جایی که پوشش ایرانسل خوب باشه بهترین گزینه س برا دانلود..برو حالش رو ببر!!!نقل قول:
Printable View
جایی که پوشش ایرانسل خوب باشه بهترین گزینه س برا دانلود..برو حالش رو ببر!!!نقل قول:
نه همراه اول بهتره شبانه رایگان داره شبی 1000 تومن 2تا 7رایگاننقل قول:
نقل قول:
فرشاد تو کدوم منطقه ای :n13:
با همره اول چقدر دان داری :n13: بعد میگم چه نیازی به همراه اول داری دیگه؟ مخابرات مگه شبانه سرعتت 700 نیست دیگه چی می خوای :n23:
من منطقه کیان اباد هستم چند شب امتحانی دان کردم متوسط سرعتم 600 بود. نمی دونم چطور بعضی ها با سرعت 1 مگ یا 2 مگ دان می کنن
دکل همراه اول هم فکر کنم پیشمونه! سیم کارتم هم 4 جی هست
من که اصلا تا حالا هیچ بسته اینترنتی سیمکارت نگرفتم نت خودم صد شرف داره به نت سیمکارت :n09:نقل قول:
سیمکارت همش نوسانه هیچوقت نمیتونه جای adsl رو بگیره
دوستان گفتن ایرانسل خیلی خوبه من گفتم همراه اول بهتره شبی 1000 تومن نامحدود بصرفه تره تا ایرانسل
شما که استفاده نکردی از کجا مطمئنی همش نوسانه ؟ :n02:نقل قول:
شاید اگه در حال حرکت باشی یا سیگنال ضعیف باشه نوسان داشته باشه ولی واسه من که سیگنال پُرِ روی 4G خیلی خوبه بعضی وقتا تا 40 مگابیت سرعت میرسه که قابل مقایسه با 5 مگابیت مخابرات نیست .
شبانه مخابرات بدرد دانلود چیزهایی میخوره که واست مهم نیست چند شب طول بکشه دانلودش ولی نت موبایل بدرد دانلود آنی میخوره .
فامیلامون که بسته میگیرن وصل شدم تست گرفتم اصلا تک کانکشن خوبی ندارن اصلا با adslمخابرات قابل مقایسه نیست ولی دانلودشون با idm خوبه مثلا یوتیوب یه ویدیو درست نمیتونی ببینی در صورتی که من با adsl مخابرات راحت ویدیو 1080 میبینمنقل قول:
بنده از ایرانسل راضی ترمنقل قول:
من که مخابرات نیستم چون سرعتم پایین بود رفتم صبانت + شاتل همزمان دارم
ولی شما میتونین هم 4G ایرانسل + هم همراه اول و هم مخابرات رو ترکیب کنید شبانه استفاده کنید
سرعتتون عالی میشه راحت شبی 30 گیگ دانلود میکنین
همراه اول 1000 تومن یه شب نامحدود
ایرانسل 2 تومن سه ساعت
مخابرات هم که 5 ساعت
حداقل سه ساعت مشترک با ایرانسل
و بقیش با همراه اول
اینم مخابرات با بهترین ای پی و گیت وی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت یک دهم ایرانسل تازه تو روز خوبش