از کدوم شهری شما؟؟؟ ببین های وب هم خوب سرویس میده اگه تو شهرتون باشهنقل قول:
Printable View
از کدوم شهری شما؟؟؟ ببین های وب هم خوب سرویس میده اگه تو شهرتون باشهنقل قول:
من اینقدر دنبال اینترنت تو این شهر خراب شده گشتم که آمار همه چی رو دارم دیگه:n02:نقل قول:
نه های وب داریم نه فن آوا البته شانس هم نداریم:n09:
دوستان وزیر ارتباطات گفته بود 20 درصد تخفیف اینترنت تصویب شده ولی شرکت های pap هنوز اجرایی نکردند. کسی اطلاع داره کی
این تخفیف اعمال می شه؟
ظاهراً قزوین وضعیت اینترنتش خوبه. چون هم شاتلت خیلی توپه، هم این پارسآنلاینت. تازه دیدم تو یه پست دیگه هم گفته بودی که فناوا هم خوبه.نقل قول:
اصن از پارس نگیر پشیمون میشی همش مشکل داره 30 گیگ چیه 10 گیگ مصرف کنی سرعتت 1/3 میشه دوباره 10 تا بگیری میاد رو سرعت معمولی مذخرف کردن این حجم منصفانشو شاتل الان سره :n03:نقل قول:
محدودشو نمیدونم من نامحدودم
یجا خوندم یکی گفته بود همون 25درصاد حجم آپلود رو که رایگان میدن در واقع همین تخفیف قیمت ها هستش!!نقل قول:
فرقی نداره... چه یه فایل باشه چه چهار تا... مهم تعداد کانکشنه و مقصد (destination) هر کانکشن... :n01:نقل قول:
چند وقته سرعتم پايين اومده . از هر جا اينترنت ميگيرم اولش خوبه بعدش گند زده ميشه.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
256 محدود دارم
10 روز هست سرعت شب ها پایین اومده. برای من روز ها خوبه.
البته فکر می کنم ایشون منظورش سرویس 256 نامحدود بوده نه 128! ولی در مورد شاتل موافقم... به نظر منم بهتره اول در مورد شاتل تحقیق کنی و همین طور نامحدود مخابرات (اگه تو شهرتون هست) بعد بیای سراغ پارس...نقل قول:
بعدشم کلاً حجم از سرعت خیلی مهمتره!!!! سرعت یه اینترنت 1Mpbs درست و حسابی برای هر کاری کافیه. تازه اگه یه مگ رو روی تک کانکشن بده از این 9 مگه پارس خیلی هم سریعتره!!!!
زیر 20 گیگ برا نامحدود واقعاً یعنی هیچی!!!