نمیدونم دقیقا چیه ولی از اینجا مبیشه پیداش کردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نمیدونم دقیقا چیه ولی از اینجا مبیشه پیداش کردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا وضعیت شبانه آسیاتک در شهر قم خوبه و معمولا بیشتر کسایی که در قم هستن ، سرعت شبانشون از سرور داخلی ( دیتاسنتر های آسیاتک ) اوکیه! ولی مثلا منی که در تهرانم اگه سرویس صبحانه آسیاتک رو بگیرم ، با توجه به گیت وی و تعداد بالای کاربرای آسیاتک ، سرعته تایم رایگانم رو 250 محدود میشه! منظورم اینه که اینجوری نیست که چون سرعت تایم رایگان سرویس صبحانه شما بدون محدودیته ، پس در نتیجه برای کل ایران بدون محدودیته!نقل قول:
کلا وضعیت شرکتای اینترنتی شهر به شهر و مرکز به مرکز فرق میکنه و هر کسی باید ریسک کنه و شرکتای مختلفو امتحان کنه و ببینه که کدوم واسش کیفیت و ثبات بهتری داره! مثلا من خودم چند ماه پیش های وب داشتم که وضعیتش برای من خیلی عالی بود ( با اینکه همه تو بخش های وب از قطعی های زیادش شکایت داشتن! ) ولی خب 3تا شرکت هستن که معمولا در بیشتر جاها کیفیت قابل قبولی رو ارائه میدن و عبارتند از : شاتل ، صبانت ، پارس آنلاین
دوست عزیز یعنی شما اینترنت روفقط واسه p30day میخوای؟! 4upld از روی سرورهای آسیاتک رفته و سرعتش محدود شده کیمیا هم نداشتم نمبدونم سرعتش چطوره.:n02:نقل قول:
نوشتم برای دانلود! خوب این مملکت که همجوره به نوعی زندانی هستیم و تصمیم گیرنده کس دیگه هست الان ایترانت فقط سرعت داره اینترنتی مگه گذاشتن سایت دیگه ی برای دانلود انتخاب کنم !!!؟ 4upld حیف شد !نقل قول:
اینترنتی که در کشورهای همسایه داره با قیمت بسیار جزئی و در رقابت فروش میره والا ما هم نمیدونیم در انحصار چه کسانی که باید اینطور باشه.نقل قول:
دقیقا عین ماشین که در انحصار ایران خودرو و سایپاست و اونم زیر نظر فقط یک مرجع!!
هر چیزی انحصار باشه جای هیچ پیشرفتی نداره و اجبار هست و بس.
مهر نوشت: معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تدوین نظام قیمتگذاری خدمات ارتباطی خبر داد و گفت: این مدل قیمتگذاری برای اینترنت، تلفن ثابت و موبایل اجرایی میشود. صادق عباسی شاهکوه اظهار داشت: بر اساس مدل قیمتگذاری استاندارد در دنیا، تعرفه خدمات تلفن ثابت، اینترنت و موبایل تعیین میشود که ما نیز در کشور نظام تعرفهگذاری را تدوین کردهایم تا از این پس در چارچوب این مدل، قیمتگذاریهای خدمات ارتباطی تعیین شود. وی گفت: بر اساس این چارچوب تعرفه خدمات تلفن و اینترنت ثابت به صورت آبونمان و تعرفه موبایل و اینترنت موبایل مبتنی بر استفاده و به صورت حجمی محاسبه خواهد شد. معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه به زودی طرح نهایی این نظام تعرفهگذاری به تصویب خواهد رسید، خاطرنشان کرد: پس از تصویب نهایی این طرح، مدل تعرفهای خدمات تلفن ثابت، اینترنت و موبایل مشخص میشود. وی تصریح کرد: هماکنون نیز برای تعیین تعرفههای مخابرات و اینترنت از این چارچوب پیروی میکنیم. عباسی شاهکوه، اجرای نظام قیمتگذاری خدمات ارتباطی را در راستای ثبات بازار و اعتمادسازی فعالان بخش ارتباطات کشور عنوان کرد و گفت: به این ترتیب تعیین تعرفهها بر اساس استانداردهای مشخص انجام میشود. وی با اشاره به برنامههای در دست انجام برای تغییر تعرفهها در بخش مخابرات و اینترنت گفت: هماکنون نیز در دنیا نرخ خدمات ثابت بر مبنای آبونمان محاسبه میشود و ADSL به صورت حجمی نیست. از سوی دیگر اینترنت موبایل مبتنی بر استفاده حجمی و گیگابایتی است که در تعرفههای جدید به این نکات توجه شده است.
بنظرتون حجم adsl را بر میدارن؟!
تو فکر کن یه درصد امکان نداره حتی اجازه نخواهند داد یه تومن حجم ارزونتر بشهنقل قول:
کل این مملکت انحصار هست حالا بعضی جاها یک نهاد یک سازمانی یک چیزی گذاشتن ولی در عمل فقط جنبه تزیینی دارن! مثلا ماشین 20% دولت میخوره بقیه هم سهم دارن که اسم نمیبرن! هر چیزی باید یک سهمی از جیب ملت بره به جیب یک عده خاص!نقل قول:
منم ثبت نام کردم فوقش خوب نبود تخلیه میکنم!
یعنی با تصویب این نظام تعرفه گذاری جدید , ممکن در عمل به اجرا درنیاد؟؟