آخه بعضی ها میگن سرویس صبحانه دارن تو ساعات 6-10 سرعت سرور داخلیشون نامحدودهنقل قول:
Printable View
آخه بعضی ها میگن سرویس صبحانه دارن تو ساعات 6-10 سرعت سرور داخلیشون نامحدودهنقل قول:
اتفاقا چون دوستان گفته بودن در تماس با اسیاتک گفته شد جز چند سرور خاص که سرور های خود اسیاتک هم هست باقی محدوده و این دوستانی که میگن با سرعت بالا دانلود میکنن در ساعت 6 تا 10 صبح مطلع باشن که فقط همان چند سرور خاص محدودیتی نداره مگر اینکه پهنای باند اون مرکز کم باشه و محدودیتی بوجود امده باشه.نقل قول:
ممنون من فققط از این 3 سایت دانلود دارم کدومشون آسیاتکی هستند ---------- و p30day و 4upldاگر فقط همین یکی هم باشه بسمه! بعد سرعت دانلود idm بدون محدویت چنده؟نقل قول:
طرح کیمیا 2 تا 8 رایگان کسی داره؟ سرعت روز و شب لطفا بگه؟
یعنی به رنج آی پی و گیت وی بستگی نداره؟ چون من قبلا رنج آی پیم با 46 شروع میشد و محدودیتی نداشتم ولی بعد از بهینه سازی رنج آی پی با 5 شروع شد و محدود شدم و کلا وضعیت نتم به فنا رفت و هر روز یه جوره ولی این چند روز رنج آی پی با اعداد مختلف شروع میشهنقل قول:
کلا هیچ راهی نیست بفهمم سرعت درون شبکه نامحدود تو شبا فعاله یا نه؟؟ زنگ بزنم میتونن بگن؟
دقیقا به گیت وی ربط داره! من خودم اوایل گیت ویم 93.110.0.255 بود و سرعت سرور داخلیم اوکی و بدون محدودیت ولی بعد از چند ماه که دوباره برگشته بودم آسیاتک ، گیت ویم با 5 شروع شد و رنج آی پی هایی که میگرفت ، همه با 5 شروع میشد و جفت سرور داخلی و خارجیم محدود بود و هیچ کاری نمیشد کرد!!! البته بین گیت وی هایی که با 5 شروع میشه ، تک و توک بعضیاشون اوکین و محدودیت ندارن!نقل قول:
مال منم اوایل نمیدونم چند بود ولی محدود نبودم بعدش که با 5 شروع میشد محدود بودم ولی الآن با 89 شروع میشه کسی هست که گیت ویش با 89 شروع بشه؟؟؟ لطف کنه بگه سرعت داخلیش محدوده یا آزاد؟ :n16:نقل قول:
بنظر من بستگی به گیت وی نداره منم سرویس صبحانه دارمنقل قول:
با هر گیت وی هم که وصل شدم سرعت داخلیم محدودیت نداشته
بنظرم شما مفهوم بدون محدودیت داخلی رو اشتباه گرفتین، منظور از داخلی اینه که سرور روی دیتاسنتر آسیاتک باشه نه جای دیگه (مثل دیتاسنتر شاتل و افرانت و زیرساخت و ...)
شما تو تایم شبانه از سایتایی که سرور هاشون توی آسیاتک هست دانلود کن ببین محدود میشی یا نه (مثل تاینی موییز ، ایران فیلم ، یاس دی ال و ...)
اصلا گیت وی که هر دقیقه تغییر نمیکنه!! یه عدد ثابتیه ک بسته به منطقتون بهتون اختصاص داده میشه و شما اگه حتی خطتم تخلیه کنی و دوباره رانژه کنی ، بازم همون گیت وی بهت اختصاص داده میشه ، مگر اینکه خود شرکت به دلیل افزایش کاربران اون منطقه ، بیاد گیت وی های دیگری رو به کاربران جدید اختصاص بده!نقل قول:
اون آی پی هستش که با هر بار دیسکانکت و کانکت شدن ، عددش تغییر میکنه!
در مورد داخلی هم ، به دلیل واضح بودن این امر که منظور دیتاسنتر های آسیاتک هست ، به اختصار میگیم داخلی...
دوستان لطفا یکی توضیح بده گیت وی چی هس
مرسی :n16:
دوست عزیز من منظورم این نبود که با دیسکانکت و کانکت شدن گیت وی عوض میشهنقل قول:
5 تا از دوستام به پیشنهاد من آسیاتک سرویس صبحانه گرفتن
اونا چون تو مناطق مختلف شهر هستن گیت وی هاشون هم متفاوت هست
هیچکدوم هم مشکل محدودیت سرعت تایم رایگان از سرورای اسیاتک رو ندارن
من خودم ریز مصرف چن روز خودم رو که از دیتاسنتر آسیاتک دانلود کردم رو میزارم خودتون ببینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل وضعیت سرویس صبحانه به این صورت هست :
تایم غیررایگان : سرعت سرور آسیاتک بدون محدودیت و سرعت بقیه سرورا 6 مگ محدود شده
تایم رایگان: سرعت سرور آسیاتک بدون محدودیت و سرعت بقیه سرورا دو مگ محدود شده