عزیز پارس انلاین که 1 مگ در ثانیه سرعت دانلودشه .نقل قول:
من همین امروز ویندوز ارجینال 8 لپ تاپ وایو رو از طریق استور ماکروسافت اونم با ف شکن به 8.1 اپگرید کردم خیلی سرعت خوب بود و بدون مشکل انجام شد . دیگه خودت فکر کن چیه :n09:
Printable View
عزیز پارس انلاین که 1 مگ در ثانیه سرعت دانلودشه .نقل قول:
من همین امروز ویندوز ارجینال 8 لپ تاپ وایو رو از طریق استور ماکروسافت اونم با ف شکن به 8.1 اپگرید کردم خیلی سرعت خوب بود و بدون مشکل انجام شد . دیگه خودت فکر کن چیه :n09:
15000 تومن پول رانژه هست همین.مواظب باش ازت پول بیشتر نگیرننقل قول:
فک کنم توی مرکز مخابراتیتون فقط شما از پارس نت میگیرین که انقدر سرعتتون خوبه! مال من امروز وصل شد و به معنای واقعی کلمه افتضاحه! 256 محدود سرعت 21 کباوبایتنقل قول:
عزیز پارس انلاین که 1 مگ در ثانیه سرعت دانلودشه .
من همین امروز ویندوز ارجینال 8 لپ تاپ وایو رو از طریق استور ماکروسافت اونم با ف شکن به 8.1 اپگرید کردم خیلی سرعت خوب بود و بدون مشکل انجام شد . دیگه خودت فکر کن چیه
همانطور که گفتید این مشکل از مرکز مخابرات شما هست و بصورت سراسری و بر روی پارس انلاین افت سرعت وجود نداردنقل قول:
سلام . دوستان من با اینکه 512 دارم ولی سرعت دانلود پایین هست . مشکل از خطوط خودم هست یا اینکه مودم ؟ چون از اولم که گرفتم سرعت دانلود در شب نهایتش 70 میشد الان 30 میده !
512 محدود ؟نقل قول:
والله من از 2تا مرکز مخابراتی دیگه هم پرسیدم وضعیت پارس همینجوری داغونهنقل قول:
همانطور که گفتید این مشکل از مرکز مخابرات شما هست و بصورت سراسری و بر روی پارس انلاین افت سرعت وجود ندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله .الان هم snr رو چک کردم 8.5 دسی بل بودنقل قول:
گفتن رایگان هست مبلغی از من نگرفتن فقط چقد طول میکشه چراغ adslروشن بشه از طرف شرکت پارس -معمولا چن روز زمان میبره؟؟؟//نقل قول:
یک هفته کاری
نقل قول: