[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
امروز این سایت را دیدم سایت جالبی هس درباره مقایسه سرعت (قیمت) سرویس دهنده های اینترنت است امکانات جالبی هم داره مثلا روی نقشه تست افراد در شهر های مختلف با اسم isp نشون میده گفتم به شما هم معرفی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 هفته که شارژ نکنید میره توی لیست ایکسپایر بعد درخواست جمع اوری ارسال میشه به مرکز مخابرات شما اگر مسافرت بخوایید بری یا کلا چند مدت به اینترنت نیاز نداشته باشین پورتتون رو رزرو میکنید که جمع اوریش نکنن هزینه هر ماه هم فکر کنم 1500 تومن باشهنقل قول:
فقط براي يك ماه توي سال ميشه رزرو كرد چه بد:n03:نقل قول:
یک ماه در سال نه، فقط چند ماه متوالی نمیشود، برای بیشتر از یک ماه اگر مرکز مخابراتی مشکل کمبود پورت نداشته باشد بهترین راه تخلیه خط و ثبت نام مجدد بعد از مدت موردنظر است. در صورت کمبود پورت هم بهترین راه تمدید به سرویس ارزان قیمت یکساله صبحانه است که تقریبا هزینه ماهانه اش 2000 تومان است و درصورت چند ماه عدم استفاده، حجم آن ماهها از بین نمیرود و برای ماههای بعدی قابل استفاده است.نقل قول:
خطم رو شش مگ بسته شده و همونقد هم سرعت دارم ولی چون سرویسم شبانش 80 درصد رایگانه محدودیت سرعت ندارم نه سرور داخلی و نه خارجی میخام ببینم سرویس صبحانه بگیرم سرعت داخلیم تو ساعات 6-10 صبح محدود میشه یا نه؟؟نقل قول:
آره 250 تامیشهنقل قول:
دوستان چه جوری میشه از باشگاه مشتریان حجم خرید چون خرید حجم تو بخش جوایز نیست؟؟
واقعا ایترانت هم محدود میکنه خود سایت آسیاتک نوشته 6 مگ بدون محدودیت داخلی !!! 250 که خیلی کمه هر روز میشه 2.5 گیگ ماه میشه 75 سال میشه 900 گیگ ! البته هیچ ارزانی بی علت نیست به جز ساعت رایگان چند هست سرور داخلی و خارجی چطور؟نقل قول:
متاسفانه برداشتن و راهی هم نیسنقل قول: