با LT+ 3.0 میتونین با امنیت برین لایو...نقل قول:
پچ کردن بازی خیلی خرج بر میداره... شما صبر کنین تا من خودم LT+ 3.0 رو بریزم و تست کنم که آیا میشه روی LT+ 3.0 هم با پاک کردن پچ بازی های XGD3 و AP2.5 رو اجرا کرد یا نه :)
با LT+ 3.0 میتونین با امنیت برین لایو...نقل قول:
پچ کردن بازی خیلی خرج بر میداره... شما صبر کنین تا من خودم LT+ 3.0 رو بریزم و تست کنم که آیا میشه روی LT+ 3.0 هم با پاک کردن پچ بازی های XGD3 و AP2.5 رو اجرا کرد یا نه :)
سلام دوستان عزيز من واسه كنسولم هارد خريدم چجوري بايد بازيا روش نصب كنم ممنون ميشم راهنمائيم كنيد.
هنگامی که تصویر بازی رو میبینید روش Y رو بزن بعد نصب یعنی INSTALL رو بزننقل قول:
واسه بازی هم از تو لایبرری اجراش کن:46:
میبخشید من اسپمر نیستم ولی نمیشه اینو نگفت:
سرعت رشد این تاپیک خیلی زیاد شده بعضی از صفحات هم بعضاً پهنای باند زیادی میگیرن!مدیریت لطفاً یه فکری برای این تاپیک بکنن!!
یا آرشیوش کنید تاپیک جدید بذارید، یا طبقه بندی موضوعی کنید تا بشه فهمید چی به چیه!الان همه سوالای تخصصی اومده تو تاپیک راهنمای عمومی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزيز مگه LT+ 3 واسه ايكس باكس اومده ؟نقل قول:
بله اومده!!!نقل قول:
فقط برای اسلیم ها نیومده که اونم میاد
وقتي تو داشبورد هستي برو روي بازي و كليد y روبزن و بعد install game روبزن مثله بنز برات نصب ميكنه ولي براي اجراي بازي حتما dvd بايد داخل دستگاه باشهنقل قول:
با تمام احترامی که برات قائلم
عیب نداره این کنسول اواخر عمرشهنقل قول:
بزار نفس های آخر رو راحت بکشه
ناظران و مدیران هم هیچ کاری نکنند:31:
همینجوری خوبه:11:
آخه این چه حرفیه داداشم!؟:31:نقل قول:
این کنسول تا 10 سال دیگه تو خونه هاست و ساپورت هم میشه حتی اگه نسل دیگه به خونه ها بیاد.
ضمناً تا این تاپیک و تالار درست نشه مطمئن باش کنسول بعدی هم به همین درد مبتلا میشه.
یه سر به تالار سیستم های صوتی یا سخت افزار یا گوشی ها بزن ببین چه راحت میشه به موضوعات مورد نظر دسترسی داشت!!
ولی تالار بازی های رایانه ای خیلی منسجم نیست.تو قسمت بازی ها کسانی که با کنسول بازی میکنن و کسانی که با pc بازی میکنن یه جا سوالاشونو مطرح میکنن!اینکه درست نیست!طرف میگه تو بازی MW3 چجوری میشه دوید؟یکی میگه شیفتو بگیر!!طرف میگه من با ایکس باکس بازی میکنم!به یکی میگی آنالوگ رو فشار بده!میگه آنالوگ کجای کیبورده؟!!!:27:یا بحث آنلاین این بازی رو نگاه کن! راهنمایی های PC با XBL که یکی نیست!!!تو بقیه موارد هم همینه.
مدیرها لطفاً نظ منو بخونن و اگه مشکلی داره یا چیزی که میگم نشدنیه بگن تا لااقل بدونیم چرا نمیشه!!
نقل قول:محتوای مخفی: ....