امروز بین ساعت 8 تا 10 و 13 تا 16 سرعت افتضاح بود در حد دایلآپ
Printable View
امروز بین ساعت 8 تا 10 و 13 تا 16 سرعت افتضاح بود در حد دایلآپ
میگم الان آرت 1 (128) سرعتش چه جوریاس؟
من امروز روزانه با دایال آپ فرقی نداشت مثلا 512 دارم اینقدر سرعت خراب بود که نتونستم با کارشناس فنی چت کنم ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز ساعت 1 نشده سرعت دانلود 1 كيلوبايت پينگ 750
Pinging yahoo.com [98.137.149.56] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
-----------------------------------
تو رو خدا دیگه بس کن...
-----------------------------------
الان 3 روزه میخوام هر سایت باز کنم نیم ساعت طول میکشه...
یک بار نشد من بیام توی تاپیک شاتل همه درست و حسابی پست داده باشن! همیشه یکی هست که وقتی میخواد بیاد تو تاپیک شاتل چشماشو میبنده و شروع میکنه تایپ کردن!
حالا ما حذف کنم که دوباره تکرار میکنید. اخطار بدیم که میگید طرفدار شاتلید. تاپیک رو ببندیم که ظلم میشه به اونایی که دارن درست فعالیت میکنن
همه میدونید ادب چیه و چطوری باید رعایتش کرد پس خودتون رعایت کنید دیگه! اینجا پشتیبانی شاتل نیست که اومدید با این لحن پست دادید. با همون پشتیبانی شاتل هم اگر با این لحن صحبت کنید نباید انتظار داشته باشید کار مفیدی براتون انجام بدن. اینجا یک انجمن عمومیه که همه جور کاربری هم داره لزوماً کسی هم که این تاپیک رو میبینه شاتلی نیست
سلام به همگی.
آقایونی که اکو دارن(مخصوصا اکو 512) توجه کنن.
هدف شاتل از این محدود کردن ها فقط به فقط رفتن شماست از شاتل هست.
چون شما ها downloader هستید.خاری در چشم شاتل هستید.
شماها دارید به شاتل ضربه میزنید.زیر ساخت های شاتل رو ترکوندید.محدود کردن هم تنها کاری هست که شاتل میتونه بکنه .
نقل قول:
دوست من شما هم برای چند لحظه اگه جای این دوستان باشد ممکنه عصبانی بشید و یه چیزی بگید
به هر حال شما پیشنهاد بدید ما چیکار کنیم تا بتونیم حقمون رو بگیریم.
بچه ها راست می گه یه خورده رعایت کنیننقل قول:
البته این تاپیک 24/7 توسط عوامل شاتل رصد می شه
اما خب بد دهنی واسه خودمون قشنگ نیست
هر چند حقشون خیلی بد تر از این حرفاست
امروز بدترین سرعتی بود که بعد از انتخابات دیده بودم ، شاید چند کیلوبایتی بهتر از اون موقع بود .به نظرم که یه دلایل سیاسی چیزی داره ،اتفاقی چیزی افتاده
سلام ، آقا اين قانون fup از كي داره روي سرويسهاي اكو اجرا ميشه ؟ فك كنم با اين وضع منم بش دچار بشم ... كسي ميدونه مقدار دانلود مجاز براي يه شب چقدره؟