
10/1 نیرو دریایی سیرجان اعزامی نبود :31:
افتادم اونجا :5: با لیسانس :20:
بعد آموزشی درجه چی میدن ؟ همون ناو استوار یکم میدن ؟
چیزی هست که دونستنش برام مفید باشه ؟
:46:
سلامنقل قول:
اگه تا موقع قبولی در دانشگاه جدید، کمتر از 4 نیمسال در دانشگاه قبلی گذرونده باشید ، میتونید مجددا ثبت نام کنید و کنکور بدید.
موفق باشید
سلام.توي دفترچه راهنمای ثبت نام كنكور 90 جوابتو ميگيري.نقل قول:
صفحه ي 35 كد 12 يعني فرض كن كسي كه متواد نيمه ي اول 70 هستش و دانشجو باشه باشه با توجه به سال مشمول شدنش كه ساله 89 هسش اين شخص بايد تو سال اعزامش (89 )از دانشگاه انصراف بده.خوب معمولا اين افراد در حال حاضر بين ترم 1تا 4 هستند.
شما 90/4/12 مشمول میشید و قبل از مشمول شدن باید دفترچه بفرستین تا غیبت نخوریننقل قول:
موفق باشید
من کجا باید برم خودمو معرفی کنم و دفترچه بگیر تا غیبت نخورم ؟ یعنی من باید نا 90/4/12 دفترچه بفرستم ؟ و بعد چقدر طول میکشه که اعزام بشم ؟ (یعنی تا قبل از مهر سال دیگه که برم دانشگاه اعزام نمیشم ؟)نقل قول:
:31:نقل قول:
منم افتادم اونجا 20.8:31:
تو مقررات وظیفه واسه کنکور 90 این بند واسه منه:دی یعنی من جزو این بندم:
من این قسمتشو نمیفهمم!!(این پایین):دی میشه توضیح بدید.نقل قول:
كد 12 ) دانشجوياني كه شاغل به تحصيل در دور ه هاي غيرروزانه بوده و حداكثر تا پايان سال اعزام از تحصيل در دانشگاه انصراف داده باشند،
در صورت شركت و قبولي در آزمون به شرط نداشتن غيبت، با احراز يكي از شرايط ذيل مجاز به ثب تنام در آزمون م يباشند.
الف) هنگام شركت در آزمون داراي معافيت تحصيلي باشد.
ب ) داشجويان مقطع كارداني حداكثر 2 نيمسال و دانشجويان مقطع كارشناسي حداكثر 4 نيمسال از شروع تحصيل آنان ت ا هنگام ثبت نام
در رشته جديد سپري نشده باشد.
ج ) از زمان انصراف از دانشگاه اول تا شروع به تحصيل در رشته جديد بيش از يك ماه سپري نشده باشد.
د ) مقطع جديد پايين تر از مقطع قبولي قبلي نباشد.
ه ) مدت تحصيل در رشته قبل در سنوات رشته جديد محاسبه خواهد شد.
این سال اعزام اینا کی میشه یعنی:دی!؟ یعنی میتونم شهریور 90 انصراف بدم؟!
من متولد مرداد 70 ام!
ممنون:11:نقل قول:
دانشجوياني كه شاغل به تحصيل در دور ه هاي غيرروزانه بوده و حداكثر تا پايان سال اعزام از تحصيل در دانشگاه انصراف داده باشند،
خوشبختم :31: میگن جا توپیه ! دهن آدم رو مورد عنایت قرار میدن :31:نقل قول:
اعزامت کی هست ؟
من متولد نيمه دوم 69 هستم و دانش آموز بزرگسالان هستم و دي ماه ديپلم ميگيرم
چطور ميتونم كنكور شركت كنم ؟ هيچكدوم از كدهاي وظعت خدمت با شرايط من جوردرنمياد .
اصلا من حق شركت در كنكو رو دارم ؟ كسي رو ميشناسيد شرايط من رو داشته باشه ؟