افتضاح شده گند زدن با این سرعت نت مسخرشون یه مدت سرویس انویلبل بودش الان دیگه نوبت اینترنت بین الملل هستش که خدا میدونه دارن چیکارش میکنننقل قول:
Printable View
افتضاح شده گند زدن با این سرعت نت مسخرشون یه مدت سرویس انویلبل بودش الان دیگه نوبت اینترنت بین الملل هستش که خدا میدونه دارن چیکارش میکنننقل قول:
این دو روزه باز چه خبره شده که اسیاتک از ننه باباش قهر کرده
دوستان من سرویس صبحانه با 60گیگ حجم گرفتم. دو تا سوال دارم
1- کدوم سایتا روی سرور آسیاتک هستن ؟
2- فکر کنم تو همین تاپیک بود که چن وقت پیش یه نرم افزار گذاشته بودن برای ریستارت خودکار مودم تا توی ساعات رایگان کم نشه حجم (بجای روشن خاموش کردن مودم)
کسی داره این نرم افزارو؟
سلام دوست عزیز خواهش میکنم که رنگ نوشته هاتونو آبی نکنین البته جسارت نباشه هانقل قول:
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. دوستان هرکی داره آپ کنه لینکشو بزاره منم میخوام
hazf shavaad
این خبر رو آسیاتک ساعت 3:15 دقیقه بعدازظهر امروز در کانال رسمی تلگرامش گذاشته:
ضمن عرض پوزش از اختلالات پیش آمده بر روی سرویس اینترنت به اطلاع می رساند به دلیل انجام پاره ای تغییرات در هسته شبکه احتمال بروز اخلال عملکرد سرویس تا ساعتی دیگر وجود دارد
از شکیبایی شما عزیزان سپاسگذاریم.
نقل قول:1- شما اول Telnet Client رو رو ویندوز خودتون فعال کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- بعد مودم خودتون رو چک کنین تا دسترسی به Telnet فعال باشه
3- این برنامه رو دانلود و اجرا کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- بعد از دانلود اونو اجرا کنین و آدرس مودم و یوزر و پسورد و دستوری که تو telnet مودم ریستارت میشه رو انتخاب کنین (اگه نمیدونین 3 تاشو امتحان کنین)
5- Enter رو بزنین تا برنامه بسته بشه در کنار برنامه یه فایل درست میشه که با اجرای اون مودم ریستارت میشه
6- فایل رو بزارین تو task scheduler ویندوز و زمان خاصی رو بهش بدین تا اون فایلو خودکار ویندوز اجرا کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
ممنون از راهنمایینقل قول:
لینک دوم و سوم مشکل داره
چک کردم مشکلی نداشت.نقل قول:
کلا 3 تا لینک هست
یکی از اون ها لینک دانلود برنامه هست
دو تا هم مطلب آموزشی
لینک ها مشکلی ندارننقل قول: